Venäjä

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun


Союз Советских Социалистических Республик Российская Федерация
Venäjän Federatiivinen Putinistinen Sekurokratia
Flag of the Soviet Union.gif
lippu
U.S.S.R. 2.PNG
vaakuna
250px-LocationRussia-1-.png
Valtiomuoto Demokratia Kommunismi
Toveri
Presidentti (tsaari)
Leninin muumio
Vladimir Putin
Pääkaupunki Paskova
Muita kaupunkeja Pietari, Petroskoi, Stalingrad, Novosibirsk
Pinta-ala
 – josta sisävesiä
liikaa km² (sijalla 1)
Aivan liian vähän ydinsukellusveneitä varten
Väkiluku (1918)
 – väestötiheys
 – väestönkasvu
monta, mutta juomassa itseään hengiltä (sijalla 2)
1,21 / km²
-0,9264% (Negatiivinen suuresta alkoholinkäytöstä johtuen) % (1918)
Viralliset kielet venäjä, sönkötys, marmatus, mossotus ja ruplatus
Pääuskonnot Alkoholismi, ateismi, narkomania
Valuutta puurupla, ruisleipä ja näkkileipä (RUB)
Elinkeinorakenne maatalous 0 (kolhoosit ovat virallisesti "tuotantolaitoksia") %,
palvelut 78,4 %,
teollisuus 80 (virallisesti) %, 0,9 (totuus ja tästäkin mafialla hallussa kaksi kolmannesta) % BKT:sta
Itsenäisyys
 
- Kansallissankari
- Kansallisurheilulaji
John Lenin
venäläinen ruletti ja muille maille uhittelu. Myös ydinjätteen heittoa harrastetaan.
Kansainvälinen
suuntanumero
+0 (maassa ei ole puhelimia, mutta sitäkin enemmän kälättäviä matuzskoja.)
Motto Suuri ja mahtava äiti-Venäjä...
Kansallislaulu Hieroi bunkkerissa muniaan.
{{{alaviite}}}


”Venäjä, Venäjä, Venäjä.”

~Jyri Häkämies

”Venäjällä on kaikki muu paskaa paitsi kusi.”

~Jörn Donner

”Venäjässä ei ole suomalaisten kannalta mitään muuta vikaa kuin sijainti; miksei se voisi olla vaikkapa Ruotsin rajanaapurina? Tosin, siihenhän Venäjä on monta kertaa pyrkinytkin.”

~Jari Tervo

”Suomi on niin paska valtio, että liitytään Venäjään.”

~Harri Olli

Вы приветствуете Россию! Yhdistynyt kommunistinen Venäjä toivottaa sinut tervetulleeksi, toveri. Tämän informatiivisen sivun sinulle tarjoaa Suomi-Venäjä-ystävyystoimikunnan (SVY), Slaavilaisten Kansojen Neuvoston (SKN) ja Itsenäisten Valtioiden Yhteisön (IVY) informaatio-osasto. Kun levität artikkelia työpaikkasi kahvihuoneessa, on hyvä muistaa, että ääneen luettuna tämä artikkeli kannattaa lausua mahdollisimman aidolla perivenäläisellä aksentilla, eli suurin piirtein näin: Thoiwotame sinjut tjervätulleeksi tai sitten jättää artikkeli kokonaan lukematta...

Kaikki tässä artikkelissa sanottu on läpäissyt Valtion lahjomattoman ennakkosensuurin, ja niinpä tämän artikkelin sisältö on täysin turvallista myös ahdasmielisissä länsidiktatuureissa.

