Teini Ikäiset Mutantti Ninja Kilpi Konnat

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Kilpi konnat tavan omaisissa puuhissaan.
Wiki-deathstar.png
Tosikoille ja heille, joita aihe lähemmin kiinnostaa, on Wikipediassa artikkeli Teini Ikäiset Mutantti Ninja Kilpi Konnat.

Teini Ikäiset Mutantti Ninja Kilpi Konnat (TMNT, Turtles, Teini Ikäiset Militantti Muija Vispi Kauhat) (eng. Teenage Mutant Ninja Turtles) ovat vihreitä ninjoja, jotka asuvat viemärissä kuukautis veren ja epämääräisen vihreän mönjän seassa. Heidät on luultavasti luonut sairas Sarja Kuva Piirtäjän mieli. Eihän kukaan pysty yhdistämään Selvin Päin teinejä, mutantteja, Kilpi Konnia ja ninjoja, jotka asuvat viemärissä, katselevat pornoa, terrorisoivat ihmisiä, maalavat graffitteja seinille, Skeitti Lautailevat luvatta viemärissä, ihmettelevät vihreää mönjää (?) ja pöllivät ihmisiltä pizzaa pysyäkseen hengissä. Kaiken tämän takana on heidän kouluttajansa, rotta, jolla on aina keppi matkassa. On selvää miksi heidän kouluttajallaan on aina keppi mukana, mutta on epäselvää, miksi hänen oppilaansa eivät pysy kurissa. Turtlesit ovat loistavia taistelijoita, ja heidän Pää Vihollisensa on Niitto Kone ja Päivi Räsänen. He kaikki osaavat jo ajaa Moottori Pyörällä, mutta Käsillä Seisonta tuottaa vielä vaikeuksia. Heidän tunnetuin temppunsa on kuitenkin kadota jäljettömiin Sosiaali Viran Omaisen ja poliisin ilmestyessä paikalle. He ovat maailman nuorimpia Ajo Kortin ja Helikopteri Kortin saaneita.

Turtlesit[muokkaa]

Kaikilla Teini Ikäisillä Mutantti Ninja Kilpi Konnilla on oma väri, joka näkyy heidän huiveistaan; vähän kuin Tele Tapeilla, tiedäthän. Kaikilla on myös oma Lempi Esine, joilla he mätkivät vihollisiaan.

 • Donatello: (Gay Way) violetti. Donatello käyttelee julmetun pitkää keppiään, joka on isompi kuin hänen mestarillaan.
 • Rafaello: punainen. Rafaello viiltää tik(k)areilla. Käyttää niitä myös haarukkana.
 • Michelangelo: oranssi. Tämä ninja käyttää cooleja, mutta täysin hyödyttömiä Nuncha Cha Mitänenytoli Kakuja. Mestari Tikku (se rotta) antoi nämä tälle, koska ne tulivat Ase Alennuksessa kaupan päälle. Nuijii Nun Cha Kuillaan myös Muovailu Vahasta kaikenlaisia pieniä ja nättejä Israelin Lain Antajia ja Sen Sellaisia.
 • Leonardo: sininen. Leonardolla on da Koodi jota voi verrata tulostimeen, joka suoltaa älytöntä tekstiä kunnes vastustaja ei halua enää elää.
 • Wolverine: oho, se ei olekaan Kilpi Konna.

Muut hyvät tyypit[muokkaa]

 • Mestari Tiku Taku: Hänellä olisi ollut lupaava ura tiedossa labra rottana, mutta hänen Rotta Vaimonsa teki Syrjä Hypyn kilpikonnan kanssa, ja jätti hänelle tämän Seka Sikiö Lapsensa.
 • Casey "Kassi" Jones: Kilpi Konnien paras ja ainoa ystävä. Kulkee kadulla Pullo Kassi kädessä ja huitoo satunnaisia ohi kulkijoita Pesä Pallo Mailalla. Suuri Hitler Fanaatikko.
 • April "Tissit" O'Neil: Vailla parempaakaan tekemistä oleva toimittaja kirjoittamassa juttua viemäristä. Tai siis... kukaan ei oikeastaan tiedä mitä hittoa hän tekee tässä sarjassa.

Pahat pojat[muokkaa]

 • Päivi Räsänen: Hänen salainen juonensa on lopettaa Kilpi Konnat. Kun hän oli pieni, ihmisiä tappava Veren Himoinen Kilpi Konna varasti hänen Polku Pyöränsä. Siitä lähtien hän on vannonut ikuista kostoa! Muahahaaaahahaaa!!!
 • Känni Ränni: Hän on vaaleanpunainen. Se kertoo kaiken.
 • Toukka ja Paska: Kaksi täysin pihalla olevaa narkkaria, jotka etsivät samaa mönjää kuin Kilpi Konnat, sillä heidätkin on luotu siitä.
 • Dildo ja Popsteady: Niitto Koneen luoma kaksikko, jotka ovat suorastaan häiritsevän typeriä, Epä Oma Toimisia ja säälittäviä. He loivat uran Baletti Tanssijana Alku Peräisen Sketsi Sarjan päätyttyä.
 • Niitto "Kenny McCormick" Kone: Koko hölyn pölyn suurin ja ilkein heti Päivi Räsäsen jälkeen. Hänellä on yksi erikoinen Erityis Temppu. Sen nimi on "Hei, katsokaa. Olen tosi voimakas ja vaarallinen, mutta silti olen kuollut noin 400 600 700 kertaa." Tällä hetkellä hän on ei ole on ei ole on ei ole on ei ole on kuollut.
 • Paskiainen Anttila Megastore: Hyvin, hyvin, hyvin, hyvin paha professori, joka kehitti typerät Robotti Koirat. Hän on paha.
 • Iso H: Tämä Varmistettu Huppu Neekeri™ on erittäin paha, koska hän on jo pienestä iästä tappanut äitinsä lemmikki kilpikonnia. Hän on myös räppäri. Hän omistaa myös Suomen ainoan puuvilla tilan Lohjan Keskustassa.

