Vesinokkaeläin

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Vesinokkaeläin, luonnon sairas äpärälapsi

”Vesinokkaeläin... En tiedä, mitä helvettiä minulla oli mielessäni, kun tein sen!”

~Jumala

”Siis, mitä helvettiä?”

~Kaikki

”Siis, tuo on niin helvetin outo ja sairas, että minä voisin luoda jotain noin helvetin outoa, mutta en osaa luoda. Helvetti!”

~Saatana

”Älkää tuomitko ketään ulkonäön perusteella. Minullakin on oikeus elää ja lisääntyä.”

~Vesinokkaeläin

Vesinokkaeläin: Jumalan mahtava vitsi[muokkaa]

Vesinokkaeläin (engl. platypussies). Tarkoitamme, mitä helvettiä? Vesinokkaeläimet ovat hiton outoja elukoita, joita löydetään Australiasta. Ne on varmasti jotain helvetin frankenstain-kokeita, joita luonnonvalinta tai jokin muu Jumala on tehnyt tylsänä päivänään. Tosiasiassa ainoastaan harjaantunut biologi kykenee kertomaan, mitä mikäkin sen osa on, ja hänkin joutuu turvautumaan geeniteknologiaan. Viktoriaaniset tieteilijät sanoivat, että "Mitä helvettiä? Tuossa on ankan nokka ja nisäkkään torso. WTF!?!" Ja he miettivät, että Jumala tai jokin muu luonnonvalinta oli oikeasti kasannut moisen kasaan, jotta se voisi tuottaa uusia vesinokkaeläimiä. Siis mitä helvettiä?

Eipä ihme, että 19 kaikkiaan 20 tutkimusmatkailijasta, jotka löysivät vesinokkaeläimen, kääntyivät ateisteiksi. Yksi kuoli alkuasukkaan myrkytettyyn bumerangiin. Myrkky oli saatu koirasvesinokkaeläimen jaloista. WTF! On esitetty, että tämä olisi ollut itsemurha, joka oli seurausta siitä, että uskonnollisuuteen taipuvaiset tutkijat joutuivat kohtaamaan Jumalan epätäydellisyyden varoittamatta näin groteskissa muodossa.

Biologia: Kaaoksen naama[muokkaa]

Vesinokkaeläin on yksi helvetin kummallisin elukka koko maapallolla. Niillä on ankan nokka, jossa on nahkaa ja geneettinen rakenne kuin se olisi modifioitu kuono. Niillä on nahkaiset siivet ja nisäkkään turkki. Ne kävelevät kuin liskot ja laskevat munia kuin linnut ja niissä on myrkyllisiä piikkejä kuin pallokaloilla. Kun biologilta kysyy, miltä vesinokkaeläin näyttää ja miksi se näyttää siltä, on ainoana vastauksena: "Vesinokkaeläin näyttää helvetin kummalliselta ja muutenkin koko elukka on yksi suuri WTF." Vesinokkaeläin onkin siksi luokiteltu omaksi luokakseen, mutta se luokitellaan myös nisäkkäisiin ja lintuihin. Ne jakavat myös yhteisen taksonin bakteereiden kanssa.

Lisääntyminen[muokkaa]

Vaikka vesinokkaeläimet näyttävät helvetin kummallisilta; niilläkin on koiraita ja naaraita. Ulkopuolinen ei voi erottaa niitä toisistaan muuten kuin siten, että koirailla on sala-aseena myrkylliset piikit. Erottaminen ei kuitenkaan näytä haittaavan vesinokkaeläimiä, vaan ne onnistuvat lisääntymään melkein yhtä hyvin kuin muurahaiset, joiden sukupuolta ei myöskään voi erottaa.

Älykäs suunnittelu[muokkaa]

Pääartikkeli: Älykäs suunnittelu

On esitetty, että vesinokkaeläin olisi ultimaattinen argumentti ID:tä vastaan. Johtopäätös on, että mikään älykäs taho ei voisi tehdä tarkoituksellisesti mitään sellaista kuin vesinokkaeläin. Epätäydellisen Jumalan kirkko sen sijaan on ottanut vesinokkaeläimen omakseen, ja heistä se on suora todiste epätäydellisen Jumalan olemassaolosta. Lentävän spagettihirviön kannattajista se on selvä "hänen lonkeroudensa" kieroutuneen nuudelin aikaansaannosta.