Taustaa[muokkaa]

Venäjä (ei saa sekoittaa Neuvostoliittoon tai kuolet) on pinta-alaltaan maailman suurin oligarkinen tasavalta(lue: Maailman suurin vankila). Vuoteen 1991 asti Venäjä oli maailman suurin pienten demokraattisten tasavaltojen tuottaja ja kuluttaja. Maan nimi kirjoitetaan toisinaan tiedotusvälineissä virheellisesti muotoon Helvetin persreikä. Venäjä on vuoristoinen pala Aasiaa, jossa venäläisiksi kutsuttu kansa asuu. Venäjä on kuuma maa, jossa yölämpötila voi olla -88,86 °C ja ylimmillään kesällä jopa +5 °C. Venäläiset fanittavat myös niin paljon Titanicia, että ottavat Titanic-elokuvasta kuvia uutisiinsa.

Venäjällä on tehty useita hienoja keksintöjä, kuten AK-47, Lada, vodka ja nk. venäläinen perseensuristin.

Venäjän pääuskonto on alkoholismi. Sitä tunnustaa noin 38% kansasta. Se levisi Venäjälle 900-luvulla, ja selviytyi neuvostovallasta ja Gorbatsovin vainoista huolimatta. Muita uskontoja ovat ateismi (30%) ja narkomania (2,5%).

Media[muokkaa]

Venäläisillä on muualla harvemmin tunnettuja videopelien, sekä muun median virallisia hakkerointiohjelmia. Näillä ohjelmilla, kuten Russian Onlinegames Hacker (ROH), voi hakkeroida kaikenlaisia online-pelejä.

Muualla maailmassa tällaiset ohjelmat ovat rankasti laittomia, mutta Venäläiset ovat saaneet huonolla yhteistyöllään muihin maihin kehitettyä kaikenlaista tavaraa. Esim. räiskintäpeleissä ROHia käyttävän pelaajan voi tunnistaa yliluonnollisesta pelitaidoista, mahdottomista pelisuorituksista sekä nimessä suomalaisuuteen viittaavilla lyhenteillä, kuten FIN superkiller.

Musiikki[muokkaa]

Venäläinen musiikki on ollut jo kauan nuorison suosiossa ympäri maapalloa. Varsinkin venäläinen rap-musiikki on rikkonut myyntienätyksiä, ja monet hallitsijoiden jälkeläiset ovat jo syrjäyttäneet teinitähti Justin Bieberin listasijoitukset ympäri maailmaa. Toisin kun muissa maissa, venäjän nuoriso kieltäytyy kuuntelemasta muuta kun venäläistä musiikkia, jota he lataavat mp3 soittimensa pienet muistit täyteen.

Kansat[muokkaa]

Venäjän alueella asuu itse venäläisten lisäksi useita muitakin kansoja. Näille kaikille on yhteistä se, että yksikään niistä ei haluaisi asua Venäjällä. Edellä mainituista mukavista olosuhteista huolimatta kukaan maan ulkopuoleltakaan ei halua muuttaa Venäjälle. Osa muuttolinnuista käy välillä olosuhteiden pakosta lyhyesti pesimässä Venäjällä, mikäli naapurimaiden pöntöt ovat jo täynnä, mutta näin ei onneksi ole kuin kerran vuosisadassa. Enimmistökansa on onneksi kova lisääntymään, joten täydellistä väestökatoa ei ole odotettavissa lähiaikoina. Länsimaiset demokratiat panevatkin toivonsa AIDSiin ja muihin venäläisnaisten suosimiin ehkäisymenetelmiin.

Venäjällä asui joskus juutalaisia, mutta nämä muuttivat Israeliin tai Saksaan. Viisaat muuttivat ensimmäiseen, nälkäiset jälkimmäiseen. Kansat jotka rähisevät keskenään elekielellä, sillä valtaväestön kieli, venäjä, on liian hankalaa eikä siitä saa kukaan selvää. Asiaa ei tee helpommaksi se, että jokaista asiaa varten on keksittävä oma kirjain, jota ei voi ymmärtää, ennen kuin kirjoittaja on lukijalle selventänyt, mitä mikäkin koukero ja vänkyrä tarkoittaa. Monimutkaista vai? Ja tuo oli sentään suomea.

