Raimo Sailas

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Wiki-deathstar.png
Tosikoille ja heille, joita aihe lähemmin kiinnostaa, on Wikipediassa artikkeli Raimo Sailas.


Raimo Sailas ilmoittaa siirtymisestä yhden lapsen ja yhden isovanhemman politiikkaan.

Raimo "ei ole varaa" Sailas (s. 13. syyskuuta 1945) on valtiosihteeri ja valtiovarainministeriön übervirkamies (sd) sekä suomalaisen yhteiskunnan Styx-virran lautturi. Hänen tehtävänsä on kertoa valtiovarainministeri Kataiselle, että mitäs nyt sitten tehdään. Hänen ra(s)kas velvollisuutensa on myös ilmoittaa Suomen kansalle säännöllisin väliajoin, mihin kaikkeen ei enää ole varaa. Hän harrastaa leikkauksia, lopullisia ratkaisuja, shakinpeluuta, palstaviljelyä ja karkin ottamista pikkulapsilta.

Sailas on ponnistanut vähävaraisista oloista työskennellen mm. tolppa-apinana. Valtiovarainministeriössä hän käyttää Suomessa suurempaa valtaa kuin valtiovarainministeri, hallitus, tasavallan presidentti, Euroopan unionin komissio tai kansa yhteensä. Ministeri vaihtuu ja Sailas pysyy. Sailas on pyrkinyt johdonmukaisesti pelastamaan suomalaisen yhteiskunnan hänen itsensä kaltaiselta säätykiipeilyltä, jonka on itse osoittanut kiistattomaksi haitaksi.

Sailas on klassinen esimerkki byrokraattisadistista, joka on ottanut kohteekseen viisaasti ne, joilla on vain vähän yhteiskunnallista vaikutusvaltaa – siis lähinnä sairaat, vanhukset, lapset ja opiskelijat. Sailas leikkaa tarpeen tullen vaikka oman kurkkunsa. Sailaksen naamatalun ilmestyminen TV-ruutuun aiheuttaa ankaraa vittuuntumista, kaamosmasennusta ja kuolemaa. Kansanterveyslaitos onkin julistanut Sailaksen terveysriskiksi, eikä hänen tule lähestyä riskiryhmiä, kuten raskaana olevia naisia tai miehiä.

Sailaksen sotilasarvo on kapteeni, minkä ei totisesti pitäisi olla yllätys.

Shemale.jpg Tämä henkilöä käsittelevä artikkeli kaipaa tukevampaa ruokavaliota.
Voit auttaa Hikipediaa syöttämällä artikkelin henkilölle lisäkiloja.