Yksityiselämä[muokkaa]

Kilpi Konnien Eksityis elämästä tiedetään hyvin vähän, sillä sitä ei ole. Enemmäkseen ajasta Kilpi Konnat käyttävät vihreän mönjän etsimiseen. He nimittäin ovat saaneet selville, että heidän alkuperänsä liittyy vihreään mönjään. On kuitenkin epäselvää mikä vihreä mönjä on kyseessä. Niinpä Kilpi Konnat ovat ottaneet tehtäväkseen etsiä kyseisen nimenomaisen mönjän.

He myös aikoinaan saivat vipinää aikaan naisten kanssa. Leo hinkkaili Ninja Tyttö Lootusta, Raph kikkaili Mutantti Liskon ja kettujen kanssa ja Mike sai testailla Avaruus Olentoja. Ainoastaan Donilla oli hiukan vanhan pojan vikaa, lähinnä siksi että mimmit eivät halua nörttiä. Ainoastaan Rakel Liekin Työ Kaveri Irma "Sammakko" Newman oli osoittanut Mielen Kiintoa Donia kohtaan, mutta Donia ei kiinostanut olla Piilo Lesbon Seksi Lelu.

Ura[muokkaa]

Yhtenä päivänä Donatello Hämäläinen oli piirtelemässä Työ Huoneessa ja halusi tehdä Sarja Kuvan. Aikansa mietittyään Don kysyi veljiltään, mitä piirtäisi. Mike tokaisi tähän: "Teepä Sarja Kuva meistä, jossa me tapeltaisiin ninjojen kanssa ja vähän saatais pätee". Lopulta jälki oli sellaista, mitä voi odottaa Kaksi Jalkaiselta Kilpi Konnalta, joka teki Pyykin Pesu Koneesta Harjoittelu Nuken eli aika sekalaista, mutta Teini Poikiin lehti upposi, kiitos lehdessä vilahtavan Aprilin "varustelun".

Konami otti poikiin yhteyttä ja halusi jutustella mahdollisesta Video Pelistä. Peli ilmestyikin ja kakarat tykkäsivät, vaikka pelin toisessa pätkässä olevan Sukellus Kohdan lävitse ei kukaan ole vieläkään päässyt. Mainetta ja mammonaa virtasi, ja he keksivät: "Me otetaan vanha Video Kamera ja ruvetaan duunaa Sketsi Sarjaa!"

Vuonna 1987 alkoivat kuvaukset. Aprilia esittämään saatiin Rakel Liekki ja Mestari Takkua esittämään saatiin Harrison Ford, joka oli tunnettu pienistä rooleistaan Star Warsista, Indiana Jonesista ja esittipä hän myös Howard Ankkaa! Sarjan aikana pojat tulivat tunnetuiksi muusikkoina, Elo Kuva Tähtinä ja murojen mainostajina.

Uran loppu[muokkaa]

Pojat koettivat tehdä vielä yhden sarjan vuonna 2003 ja suosio oli taas nousemassa. Uusia Elo Kuvia ruvettiin suunnittelemaan, mutta Michelangelo kuoli kokaiinin Yli Annostukseen. Kama, jonka ansiosta Mike oli niin hauska kuin me muistamme, koitui hänen kohtalokseen 3. huhtikuuta 2005. Pojat tokaisivat "Tämäkin vielä!" ja lopettivat uransa. Ensimmäinen Puoli Dokumentaarinen Elo Kuva heidän urastaan tulee Alku Keväästä 2007 Markus Selinin Solar Filmsiltä ja Pää Osa Lista näyttää tältä:

Katso myös[muokkaa]

Rodut
Aave - Demoni - Elementaali - Enkeli - Epäkuollut - Haltia - Hiisi - Hirviö - Hobitti - Ihminen - Isojalka - Jumala - Kääpiö - Leivänpaahdin - Lohikäärme - Luuranko - Maajussi - Menninkäinen - Mummo - Mutantti - Muumi - n00b - Peikko - Piru - Puliukko - Teini Ikäiset Mutantti Ninja Kilpi Konnat - Vetehinen - WoWittaja - Örkki
Lastenohjelmia
Hyvät: Smurffit - Pikku Kakkonen - Pingu (suomen kielellä) - Myyrä - Hupsis-ukot
Huonot: Pokémon - Turtles - Harry Potter - Puuha-Pete - Staraoke
Arveluttavat: Tohtori Sykerö - Postikaija-Pete - Teletapit - Himpulat - Alfred J. Kwak
Pelottavat: "Muumit" - Postimies Pate - Pelle Hermanni - Varokaa heikkoa jäätä
Hahmoja: Muumit - Kaapo ja Late - Jyrki Laaksonen - Neponen - Eila-mummu - Rami Saarijärvi - Ransu Karvakuono - Luikuri Tattinen - Rölli