Kieli[muokkaa]

Venäjän kieli on vanha sivistyskieli, jota on puhuttu jo vuosisatojen ajan sivistyneiden slaavien keskuudessa. Sen liudentumiset ja äänenpainot sekä korostunut r-äänne ovat kehittyneet siitä, kun kirkkoslaavia on yritetty puhua kovassa humalatilassa.

Tänäkin päivänä 2-4 promillen humalatila on mitä otollisin tilaisuus sujuvan venäjän puhumiselle. Eräs kuopiolainen lingvisti[1] on kertonut fonetiikan muuttuvan helpommin omaksuttavaksi 4-7 promillen humalassa. Tällaisia lukemia mitataan valitettavasti vain valtatie 6:n varteen pysäytetyiltä suuren venäjän rekkakuskeilta.

Venäjän kieltä on poikkeuksellisen helppo oppia. Jos vaikkapa haluat kirjoittaa: "Venäjä sucks" venäjän hotellien vessan seinään (niillä kaikillahan on vain yksi yhteinen vessa....), käännät vain kaikki kirjaimet ympäri. Voit ihan rauhassa kirjoittaa numeroita sanan sekaan, koska venäjäläiset eivät ole vielä oppineet numeroiden merkityksiä.

Vaihtoehtoinen tyyli on kirjoitella pitkiä sanoja kääntämiskoneeseen ja napata jokainen eri kirjain ja hassuimman näköiset kirjaimet otetaan käyttöön. esim. Абсурдопедия, содержание состоит в основном из социалистических неприятна предметам. (Чего, нахуй?)

Ulkopolitiikka[muokkaa]

Venäjän ulkopolitiikan oppi on aina ollut yksinkertainen: oikein on se, mitä Venäjä haluaa, ja väärin se, mitä muut maat ja kansat haluavat. Venäjää vihaavat ja vastavuoroisesti Venäjän vihaamat valtiot löydät Wikipedian Luettelo valtioista -artikkelista. Venäläiset ovat rauhankansa ja murskaavat ne, jotka muuta väittävät!

Venäjän ulkopolitiikka on hienovaraista...

Venäjän ulkopolitiikasta pidetään erityisesti Virossa ja Georgiassa, jotka kutsuvat Putinin nuorisojärjestön "pikkunatsit" joka kesä vieraakseen hyvän tahdon eleenä.

Venäläisillä on pitkät perinteet diplomatian saralla.

Tällä hetkellä maata johtava Tsaari Putin on osoittanut kunniaa maan rajoilla asuville kapinallisille lahjoittamalla näille itsenäisyyden, jota ei omista. Hänessä on myös ainesta 2000-luvun Staliniksi, joskin viiksien puuttuminen ja se, ettei georgialaisuus ole tällä hetkellä Venäjällä erityisen kovassa kurssissa, asettaa Toveri Putinin staliniteetin kyseenalaiseksi. Tiettävästi Medvedev kuitenkin on jo aloittanut imagonkohotusohjelman opettelemalla piipunpolttoa ja hankkimalla rokonarpia kasvoleikkauksilla.

Maantiede[muokkaa]

Kiinalaisinsinöörien luonnos Venäjän alueen tulevaisuudesta.

Venäjä on loppujen lopuksi turha ja häiritsevä valtio, joten muut Aasian, Euroopan, Amerikan ja Afrikan maat ovat suunnitelleet Venäjän täyttämistä vedellä. Tämä poistaisi maailman suurimman ongelman (ydinpieru), ja meri-ilmasto tekisi Aasiasta ihan siedettävän paikan asua. Venäjää ei turhaan kutsuta maailman rumimmaksi maaksi, sillä se on myös totta.

