Ranskalainen

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Ranskalainen-sanalla on ainakin 2 merkitystä;

1. Ranskalainen voi tarkoittaa rasvaista, kellertävää ja suolaista pötköä jota saa mm. Hesburgerista tai McDonald'sista. Ranskalaiset ovat siitä ilkeitä, että ne lihottavat ihmisen massua paljon ja tekevät myös laiskaksi.


Kun luit tämän, haluatko enää syödä ikinä ranskalaisia?[muokkaa]

1. Ranskalaiset ovat saaneet paikoittain kitkerän makunsa ranskalaisten (niiden ihmisten) hiestä. He tekevät niska limassa töitä hiostavassa keittiössä, niin tottakai hikeä tarttuu ranskalaisiinkin.

2. Ranskalaiset lihottavat! Jos tilaat vähintään kymmenet isot ranskalaiset pika- ruokalasta, et mahdu nousemaan enää penkistäsi ja kukaan ei kuule huutoasi, sillä vatsa täynnä et edes jaksa huutaa. Kun pikaruokala suljetaan, kassan hyypät kävelevät vain kylmästi ohi. Jäät tuolii vähintään seuraavaksi viikoksi ja kotiin tultuasi kaikki kyselevät missä olet viipynyt. Kukaan ei usko selitystäsi ja jää toiseksi viikoksi kotiarestiin (jos olet yli 18 vuotias ja sinulla on puoliso / poika-tyttöystävä saat huutia kumppaniltasi).

3. Ranskalaiset ovat joskus aika pehmeitä? Se johtuu siitä, että iso lastillinen ranskasta tuotuja ranskalaisia on saattanut eksyä postiin. Kun ne vihdoin saapuvat tänne Suomeen, niiden käyttöpäivä on mennyt jo muutama kuukausi sitten. Suomen pikaruokaloissa ei jakseta tilata uudestaan, joten vanhentuneet ranskalaiset pistetään myyntiin. Siitä johtuu täysi tai jopa turvottava olo pikaruokalassa käynnin jälkeen.

Ranskalainen ihmisenä[muokkaa]

Pääartikkeli: Ranskalaiset

Ranskalaiset ovat myös "ihmisiä". He puhuvat outoa, mutta kaunista kieltä. Ranskalaiset myös valmistavat ranskalaisia (siis sekä ruokana että ihmisinä).