Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Kuva hämärästä yöstä. Aika hyvälaatuinen.
Tämä artikkeli käsittelee yötä vuorokaudenaikana. Yö on myös joku paska suomirock-yhtye. (Siis se OLI joskus jonkunnäköistä Dingonkin rinnalla kalpenevaa rockia, nykyään se on hädin tuskin tusinaiskelmää.)

”Yöllä on pimeää.”

~Wikipedia levittää vakavaa disinformaatiota

on vuorokaudenaika, jona pahat henget saavat vallan ja tuhoavat kaiken päivänvalon tieltä. Yöllä on yleensä pimeää. Joskus Pelsepuupi kuitenkin epäonnistuu hämäräperäisissä yrityksissään, minkä vuoksi yötaivaalla leijuu aurinko. Yleensä nämä epäonnistumiset ajoittuvat kesäaikaan.

Yöllä useimmiten nukutaan. Sielunvihollisen kätyrit ja paheelliset ihmiset kuitenkin tekevät öisin tuhojaan Internetissä. Kaikki terveet ihmiset tuntevat yötä kohtaan suurta vastenmielisyyttä ja inhoa. Aamulla yö tuhoutuu päivänvalon tieltä ja Pelsepuupi menee takaisin helvetin syvyyksiin, joista hänen ei olisi pitänyt kuunaan lähteäkään, nyppimään persekarvojaan. Etenkin psykologit ovat olleet kiinnostuneita tästä teoriasta.

Yössä tapaa varsinkin viikonloppuisin monennäköistä hiihtäjää, joista kuitenkin harvalla on sukset jalassa. Yössä tapaa myös usein Timoja, joilla on hyvä suojaväri pimeällä liikkumiseen.

Yleensä suomalainen Timo vetää yöllä käteen, koska vaimohan häneltä lähti jo vuosikymmen sitten jonkun saatanan Audi miehen matkaan.

Black metal -yhtyeiden viljelemä "kuole yössä" on pahin kirous, jonka ihmisen ylle voi langettaa.

Wiki letter w.png Tämä artikkeli on syvältä, koska se on tynkä.
Laajentamalla artikkelia voit nostaa Hikipedian lähemmäs pintaa.