Ideologia[muokkaa]

Venäjä tunnetaan aidon demokratian ja puhtaan sananvapauden maailmanlaajuisena väsymättömänä puolestapuhujana ja esitaistelijana. Ylisensorin huomautus: ko. lauseessa pitää olla enemmän positiivisia adjektiiveja. Venäläinen demokratia on jopa niin edistyksellinen, että Venäjälle riittää yksi puolue. Venäjä on kylmän sodan jälkeen antanut periksi ja keskittynyt enemmän sisäisten asioidensa ajamiseen ja jätti Euroopan vapauttamisen kapitalismin kynsistä kommunistiselle Amerikalle.

Tärkeimpiä nähtävyyksiä[muokkaa]

Venäjän tärkeimpiin nähtävyyksiin lukeutuu mm. tiettömien taivalten takana sijaitseva Venäjän kirjasto, Venäjän kirjasto sekä Venäjän kirjasto.

Erityisesti Tšernobyl(ly) on ollut vuoden 1986 jälkeen suosittu matkailukohde venäläisittäin hyvässä kunnossa olevan luonnon vuoksi (tai ainakin se oli hyvässä kunnossa ennen Venäjän itsenäistymistä Virosta).

Katso myös[muokkaa]

Venäjä Hikinewseissä

05.11.2018 Helsingin huippukokouksen yllätyspäätös: Venäjä valloitti Yhdysvallat
04.11.2018 Helsingin huippukokouksen yllätyspäätös: Venäjä valloitti Yhdysvallat
29.10.2018 Trump ja Putin tapaavat Helsingissä – oho, mikä ohjelma!
16.07.2018 Helsingin huippukokouksen yllätyspäätös: Venäjä valloitti Yhdysvallat
16.07.2018 Helsingin huippukokouksen yllätyspäätös: Venäjä valloitti Yhdysvallat
16.07.2018 Helsingin huippukokouksen yllätyspäätös: Venäjä valloitti Yhdysvallat
16.07.2018 Helsingin huippukokouksen yllätyspäätös: Venäjä valloitti Yhdysvallat
16.07.2018 Helsingin huippukokouksen yllätyspäätös: Venäjä valloitti Yhdysvallat
16.07.2018 Helsingin huippukokouksen yllätyspäätös: Venäjä valloitti Yhdysvallat
16.07.2018 Helsingin huippukokouksen yllätyspäätös: Venäjä valloitti Yhdysvallat
16.07.2018 Helsingin huippukokouksen yllätyspäätös: Venäjä valloitti Yhdysvallat
16.07.2018 Helsingin huippukokouksen yllätyspäätös: Venäjä valloitti Yhdysvallat
16.07.2018 Trump ja Putin tapaavat Helsingissä – oho, mikä ohjelma!
15.07.2018 Trump ja Putin tapaavat Helsingissä – oho, mikä ohjelma!
15.07.2018 Trump ja Putin tapaavat Helsingissä – oho, mikä ohjelma!
15.07.2018 Trump ja Putin tapaavat Helsingissä – oho, mikä ohjelma!
15.07.2018 Trump ja Putin tapaavat Helsingissä – oho, mikä ohjelma!
15.07.2018 Trump ja Putin tapaavat Helsingissä – oho, mikä ohjelma!
15.07.2018 Trump ja Putin tapaavat Helsingissä – oho, mikä ohjelma!
15.07.2018 Trump ja Putin tapaavat Helsingissä – oho, mikä ohjelma!
15.07.2018 Trump ja Putin tapaavat Helsingissä – oho, mikä ohjelma!
26.02.2017 Venäläislapset pääsevät leikkimään Saksan parlamentin valtaamista, lopuksi jäätelöä ja joukkoraiskaussimulaatioita
27.12.2016 Venäjä kieltää julkisen kiroilun
27.12.2016 Venäjä kieltää julkisen kiroilun
