Sielu

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Kun raha kirstuun kilahtaa, niin sielu taivaaseen vilahtaa

Sielu
Spirit.jpg
Sielun syntymekanismin yksityiskohta
Alkuaineen tiedot
Kemiallinen merkki: Sl
Järjestysluku: X
Sulamispiste: -240 °C
Kiehumispiste: ? °C
Tiheys: 0 g/cm³

Sielu on tehtävä, ei esine. Sielu kuitenkin koostuu materiasta, joka muistuttaa muovailuvahaa. Muovailuvahasta voi siksi muotoilla sielunkorvikkeen. Sielunvihollisen tehtävä on tuhota sielu. Hän ei ole toistaiseksi onnistunut kovin hyvin. Suurimmat sielut ovat Mozart, Toni Wirtanen, Crimson Cherry Blossom, Theodor Herzl ja Cheek.

Sielu voi olla joko hyvä tai paha. Sielua voi muotoilla, jolloin hyvästä voi tulla paha ja toisinpäin. Sielu voi myös tuhoutua prosessissa, jolloin se muuttuu köntiksi normaalia muovailuvahaa. Muovailuvahaa voi ostaa lapsille kaupasta, sielujen muotoilu sen sijaan on niin vaikeaa, että niitä on vaikea löytää.

Sielu on perinteisesti mielletty ruumiin osista siksi, mi' on asuinsija ihmisen psykoottisnarsistiselle kyvylle kokea oma itsensä ja sen ulkopuolinen valtakunta. Sielulla on läheinen yhteys Yhdysvaltoihin.

Sairaudet[muokkaa]

Fyysinen koostumus[muokkaa]

Jos sielu olisi fyysinen, se lienisi 23–25 cm pitkä. Hyvä sielu lienisi lumenvalkea, paha sen sijaan paskanruskea tahi läpeensä musta. Sielun massa on suunnilleen tasan 21 grammaa.

Sielun haju[muokkaa]

Jokaisella on persoonallinen sielun haju. Sielun haju riippuu masturboimisen määrästä. Sielun voi nostaa esiin perseteitse, mutta silloin paskan haju voi häiritä aromikuvaa. Yleensä masturbaation määrän voi arvioida riittävän tarkasti ihmisen ihon hajusta, koska sielu on ihon alla.

Erityisen pahasta sielunhajusta kärsiville on olemassa kaikenlaisia suuvesiä ja ranskalaisia hajusteita. Alkoholipohjaiset ihoon suihkutettavat deodorantit saattavat olla tosin sielulle hyvinkin vaarallisia ja aiheuttaa sielussa epätasapainoa ja "sielun krapulaa". Sielunkrapulaan ei auta oikeastaan mikään muu, kuin sielun ryhtiliikkeet ja rasva- ja suolapohjainen sielunruoka.

Sielunvaellus[muokkaa]

Sielunvaellus on seuraava:

  1. Syntymä ja varhaisikä: Sieluntihentymiä ilmenee sielunverkkoon. Tapahtuu tajunnankasvua.
  2. Tasapainoaika alkaa tajunnankasvun loputtua.
  3. Tasapainoajan loputtua alkaa tajunnanlasku, jona aikana sielu valuu hiljalleen ulos ruumiista
  4. Kuolema seuraa, kun sielun tiheys on laskenut ympäröivää sielunkenttää alemmalle tasolle.
  5. Kristityllä kuoleman jälkeen seuraa siirto Taivaaseen ja liittäminen enkeleihin.
  6. Muilla sielu sensuroitu.