Sooloseksi

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Adult neon trans.gif Tämä artikkeli on luokiteltu K18-materiaalia sisältäväksi,
joten jos olet alaikäinen, paina takaisin-painiketta tai tulet sokeaksi!

”Olenkin aina epäillyt emätintä ylimainostetuksi ruumiinosaksi.”

~Nimetön

”Miksi Helen Keller masturboi yhdellä kädellä? Hän tarvitsee toista voihkimiseen.”

~vitsi

”Keskeytetty masturbaatio ehkäisymenetelmänä...”

~NPOV


Fuckyea analsex anime.gif Tämä sivu on seksiteemakyllästeinen.
Mikäli olet perverssi friikki, jatka lukemista. Mikäli et ole, koeta jotain muuta.

Sooloseksi eli masturbointi tai masturbaatio eli onanointi eli tie oman käden onneen eli oman käden oikeus tarkoittaa tee-se-itse-miesten ja -naisten käsitöitä ja seksuaalista omavaraisuutta. Sooloseksi saattaa olla vaarallista[1]. Kuitenkin myös muumit harrastavat sitä. [2]

Ohjeita seuraamalla onnistut varmasti

Sooloseksi ja uskonto[muokkaa]

Äärioikeiston touhut ovat olleet enimmäkseen tätä vuoden 1945 jälkeen, vaikka toisaalta säännöllisen itsetyydytyksen on joskus havaittu vähentävän poliittisia aggressioita.

Jokainen uskonto tukee ja kannattaa sooloseksiä, koska Jumala on ohjelmoinut DNA:hamme hienosäädetyn mekanismin joka vähentää eturauhassyövän riskiä ja tätä kautta parantaa terveyttä. Koska vaikutukset ovat terveydelle positiivisia, on Jumala tarkoittanut ejakulaation käytettäväksi.[3] Jos Jumala sen sijaan olisi tahtonut kieltää (syntiä kuvaavan) käärmeen kuristamisen, meillä olisi lyhyemmät kädet. Samasta syystä myös sormi ylettää persreikään. Sooloseksiin suhtaudutaankin useimmissa kulttuureissa jyrkän myönteisesti.

Useimmat valtauskonnot ovatkin sitä mieltä että:

 • On naurettavaa kohdella siemennestettä elävänä ihmisenä.
 • On naurettavaa kohdella siittiötä puolikkaana elämänä, koska joka tapauksessa vain yksi siittiö miljardeista hedelmöittää munasolun.
 • Siemensyöksyjä tapahtuu spontaanisti unessa, eikä sitä kukaan pidä syntinä.

Näiden loogisten syiden johdosta on yleisesti tunnustettu tosiasia, että sooloseksi on hyve.

Vastustajat ovat sitä mieltä että se on pahe. He viittaavat siihen että synti on aina mukavaa ja siihen, että yksisilmäisen piispan silittäminen viittaa henkilön, eikä Jumalan palvontaan. Heistä paheeksi sooloseksin todistaa se, että 99,98 % nuorista tunnustaa itsesaastutusta joskus harjoittaneensa. Ja nuoriso on paheellista.

Seuraukset[muokkaa]

<Richad34> Oy I had a bad night
<Richad34> I couldn't sleep, and had no idea what to do. My parents are still awake, it was midnight, and I was bored. 
<Richad34> So then I remembered that I had a drama presentation the next class and I played a rich guy so I needed a suit. 
<Richad34> I take out my suit, and get dressed. You know, the works. I even took out my top hat and my cane.
<Richad34> Now it gets a little weird. I had to go downstairs in order to see how I looked as it's the only place with a full body mirror. My parents sleep on the same floor as me so I didn't want to wake them up.
<Richad34> So I got this idea. I decided to turn on my TV so that my parents thought people were talking outside, and my footsteps would be noises they were making. I thought it would work, I was tired.
<Richad34> I ran downstairs, checked myself out. I looked fine, so I went back into my room
<Richad34> Now by then the running in a suit had made me kind of itchy (down south), so I quickly undo my pants and release what was stuck and to relieve my itch with my hand.
<Richad34> And my mom opens the door to the room and all I do is freeze in surprise
<Richad34> I don't know what she was thinking, but I can tell you the following
<Richad34> It was midnight, I was in a suit and top hat, and I appeared to be jacking off to George from Seinfeld.
<Richad34> And my mom just stood there in disbelief
<Richad34> I can't tell you what ensued, but it involved attempted exorcism and lots of crying
<Richad34> Best night ever

[1]


Pakotettu kaupungistuminen (mast + urbanisation) aiheuttaa sokeutumista, karvojen kasvua käsiin, ahdistuneisuutta, syrjäytymistä myös sukupuolielin kuluu ja miehillä siittiöt saattavat loppua. Se voi myös aikaansaada munuaissairauksia tai kuoleman.

Mutta koska valtauskonnot kannattavat sooloseksiä, täysin ilman sooloseksiä karttavat vain liberaalit, jotka naivat kaikkia naisia jotka liikkuvat.

Naisten sooloseksi[muokkaa]

Ks.

Miesten sooloseksi[muokkaa]

 • Oikea käsi, jolla vedellään esinahkaa ylös ja alas, kunnes mies sitten laukeaa.
 • Vasen käsi, on kuin kävisi vieraissa. Jos olet yksiavioinen[4], niin muista uskollisuus parisuhteessa.

