tyåp

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun


Teitök tyopn muta estit sviua type?


Spellcheck actual.svg Tmä rtikkeli ssältää tarkoitujksellusia typja!1!
Älä sis posta krjtsvihreitä tästärtikkelista! Munlatuiinen parantsminen in tpki sallittu asallittu.
Ytpoja oiv haviata maastassa.

”typå typå typå typå typå typå typå typå typå typå typå typå”

~Sulakk Corpoatrionin töyntekjä

Tyop on kirotusvitreestä syntynyt krosana, joka on hyvin ylinen kikkialla mailmaa. Ennen kikkisen trkeitä ovat, sanat jota on kirotettu yhten, vaikka nihin olisi pitnyt ihn varmasti jätää väli. Esimerkkeinä tuli tikku ja pers kännit. Ylensä nätiä vrhieitä tekevtä kuolutamatomt tienit.

Tpoypolle suomnkie linen termi on 'lyöntivihre', muta sittä ie läytetä kska ketään ei sa lyödä lian hualla.


Historai ja vaiktukus[muokkaa]

Ensimmäinen kirjoitusvirhe syntyi vahinkona, josta syntyi varsin kova metakka. Ensimmäistä typotttajaa ei tunneta, mutta hänen arvellaan kuolleen pian kirjoitusvirheensä jälkeen aivoverenvuotoon tai lynkkaukseen. Typojen esiintyminen tekstissä tekee siitä melko epäselvää luettavaa. Liialliset typot voivat pilata tekstin sanoman täysin. Toisinaan typot voivat johtaa kerrassaan noloihin tilanteisiin, jos vaika kirjoitat sanan suora tilalle huora tai jos sanan ja tilalla käytät ilmausta halpa makkara. Kirjoitusvirheitä tekeviä pidetään välinpitämättöminä ellei jopa diootteina. Äksesiesian teksdnit kialkki kroitussu vihirwt nom ahdhhtu täjäkhänänän tksteihinnta,mbnbv

Esintmyi spiak at ja aluete[muokkaa]

Kijrotudsvirhreet esiinytvät yleesä roli peleisä ja hcateisa. Wnitn kirotuasfirheit äesiinytyy run escapessa ja miusa roli pileisäs. Kirosut virhet ovt viakieta tunistaa normaliksi suomksi, esim. "men cokaa lobs'" tarkttaa "menn vlamstama huumeita".

Kirjotusvihkdu sytyy myäs ammattimaisten kirkoitusvhrettäjien tomesta. He tomivat amatimasesti. He kesivät usia kirotusvirheitä etä levitavat klasikoiksi muodistuneita ikivirheitä tekstiin. Kirotusvikrjättejien sujeluspyhömyksena on Panovirhepaholainen.

Yhdys sana virheet[muokkaa]

Yhdys sana vihreet on eri näisiä typerkyyksiä. Esi merkiksi snaa lijna-atuo no lijna atuo. Se voi johuta väli llyönnin liista käytösät. Luki häiriöisiälöä nmää on ylleisäi. Muutne ojs Chuck Norris osili opetava opetaja ni in kritotus vihreitä ei tusili.

Jskus typpsta ovi tuklla legneada. Kyseijnen luse levisi inter hellvetissä, ja se on japsuenklannittanajan moka, joks hivitti lömsimaisia ihmusiä.

Kuluisia tyopja[muokkaa]

Katsso mös[muokkaa]

Questionmark.jpg ONKKO SIVISTYKSEESSÄÄSI AUKKO?
Tämän sivun vitsi erustuu siihen että se on kirjoitettu käsittelemänsä henkilön tai aiheen tyylillä parodiisin tavoittein. Mikäli et tajua tätä sivua, johtuu se toden näkö insesti siitä, että olet sivistymätön barbaari, joka ei tiedä mistää mittän. Ehkäpä sinun kannattaisi lukea eemmän Wkiprdiaöaa.