Vittu

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Voi vittu vitun mainokset, hyi vittu!
Tämä artikkeli käsittelee vittua interjektiona. Perverssi mielikuvituksesi laverteli, että olisit kiinnostunut vitusta kirosanana ja emättimenä.

”Siitä puhe mistä puute.”

~trad.

Vittu (englanniksi fuck, saksaksi Fotze, ruotsinruotsiksi fitta, suomenruotsiksi kvittu) on käyttökelpoisin puhutun kielen välimerkki. Se vastaa kaikkia kielellemme tyypillisiä välimerkkejä, ja sitä voi käyttää yleisesti taukojen paikalla puheessa. Esimerkiksi: "Maikka sano mulle vittu et jos matikka vittu kielet vittu ja muu vittu tarkotti koulua noin yleensä vittu ei kiinnosta vittu niin mä voin lähtee vetään vittu."

Yleisin sana vitutuksen aikana on vittu. Esimerkkilause: "Vittu kun mua vittu vituttaa nii vitun vitusti." Vitutuksen syvyyttä voi kätevästi ilmaista lauseella "Voi vittujen vittujen vittujen vittujen... vittu!!" Matemaatikot kautta maailman ovat erimielisiä siitä, että onko termi "vittujen vittujen" käsitettävä yhteen- vai kertolaskuna.

Galluppien mukaan vain kolmella prosentilla vittu-sanaa käyttävistä on edes jonkinlainen aavistus siitä, mikä vittu on, taikka jonkinlaista kokemusta siitä. Vittu on vittumaisen yleinen sana myös pissisten keskuudessa. Näin ollen voimme päätellä, etteivät pissikset ole erityisemmin tutustuneet omaan kehoonsa. Jotkin ihmiset ovat kuitenkin spekuloineet vitun mahdollisia merkityksiä:

No joko vittu selkis?
Vittuuko mulkkaat vittu saa kai sitä ihminen soutaa vittu?!

En vois sanoo et mua vituttaa (tai no en myönnä mitää) koska "mua vituttaa" tarkottaa että "tahdon harrastaa seksiä naisen kanssa", eiks vaan? :D Eli siitä syystä ehk monet pojat sanoo aika usein et niit vituttaa.. Ja mitäs sitte? Sehä on paljon mielenkiintosempaa jos tyttöö vituttaa :P :DDD

~Valtteri Mäyräläinen

HOK-Elannon ruokakauppaketju on myös alkanut tutkia vitun alkuperää uusien markkinatuotteiden toivossa, mutta ainoa asia, jonka he ovat tähän mennessä saaneet selville, on ollut se, että voivittua on kaikilla jo omasta takaa, joten sitä ei kannata myydä.

Vittua pidetään kaiken kattavana sanana. Vittu taipuu adjektiiviksi, substantiiviksi, pronominiksi, partikkeliksi ja numeraaliksi. Verbinä vittu on yleisin. "Mua vituttaa, vitun kokoset tissit, näitä on ihan vitusti, oot vittumainen, sit yks vittupää oli siel." Vittu toimii yleensä täytesanana ja vahvikkeena aivan vitun tärkeille asioille.

Katso myös