08.10.2016 Venäjän toiminta on ymmärrettävissä sen omasta näkökulmasta
08.10.2016 Venäjän toiminta on ymmärrettävissä sen omasta näkökulmasta
08.10.2016 Venäjän toiminta on ymmärrettävissä sen omasta näkökulmasta
08.10.2016 Venäjän toiminta on ymmärrettävissä sen omasta näkökulmasta
27.09.2015 Yhtenäinen Venäjä teki tunnuslipun polyamorisille pedofiileille
09.07.2015 Yhtenäinen Venäjä teki tunnuslipun polyamorisille pedofiileille
09.07.2015 Yhtenäinen Venäjä teki tunnuslipun polyamorisille pedofiileille
09.07.2015 Yhtenäinen Venäjä teki tunnuslipun polyamorisille pedofiileille
09.07.2015 Yhtenäinen Venäjä teki tunnuslipun polyamorisille pedofiileille
09.07.2015 Yhtenäinen Venäjä teki tunnuslipun polyamorisille pedofiileille
30.05.2015 Venäjän poliisi iski homoja – OMOH-kaasu käytössä
30.05.2015 Venäjän poliisi iski homoja – OMOH-kaasu käytössä
30.05.2015 Venäjän poliisi iski homoja – OMOH-kaasu käytössä
30.05.2015 Venäjän poliisi iski homoja – OMOH-kaasu käytössä
30.05.2015 Venäjän poliisi iski homoja – OMOH-kaasu käytössä
30.08.2014 Suomen avustussaattue kuljettaa Venäjän ilmavoimille kompasseja ja GPS-paikantimia
23.07.2014 Venäjä kieltää julkisen kiroilun
21.07.2014 Big Brotherin voitto Vladimir Putinille
21.07.2014 Big Brotherin voitto Vladimir Putinille
21.07.2014 Big Brotherin voitto Vladimir Putinille
07.05.2014 Venäjä kieltää julkisen kiroilun
14.03.2014 Putin nielaisi kytketyn koiran ja jäi jumiin sen koppiin
14.03.2014 Putin nielaisi kytketyn koiran ja jäi jumiin sen koppiin
14.03.2014 Putin nielaisi kytketyn koiran ja jäi jumiin sen koppiin
14.03.2014 Putin nielaisi kytketyn koiran ja jäi jumiin sen koppiin
14.03.2014 Putin nielaisi kytketyn koiran ja jäi jumiin sen koppiin
04.03.2014 Putin: Ranskan vallankumous oli laiton
04.03.2014 Putin: Ranskan vallankumous oli laiton
17.01.2013 Jedipuolueen voittoa juhlitaan Venäjällä ja Suomessa
17.01.2013 Jedipuolueen voittoa juhlitaan Venäjällä ja Suomessa
28.02.2012 EU toivoo Suomelta apua Venäjän pokkurointiin
28.02.2012 EU toivoo Suomelta apua Venäjän pokkurointiin
11.01.2012 Putin nukkuu hälyttävän vähän
11.01.2012 Pettynyt Putin ei saanut ystävänpäiväkortteja
11.01.2012 Medvedev: Putinista pääministeri
11.01.2012 Koivisto: Venäjä ei tarjonnut Karjalaa, Stolišnajaa eikä muutakaan
10.01.2012 Stalin varasti Putinin lehdistötilaisuuden
09.01.2012 Kataista hävettää Venäjä-keskustelun taso
09.01.2012 Kasparov syyttää Putinia laittomista siirroista
09.01.2012 Joka toinen venäläinen kuoli viinaan
09.01.2012 Jedipuolueen voittoa juhlitaan Venäjällä ja Suomessa
09.01.2012 Vanhanen keksi Putinille nasevat vastaukset vasta vierailun päätyttyä
09.01.2012 Venäjä ei ole suurvalta JA MUITA PALJASTUKSIA!
