Seksuaalirikokset joita esiintyy lähinnä sovinistien fantasioissa

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Adult neon trans.gif Tämä artikkeli on luokiteltu K18-materiaalia sisältäväksi,
joten jos olet alaikäinen, tulet oppimaan jotain uutta!
Star.svg
Tämä artikkeli on kouluesimerkki siitä, miltä hyvä sivu voi näyttää. Tee näin.

Miehen maailma on kova. Maailma on täynnä vaaroja ja uhkia, joita pitää pelätä joihin täytyy varautua, jotta voi suojella ja puolustaa sekä itseään että läheisiään ja etenkin vähäpukeisia ja seksuaalisesti anteliaita nuoria naisia avuttomia neitoja. Joskus maailma ei riitä, olot ovat monelle varsin turvalliset ja seikkailuakaan ei tule vastaan kovin usein. Sen vuoksi miesten maailma onkin täynnä myös hieman fantasianomaisempia uhkia ja riskejä, joiden välttämisestä ja varomisesta sitten saadaan jokapäiväinen sankarillinen taivallus. Tai vaihtoehtoisesti muutama kymppi näiden kuvitelmien pornolehteen lähettämisestä.

Tissiraiskaus[muokkaa]

Anonyymiksi muokattu kuva näyttää miten rikollinen valmistautuu rikokseen liukastamalla rikosvälineet.

Tissiraiskaus tarkoittaa naisen harjoittamaa rintojen avulla penikseen kohdistuvaa raiskausta. Hyökkääjä käyttää rintojen välistä vakoa käytetään väkisinpenetraation kohteena ilman miehen suostumusta.

Raiskaustilanteessa hyökkääjä synnyttää stimulointia ja kitkaa uhrin pullistuneeseen penikseen rintarauhasien avulla. Raiskaaja voi käyttää aktiossaan useita tekniikoita, kuten hieromista, painelemista, koskettelua ja jopa rintojen yhteen läimimistä. Yllättävän usein rikokseen on valmistauduttu siten että liukastetta on ennen rikosta asetettu rintojen väliin vähentämään kitkaa. Hyökkäys päättyy yleensä uhrin orgasmiin, ei tätä aikaisemmin.

Ehdottomassa enemmistössä tapauksista vastahankainen mies kohtaa aggressiivisen hyökkäävän naisen, yleensä uimapukumallin tai eksoottisen tanssijan voimin. Hyökkääjän ikä on yleensä kahdenkymmenen ja kolmenkymmenen ikävuoden välillä. (Plus miinus pari vuotta.) Raiskauksen erityisluonne huomioiden hyökkäjällä on tyypillisesti keskivertoa suuremmat rinnat, jopa silikonirinnat ovat kohtuullisen yleiset.

Tyypillisessä rikoksessa aggressiivinen nainen usein kostaa miehelle jotenkin. Syynä voi olla esimerkiksi se, että mies on tilannut pizzan jonka maksamiseen hänellä ei olekaan varaa. Toinen tyypillinen syy on se, että mies on tirkistellyt vähäpukeisia naisia ja nämä kostavat tirkistelijälle. Osassa tapauksista mies jää kiinni masturboinnista kotonaan tai puolijulkisella paikalla ja hänen näin toimien väitetään "pukeutuneen provokatiivisesti" ja "yllyttäneen rikokseen". Myös se, että mies sanoo naiselle ei voidaan "väärintulkita" vaikeasti tavoiteltavan näyttelemiseksi ja tämän seurauksena miehestä tulee tämän vakavan rikoksen uhri.

Rikoksen uhri kärsii vakavia traumoja ja etenkin lähimmille ystäville soittamisen tarvetta kun lohtua haetaan ikään kuin miesryhmän sisällä tapahtumaa hyvinkin tarkasti kuvaillen. Syynä on se, että mies on sen verran epätasa-arvoisessa asemassa, että hänen ilmoittautumisensa raiskauksen uhriksi on usein ylivoimaisen nöyryyttävää. On jopa esitetty että miestä ei voisi ollenkaan tissiraiskata.

Koulutusraiskaus[muokkaa]

Mies saattaa ensitreffeillä joutua erikoiseen tilanteeseen seksin kanssa. Syynä on treffikumppanin äiti. Tämä joko yllättää tuoreen miltei pariskunnan kesken seksin tai sitten aktiivisesti ottaa aloitteen. Lopputuloksena on joka tapauksessa se, että yllättynyt ja nolostunut mies alistetaan penishivelyn ja penetraation kohteeksi.

Merkittävää on, että toimeksipanijana oleva pseudoanoppi on yleensä iältään hieman yli 30 kun hänen lapsensa on iältään jossain 20 tienoilla. Hieman päälle 10-vuotiaana lisääntyminen voi toki toimia itsessään selityksenä tämänkaltaisen perversion ilmenemiseen. Hieman auki kuitenkin jää se, miksi lapsi on tästä perversiydestä huolimatta niin kokematon vielä niinkin vanhana. Ikäähän tyttärellä on lähes tuplasti äidin aloittamisikään verrattuna.

