Thorax

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Thorax voi tarkoittaa mitä tahansa. Thoraxin merkitys nivoutuu tiukasti yhteen inhimillisen kulttuurin historian kanssa. Thoraxin merkitystä historialle ei voi näinollen liikaa korostaa. Thorax on, kuten mainittua, hyvin monimerkityksinen termi. Alla olevassa luettelossa luetellaan joitakin thoraxin tärkeimmistä merkityksistä. Thorax on rinnastettavissa asdfiin tai tabernaakkeliin.

Thorax (esine)

Thorax on kartion muotoinen purkki, jonka kyljessä on maagisia riimuja. Riimujen merkitys on luultavasti "Thorax". Tämä maaginen purkki on tärkeässä merkityksessä Thoraxismin kultissa. Thoraxia palvotaan valelemalla thorax-puun öljyä. Thoraxin maagisiin voimiin kuuluu osana esimerkiksi thorax-magian taitaminen.

Thorax (henkilö)

Thorax voi olla 1) Thoraxismin kultin kultisti 2) Henkilö, jonka nimi on Thorax 3) Pyhä Jumala Thorax 4) Thoraxin henki 5) Thoraxin universumi tai 6) Da Thorax.

Thorax (puu)

Thorax-puu on rakenteeltaa thoraxmainen, eittämättömän thorax. Thorax-puu kasvaa Thorax-laaksossa, ja sen öljyä käytetään Thoraxismissa thoraxin palvomiseen.

Thorax (öljy)

Thorax-puusta saatavaa öljyä, jota käytetään Thoraxismissa Pyhän thoraxin yhteydessä. Thorax-puun öljy on keltaista ja maistuu Thoraxilta.

Thorax (riimu)

Thorax-riimu muistuttaa muodoltaan nuorta Thorax-puun tainta.

Thorax (magialaji)

Thoraxiin kuuluu tärkeänä osana Pyhä thorax sekä thoraxismin riitit. Thorax on yleistä pakanauskontojen keskuudessa.

Thorax (voima)

Thorax-voima antaa voimaa thorax-magialle. Thorax on mystistä energiaa, jota löytyy vaikkapa Thoraxin laaksosta.

Thorax (jumala)

Thorax on thoraxismin pyhä jumala. Thorax käyttää Pyhää Thoraxin Voimaa aseenaan ja rankaisee thoraxittomia.

Thorax (ominaisuus)

Thorax on se jokin joka tekke thoraxista niin thoraxin. Thorax on tässä merkityksessä adjektiivi ja taipuu thorax, thoraximpi, thoraxein.

Thorax (paikka)

Thorax on laakso Himalajan korkeimpien vuorten välissä. Thorax on ainoa paikka, missä thorax-puut kasvavat ja se on thoraxismin keskus. Thoraxissa asuu mr. Thorax.

Thoraxismi

Thoraxismin tarkoituksena on palvoa Pyhää Jumalaa Thoraxia ja häen Profeettaansa. Thoraxismin keskus on Thorax-laakso, jossa Thorax-putkilo sijaitsee.

Da Thorax

Da Thorax on Italiassa hyvin suosittu artisti, joka tekee vaatteita, musiikkia ja kuvia. Da Thoraxin tuotteet ovat huudossa Euroopan ja USAn markkinoilla.

ThoraX

ThoraX sekoitetaan usein Thoraxiin, mutta ThoraX lausutaan ThoraX, kun taas Thorax kuuluu Thorax. ThoraX on Da Thoraxin tunnetuin alainen ja Da Thorax OY:n varajohtaja.


Under construction.png Alla rakentamisen!
Tämä artikkeli tai osio on harvinaislaatuisen perseestä, koska se on keskeneräinen.
Ota rukkaset ja vasara käteen ja rakenna sitä hieman valmiimmaksi.