09.01.2012 Venäjä keksii uusia valtioita yhteistyökumppaneiksi
09.01.2012 Venäjä takaisi Suomelle turvallisen ydinvoiman
09.01.2012 Venäjältä nootti Suomelle
09.01.2012 Venäjältä nootti Saksalle
09.01.2012 Venäjä: Vastustajien kiduttaminen yleistä Amnestyn Internationalin kokouksissa!
09.01.2012 Venäjä valtaa Tshetshenian
09.01.2012 Venäjä ulkoistaa sotaharjoituksensa maantieteellisesti
09.01.2012 Venäjä torjuu mediaterroria
09.01.2012 EU toivoo Suomelta apua Venäjän pokkurointiin
09.01.2012 Dosentti Bäckman: Suomen fasistit lietsovat Venäjän metsäpaloja
09.01.2012 Big Brotherin voitto Vladimir Putinille
03.09.2010 Venäjä ei ole suurvalta JA MUITA PALJASTUKSIA!
02.09.2010 Kataista hävettää Venäjä-keskustelun taso
02.09.2010 Kataista hävettää Venäjä-keskustelun taso
02.09.2010 Kataista hävettää Venäjä-keskustelun taso
02.09.2010 Kataista hävettää Venäjä-keskustelun taso
27.08.2010 Venäjä ei ole suurvalta JA MUITA PALJASTUKSIA!
27.08.2010 Venäjä ei ole suurvalta JA MUITA PALJASTUKSIA!
27.08.2010 Venäjä ei ole suurvalta JA MUITA PALJASTUKSIA!
27.08.2010 Venäjä ei ole suurvalta JA MUITA PALJASTUKSIA!
27.08.2010 Venäjä ei ole suurvalta JA MUITA PALJASTUKSIA!
27.08.2010 Venäjä ei ole suurvalta JA MUITA PALJASTUKSIA!
27.08.2010 Venäjä ei ole suurvalta JA MUITA PALJASTUKSIA!
13.08.2010 Dosentti Bäckman: Suomen fasistit lietsovat Venäjän metsäpaloja
07.08.2010 Dosentti Bäckman: Suomen fasistit lietsovat Venäjän metsäpaloja
07.08.2010 Dosentti Bäckman: Suomen fasistit lietsovat Venäjän metsäpaloja
07.08.2010 Dosentti Bäckman: Suomen fasistit lietsovat Venäjän metsäpaloja
07.08.2010 Dosentti Bäckman: Suomen fasistit lietsovat Venäjän metsäpaloja
23.03.2010 Venäjä takaisi Suomelle turvallisen ydinvoiman
23.03.2010 Venäjä takaisi Suomelle turvallisen ydinvoiman
23.03.2010 Venäjä takaisi Suomelle turvallisen ydinvoiman
23.03.2010 Venäjä takaisi Suomelle turvallisen ydinvoiman
27.06.2009 Joka toinen venäläinen kuoli viinaan
06.06.2009 Vanhanen keksi Putinille nasevat vastaukset vasta vierailun päätyttyä
27.08.2008 Venäjä keksii uusia valtioita yhteistyökumppaneiksi
05.08.2008 Big Brotherin voitto Vladimir Putinille
11.12.2007 Medvedev: Putinista pääministeri
11.12.2007 Medvedev: Putinista pääministeri
11.12.2007 Medvedev: Putinista pääministeri
11.12.2007 Medvedev: Putinista pääministeri
03.12.2007 Jedipuolueen voittoa juhlitaan Venäjällä ja Suomessa
03.12.2007 Big Brotherin voitto Vladimir Putinille
03.12.2007 Jedipuolueen voittoa juhlitaan Venäjällä ja Suomessa
03.12.2007 Jedipuolueen voittoa juhlitaan Venäjällä ja Suomessa
03.12.2007 Jedipuolueen voittoa juhlitaan Venäjällä ja Suomessa
03.12.2007 Jedipuolueen voittoa juhlitaan Venäjällä ja Suomessa
