Prostituutio

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Adult neon trans.gif Tämä artikkeli on luokiteltu K18-materiaalia sisältäväksi,
joten jos olet alaikäinen, muista tyhjentää sivuhistoria!
Tämä höpönassu se ei pistäisi pahakseen, vaikka kutsuisit häntä Liisaksi koko yön...

Prostituutio on ammatti, jossa kaupataan seksiä. Prostituoitu (eli prostituution harjoittaja) on useimmiten nainen, ja siksi kaiken maailman feministisiat sun muut pitävätkin prostituutiota pahana ja naista alistavana asiana. Heillä on tapana mylviä kuolemantuomioita etenkin parittajille, jotka ovat elintärkeitä prostituutiolle organisointikykynsä vuoksi. Prostituoidut itse ovat paljon ammattinsa vastustajia suvaitsevaisempia ihmisiä, ja heiltä saakin tunnetusti palvelua kuka tahansa kynnelle kykenevä ja riittävän varakas henkilö – jopa feministi.

Ammatillinen sota[muokkaa]

Jo pitkään tietyt vähäjärkiset tahot ovat pitäneet prostituutiota paheksuttavana, häpeällisenä, saastaisena ja syntisenä asiana. Nämä tahot ovat yleensä olleet vahvasti kytköksissä kirkon piiriin ja ovat sieltä käsin tuominneet kaikkia itseään miellyttämättömiä helvettiiin. Sittemmin ihmiskunnan viisastuttua kirkko hullutuksineen menetti merkityksensä, mutta sen korvasivat vielä ärsyttävämmät tahot, jotka julistivat niin ikään sodan prostituutiota vastaan.

Suomessa toimii prostituoitujen edunvalvontajärjestö, Huoraliitto, joka on ottanut tehtäväkseen pitää huolen siitä, etteivät ylikiihkolliset prostituution vastustajat onnistu latistamaan hienoa ammattia. Tällaiset järjestöt ovat nykyaikana elintärkeitä prostituution kaltaisille ammateille, joiden vastustajat ovat saaneet lain voiman taakseen.

Prostituution kannattajien leiri[muokkaa]

Prostituution kannattajat koostuvat paitsi itse ammatin harjoittajista myös laajasta asiakaskunnasta, johon kuuluu normaaleja henkilöitä kaikista yhteiskuntakerroksista. Lisäksi myös useat seksuaalisuuden avoimmuutta ajavat järjestöt ovat asettuneet tukemaan prostituutiota. Huoraliitto on toistaiseksi ainoa rekisteröity järjestö, joka on perustettu varta vasten prostituoiduilta prostituoiduille. Sen sijaan parittajilla on ollut jo iät ja ajat omat järjestönsä, ja nämä kuuluvatkin prostituution näkyvimpiin tukijoihin.

Prostituution vastustajien leiri[muokkaa]

Huora ennen ja jälkeen feministien arvomoraalihyökkäyksen.

Prostituution vastustajat ovat vihaisia ja seksuaalisesti turhautuneita ihmisiä. He edustavat usein jotain seksuaalivähemmistöä tietämättään, eivätkä siksi kykene toteuttamaan itseään seksuaalisesti. Vaihtoehtoisesti heiltä on evätty seksuaalinen nautinto tai he ovat tossun alla tai vastaavaa. Nämä seikat tekevät heistä kateellisia ja vihaisia kaikkia niitä kohtaan, joilla on asiat paremmin, ja he alkavat vastustaa prostituution kaltaisia hienoja asioita ymmärtämättä sitä, että kyseisen ammatin harjoittaja voisi pientä korvausta vastaan tarjota helpotuksen heillekin.

Henkilöt, jotka vastustavat prostituutiota, ovat usein tahdonvoimattomia ja luottavat joko joukon tai jonkin yliluonnollisen suomaan turvaan ja voimaan. Heitä ei usein ole älyllä pilattu, mistä toimikoon esimerkkinä heidän käsityksensä sukupuolista. He näet jakavat prostituoidut naisprostituoituihin, miesprostituoituihin ja lapsiprostituoituihin. Yhtä paljon kuin heidän älykkyydestään kertoo tämä myös heidän sukupuolielämästään.

Muuta prostituutiosta[muokkaa]

Prostituoituja on olemassa kahdentyyppisiä: gigoloita ja huoria. Ensimmäiset ovat miehiä ja jälkimmäiset naisia. Prostituoitu, jolla ei ole parittajaa, tekee usein ilmoituksen johonkin mediaan, ja siksi sinun kannattaisikin kytätä lehtien seuranhakupalstoja. Sellaiset termit kuin thaimaalainen hieronta (mielellään väärinkirjoitettuna) ja päiväkahvi (ja kaikki siihen liittyvä) ovat usein varmoja nakkeja, jos kaipaat ammattilaista. Prostituoidut, jotka ovat lyöttäytyneet yhteen paremman ammatillisen edunvalvonnan nimissä, saattavat perustaa niin sanotun bordellin. Bordellissa asiakas voi odottaa saavansa parempaa palvelua, sillä hänellä on enemmän valinnanvaraa, ja bordellin prostituoiduilla on keskinäinen kilpailu asiakkaista, minkä vuoksi he pyrkivät tekemään hommansa niin hyvin kuin mahdollista...

Tunnettuja prostituoituja[muokkaa]