Tyttö

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Poikienvärinen tyttö.

”Joskus itken kuin pieni tyttö”

~Kimi Räikkönen toteaa

”Hi, btch! CU Lter @ 935, ok?”

~tyttöjen salaista kieltä, koodia ei ole murrettu ikinä
Likat ovat myös kovia oikuttelemaan.

Tyttö on kotieläin, joka on oudompi mutaatio pojasta ja nuorempi versio miehen vastakkaisesta sukupuolesta. Lemmikkeinä tytöt ovat poikia vaativampia ja tarvitsevat paljon huolenpitoa. Pojan voi hylätä hiekkalaatikolle, mutta tyttöjen tapauksessa tällainen saattaisi täyttää heitteillepanon minimivaatimukset.

Kun tyttöihin sekoittaa vettä, ne kastuvat. Tämä on monien (arveluttavien) miesten mielestä paras olotila tyttöjen säilyttämiseen. Mikäli huomaat tällaista menettelyä lähipiirissäsi, ota yhteys poliisiin.

Tärkeää![muokkaa]

Sinä et saa koskaan itsellesi tyttöä. Ystäväsi saavat ja saavat kastella ne. Sinäkin haluaisit, etteivät kaikki pitäisi sinua nörttinä, mutta et vain onnistu. Jos nyt jotenkin silti onnistut saamaan tytön, älä suutele sitä. Tyttöjen suudelma on salainen hyökkäys, joka imee sielusi ja saa sinut katselemaan Prinsessapäiväkirjat-elokuvia ilman kummoisempia vastaväitteitä. Suudelman jälkeen tyttö saattaa käyttää kakkosiskua ja napata kädestäsi kiinni. Silloin joudut kulkemaan ikuisuuden H&M:ssä ja Seppälässä ja katsomaan Winx Club -tv-sarjaa. Sinua on todellakin varoitettu.

Katso myös[muokkaa]

Kuvassa yksilö, josta ei voi ulkonäön perusteella päätellä, onko se nainen vai iäkäs tyttö. Torsossa on naiselle tyypillisiä piirteitä, joita kuitenkin esiintyy myös vielä monta vuotta tyttöinä pysyvinä. Tytön em. ’iäkkyyden’ ajankohdassakin yksilöiden välinen vaihtelu on huomattavaa.