Tässä prosessissa ei lupia kysytä, joten selvästi kyseessä on raiskaus sanan oikeiden määritteiden mukaan. Tilannetta vaikeuttaa se, että myös se treffikumppani katsoo tilannetta, ja ottaa siihen jopa osaa. Naiset perustelevat tätä kouluttamisella. Esitetään nöyryyttämisen perustelemiseksi ja täten lisävittuiluna miestä kohtaan, että todella ajatellaan, että esimerkiksi miehen peniksen vemputtaminen ranneliikkeellä olisi niin monimutkainen motorinen suorite, että se pitäisi opettaa äidiltä tyttärelle.

Uteliaiden tahi kostonhimoisten tyttösten suorittama joukkoraiskaus[muokkaa]

Kompassi, suojaa alati vaarassa olevia miehiä kuten hälytinpiipparit naisia!

Ei ymmärrä nainen miten miestä himot nakertaa,
ja ettei tämä toisaalta jaksa seitsemää kertaa;
Impotenssi miehen onko vika
jos joku feministisika halveksien vaatii viime pisarat pikariin?

~Eppu Normaali

Miehen elämä on yhtä riskiä. Jos nörttimäinen mies vahingossa eksyy ja joutuu naisten suihkuun vaikkapa koulussa, tai eksyy uimarannalla naisten puolelle - tai jos hän tahallisesti kurkistelee heitä salaa - on naisilla järkytyksen ja poliisin kutsumisen sijasta voimakkaana taipumuksena yhteisvoimin harrastaa kiihkeää seksiä yllätetyn ja mahdollisesti aivan erehdyksessä paikalle saapuneen kanssa. Vaatii kovaa kuntoakin se peräkkäinen usean naisen kanssa oleminen. Siinä miestä pidetään vain alati valmiina väsymättömänä seksikoneena.

On röyhkeää ajatella että mies nauttisi siitä, että tuntemattomat ihmiset rynnistävät. Eksyminen itsessäänkin voi olla noloa ja häveliäisyydentunteita herättävää. Siksi moni mies elääkin kokoaikaisessa uhassa ja pelossa; jos vaikka virastossa kääntyykin yhdessä mutkassa oikealle kun pitäisi mennä vasemmalle tai avaakin kolmannen oven eikä toista, niin voi joutua massaraiskatuksi. Näin on, eikä kukaan tee mitään!

Homojen raiskaamaksi joutuminen julkisessa saunassa[muokkaa]

Monet miehet pelkäävät homoseksuaaleja miehiä julkisissa saunoissa niin kovasti ja ovat niin pelkureita, että hakevat turvaa naisten saunavuoroista. Pelon täytyy olla kova, että tämänlaiseen suostuu. Kyseessä voi tietysti olla traumaattisen kokemuksen tuoma tieto siitä mitä miesten saunoissa tapahtuu koko ajan tänäkin päivänä.[1]!

Julkinen sauna on vannoutuneelle heteromiehelle kova paikka. Koska siellä ollaan alasti, on vaarana se, että muut vertaavat sukuelinten kokoja. Tässä syntyy vaikeuksia jo heteromiestenkin saunassa, koska jos ei ole erektiota, joku voi saada harhautuneen kuvan jalkojenvälivarustuksesta. Ja jos on erektio, luullaan että olet homoseksuaali.

Astetta nolompia tilanteita on tietysti niillä heteroilla, jotka ovat heteroita mutta erityisen kiinnostuneita homoudesta niin että heidän elämänsä on yhtä homojen näkemistä. Kiinnostus voi johtaa jopa paranoijatilaan jossa homosaatiota nähdään joka asiassa, joka paisuttaa omaa erektiota homosti. Tämänlaista tilaa tosiheteromies ei pelkää. Kilpailukulttuuri ja omien heteroseksuaalisten halujen valinta siten että homoiltakin on luontevaa kysyä sitä, milloin he ovat valinneet olevansa homoja, ovat monelle tosimiehelle arkipäivää. Sauna onkin rohkeuden merkki.

Valitettavasti kaikki eivät ymmärrä olla tämänlaisia. Jokainen mies kohtaakin siksi sen tilanteen, että hän on saunan ainut hetero. Silloin riskinä on se, että homomies tekee sitä mitä heteromies itse tekisi aivan joka ikiselle naiselle ikään, vatsamakkaroihin, ulkonäköön ja kaikkeen muuhun riippumatta julkisessa saunassa. Vaarana on siis se, että homoseksuaali panee aivan ketä tahansa heteromiestä heti kun vain saa tilaisuuden. Tämä raiskaus ahdistaa valtaosaa miehistä, jotka toki ovat valmiita puolustautumaan väkivaltaisesti näitä aggressiivisia ja HI-viruksen sävyttämiä anaalihyökkäyksiä vastaan.

Katso myös[muokkaa]