Pulju.net

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Kyseisen puljun Logo

Pulju.net on vuonna 1337 perustettu Internettikauppa, jossa myydään leluja aikuisille. Pulju.net oli olemassa jo ennen Internetin keksimistä, sillä se on edelläkävijä kaikilla osa-alueilla. Pulju.netin päämaja on kaukana pohjoisessa, pohjoisnavalta noin 200km pohjoiseen, Puljun kylässä, Puljuojan ja Puljutunturin välissä. Puljun kylän perusti puliukot, jotka nyttemmin ovat Pulju.netin omistajia.

Toiminta-ajatus[muokkaa]

Darth Vaderin Pulju.netin luonnosversio ennen kuin George Lucas osti sen pulju.netistä
Pimeässä hohtava juomalasi. Valmistettu rikastetusta uraanista, sekä henkilökunnan ureasta (myös rikastamalla)

Pulju.net rahastaa epätoivoisilta ihmisiltä viimeisetkin pennoset etenkin juhlapyhien lähestyessä, ja etenkin joulu sekä syntymäpäivät ovat Pulju.netin kulta-aikaa. Pulju.net myy kaikkea lapsellista ja turhaa tavaraa, joita ihmiset antavat toisilleen lahjaksi. Niitä turhakkeita kukaan ei tietenkään osta itselleen. Pulju.netin tärkein ja käytännöllisin myyntiartikkeli olikin pallo, jonka sisällä on ei ole mitään, ja artikkelin nimi oli "nothing". Ainoastaan Puliukot onnistuivat myymään "tyhjää" ihmislle ja tienaamaan sillä. Koska tyhjästä on paha nyhjäistä, he myivät pallot loppuun. Nyt he ovat miljonäärejä ja lennättävät minihelikoptereita ajankuluksi.

Yhteys interglobaaleihin ilmiöihin[muokkaa]

Pulju.net on myös aiheuttanut toiminnallaan mm. eri uskonlahkojen leviämisen ympäri maapalloa, kuten myymällä Jedien pyhää kaapua, mutta myös paholaisten, Sithien pahaa saunatakkia. Tästä johtuen on hyvä varautua kadulla vastaantuleviin pahiksiin hankkimalla aito valomiekan kopio. Sen saa ostettua tietysti pulju.netistä. Myöskin jotkin elokuvaohjaajat ovat hankkineet pulju.netistä tuotteita elokuviinsa. Esimerkiksi Tähtien Sota -elokuvissa esiintyvän Darth Vaderin puku, Saw -elokuvien nukke ja Predatorin plasmapyssy ovat puliukkojen kehittelemiä tuotteita.

Koska Pulju.net on nettikauppa, he kehittivät Internetin (alunperin "pulinet"), jotta ihmiset voivat vierailla kaupan sivuilla. Jotta vakavasta mielenhäiriöstä kärsivät kuluttajat saavat tilaamansa tuotteet kotiovelleen, puliukot keksivät myös postin. Se oli myynnissä pulju.netissä vielä 1850-luvulla, kunnes Posti osti siitä viimeisen kappaleen.

Tuotekehittely[muokkaa]

Puliukot kehittelevät tuotteitaan puljussa, eli kapakassa, jonka he ovat keksineet aikojen alussa. Heillä ei ole siellä jääkaappia, vaan juomat ovat kylmätuopeissa. Heistä ei ole julkisuuteen päässyt paljoa tietoa, sillä he viipaloivat kaikki uteliaat aidoilla valomiekkojen kopioilla ja tekevät heistä grillimaustetta (jota voi myös ostaa pulju.netistä).

Pulju on nykyään Olkiluodon ydinvoimalan ydinjätteiden loppusijoituskohde, periaatteessa. Puliukot tekevät ydinjätteestä pimeässä hohtavia esineitä, ja mielikuvituksettomat ihmiset ostavat niitä sitten pahimmille (tai parhaimmille) kavereilleen syntymäpäivälahjoiksi. Puliukoilla on myös insinöörin koulutus, jonka avulla he tekevät mitä monimutkaisimpia tuomiopäivän masiinoita työpöytä-sodankäyntiin toisiaan vastaan. Voittaneen puliukko-insinöörin tuote päätyy heidän nettisivulleen, ja tietenkin sen voi sieltä ostaa.

Internet-sivustoja
Hauskat: Sieni.us - Habbo - Weebls Stuff - Suomi24 - YouTube - Korsoraattori - Skientologiankirkko.fi - Taitopelit - Kuvalaudat
Tylsät: Runescape - Travian - Ilmainen sanakirja - Google - Riemurasia - Adressit.com - Huuto.net - Pulju.net - Punk in Finland - Naurunappula
Epäilyttävät: Facebook - Vauva.fi - Alastonsuomi - IRC-Galleria - 4chan - Outlook - Demi - eBay - Hommaforum - Vunet - Reddit - Twitter - Encyclopedia Dramatica - TV Tropes
Wikisivustot eli vapaat ohjelmistot: Wikipedia ja sen sisarprojektit - Hikipedia - Se toinen Hikipedia - MediaWiki - Haaparantawiki