Sooloseksi ja lapset[muokkaa]

Esitä lapsellesi kysymyksiä[muokkaa]

 • Kuulehan, tiedätkö sinä mitä on sooloseksi?
 • Mitä teet jos sinua kehotetaan sooloseksiin?
 • Onko kavereitasi kehotettu sooloseksiin tai ovatko he jo sooloseksin harrastajia?
 • Tiedätkö, mitä sooloseksi aiheuttaa juuri sinunkaltaisillesi nuorille?
 • Mitä teet, jos kaikki kaverisi harjoittavat jo sooloseksiä ja pyytävät sinuakin mukaan?
 • Tiesitkö, että sooloseksiin voi jäädä koukkuun?
 • Mitä teet, jos sinut huijataan sooloseksiin?

Jos lapsi on jo sooloseksin harrastaja[muokkaa]

 • Älä missään nimessä käske lastasi ulos, koska siellä hän vain kerää lisää himoa sooloseksiin.
 • Näytä lapsellesi peiliä taikka hänen kulunutta munaansa. Lisäksi palkitse häntä aina, kun hän on yhden päivän ilman sooloseksiä.
 • Lapsesi harrastaa takuuvarmasti sooloseksiä kavereidensa luona. Pidä siis huoli, että olet lapsesi mukana, kun hän kyläilee.
 • Älä vain anna hänelle liikaa viikkorahaa jotta hän ei osta älypuhelinta, tablettia tai kannettavaa tietokonetta, katso pornoa ja harrasta sooloseksiä vessaan mennessään ja siellä ollessaan.
 • Asenna vessaan valvontakamera lapsen sooloseksin valvomiseksi.
 • Joissakin sairaaloissa saattaa olla oma osasto sooloseksin harrastajille. Ohjaa lapsesi hoitoon jos se on mahdollista.
 • Ehkäise sooloseksi poistamalla kotisi WC:stä käsipaperit.
 • Laita lapsellesi yöksi pakkopaita sooloseksin estämikseksi.
 • Mikäli tilanne on vakava, ympärileikkaus ja siveysvyön laittaminen voi olla paikallaan.

Lähes kaikkien oikeus[muokkaa]

Sooloseksi ja rakkaus ovat jokaisen oikeuksia. Rakkauteen ja sooloseksiin pätevät myös samat perussäännöt - hakkaa sitä kuin se olisi sinulle rahaa velkaa.

Sooloseksistä olympialaji?[muokkaa]

Sooloseksi on ihmiskunnan ylivoimaisesti vanhin harrastus: sen keksijänä pidetään yleisesti Aatamia, jonka touhuja päivän kateellisena katseltuaan Mr Big Bang päätti tehdä asialle jotain ja luoda Eevan, jonka jälkeläiset monessa tapauksessa ovatkin kelvollinen korvike kätisyydestä riippuen joko oikealle tai vasemmalle.

KOK on vasta viime vuosina havainnut sooloseksin aliarvostetun aseman urheilulajina, vaatiihan se keskittymistä, kehittää lihasvoimaa ja ennen kaikkea tuottaa suuremman endorfiinien ryöpyn kuin 42 km juoksu helteessä rintapielet oksennusta valuen. Otetaanpa muutama esimerkki: haulikkoammunta, sorsastuksesta on PETA:n painostuksesta johtuen kehitetty skeet ja trap-lajit, joissa pieni ja piskuinen Suomi on menestynyt varsin kelvollisesti. Myönnytyksenä Japanille Suurissa Vakanssiammunnoissa aiheesta saadusta turpakeikasta paikallinen tapa potkia muita munille / pyyhkiä mattoja on ollut olympialaji jo pitkään.

Ruotsin edustaja kansainvälisessä olympiakomiteassa totesikin mieluummin valitsevansa miesten sooloseksin nelinpelin finaalin kuin bitch-volleyn loppuottelun. Suomen edustaja suhtautuu luottavaisesti maamme menestykseen kummassakin lajissa johtuen lukuisista ammattikoulun autonasentaja ja parturi-kampaajalinjoista, joita kauppaoppilaitokset ansiokkaasti tukevat.

Aiheesta muualla[muokkaa]

Viitteet[muokkaa]

 1. http://www.masturbationhorror.com/
 2. Kuitenkin Laihialla, Skotlannissa ja muissa säästäväisissä paikoissa sooloseksiä pidetään hyvänä asiana: Ei tarvitse maksaa juomia, ei tarvitse maksaa taksia, ei tarvitse etsiä seuraa. Se on siistiä ja halpaa. Tarvetta aborttiin ei tule. Sukupuolitaudeista ei ole pelkoa. Ja lisäksi saa hyvät käsivoimat. Masturboidessa saa ilmaista itseään, ei tarvitse käydä maksullisissa naisissa.
 3. Masturbation 'cuts cancer risk' BBC, 16.7.2003
 4. Eräillä kansoilla, kuten muslimeilla, juutalaisilla tai mormoneilla on oikeus moniavioisuuteen. Tämä vinkkinä myös em. ryhmien aikamiespojille (toim. huom)

Katso myös[muokkaa]