Yhdistyneet arabiemiirikunnat

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Yhdistyneiden arabiemiraattien asukkaat ovat järjettömän rikkaita ja tolkuttoman pitkästyneitä. Kyllästyttyään liikaa he päätyvät rakentamaan ajankuluksi puolentoista kilometrin korkuisia rakennuksia tai itsevalaisevia palmujen, maailmankartan tai vektorianalyysin perusteoreeman muotoisia tekosaaria. Tämä porukka on todella säälittävää.

Seitsemän yhdistyneeksi katsottavan arabialaisten, joilla ei ole mitään tekemistä arabian kielen kanssa, emiireiksi katsottavan henkilön raattien (mitäköhän tuokin sana tarkoittaa?) ja kuntien liittotasavallallisen emiirikunnan 100-prosenttisesti itsenäinen valtio on valtio Arabian niemimaalla.

Alun perin alue ei kuitenkaan ollut valtio, vaan kasa kuivaa hiekkaa ja pikkukiviä. Vasta 1900-luvulla siitä muodostui valtio, joka koostuu kasasta kuivaa hiekkaa ja pikkukiviä. Maa on edelleen hyvin harvaan asuttua, ja suuret osat siitä ovat tuhoutuneet lopullisesti käyttökelvottomiksi aavikoitumisen, liiallisten öljyvarojen, kalliin mutta huonon arkkitehtuurin ja golfammattilaisten takia. Myös suuret kamelinlantaesiintymät tuhoavat ympäristöä alueella.

Vaticanearth.jpg Tämä valtiota käsittelevä artikkeli on tynkä, varaton ja riidanhaluinen.
Voit auttaa Hikipediaa toteuttamalla taktisesti sijoitetun fission sen alueella.