02.12.2007 Jedipuolueen voittoa juhlitaan Venäjällä ja Suomessa
02.12.2007 Jedipuolueen voittoa juhlitaan Venäjällä ja Suomessa
02.12.2007 Jedipuolueen voittoa juhlitaan Venäjällä ja Suomessa
02.12.2007 Jedipuolueen voittoa juhlitaan Venäjällä ja Suomessa
02.12.2007 Jedipuolueen voittoa juhlitaan Venäjällä ja Suomessa
02.12.2007 Jedipuolueen voittoa juhlitaan Venäjällä ja Suomessa
02.12.2007 Jedipuolueen voittoa juhlitaan Venäjällä ja Suomessa
02.12.2007 Jedipuolueen voittoa juhlitaan Venäjällä ja Suomessa
02.12.2007 Big Brotherin voitto Vladimir Putinille
02.12.2007 Big Brotherin voitto Vladimir Putinille
02.12.2007 Big Brotherin voitto Vladimir Putinille
26.11.2007 Kasparov syyttää Putinia laittomista siirroista
26.11.2007 Kasparov syyttää Putinia laittomista siirroista
04.11.2007 EU toivoo Suomelta apua Venäjän pokkurointiin
04.11.2007 EU toivoo Suomelta apua Venäjän pokkurointiin
20.09.2007 Putin nukkuu hälyttävän vähän
20.09.2007 Putin nukkuu hälyttävän vähän
19.09.2007 Putin nukkuu hälyttävän vähän
24.08.2007 Koivisto: Venäjä ei tarjonnut Karjalaa, Stolišnajaa eikä muutakaan
08.08.2007 Venäjä ulkoistaa sotaharjoituksensa maantieteellisesti
04.08.2007 Pettynyt Putin ei saanut ystävänpäiväkortteja
04.08.2007 Pettynyt Putin ei saanut ystävänpäiväkortteja
03.05.2007 Venäjältä nootti Saksalle
03.05.2007 Venäjältä nootti Saksalle
03.05.2007 Venäjältä nootti Saksalle
02.05.2007 Venäjältä nootti Suomelle
15.02.2007 Pettynyt Putin ei saanut ystävänpäiväkortteja
15.02.2007 Pettynyt Putin ei saanut ystävänpäiväkortteja
14.02.2007 Pettynyt Putin ei saanut ystävänpäiväkortteja
10.02.2007 Stalin varasti Putinin lehdistötilaisuuden
22.11.2006 Venäjä: Vastustajien kiduttaminen yleistä Amnestyn Internationalin kokouksissa!
07.10.2006 Venäjä torjuu mediaterroria
30.09.2006 Venäjä valtaa Tshetshenian
30.09.2006 Venäjä valtaa Tshetshenian

Hallituksen hyväksymät ulkoiset linkit[muokkaa]

  • Neuvostoliiton Venäjän kansallishymni vuoden 2005 voiton päivän paraatissa. Katso tämä ja sano sitten vakavalla naamalla, ettei sinua pelota. Hitto, jopa Bush, jolla ei muuten ole yleensä hajuakaan mistään ympärillään tapahtuvasta, näyttää videolla olevan atavistisen kauhun vallassa!
  • Jos tuo ei vielä muka pelottanut sinua, katso – ja etenkin kuuntele – tämä pätkä, jolla on teknoversio Suuresta ja mahtavasta! Tämä soi pitkään Kremlin diskoissa bilehile Brežnevin aikana ja saattaa aiheuttaa selittämättömiä pelkotiloja. Videota ei suositella alle 15-vuotiaille, sillä se sisältää kansantansseja, jotka saattavat olla haitallisia lapsille.
Pohjoismaat
Ahvenanmaa - Grönlanti - Islanti - Kanada - Karjala - Lappi - Norja - Pohjois-Korea - Ruotsi - Suomi - Tanska - Venäjä - Viro - Pohjois-Korea