Paskiainen

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Saatoit ehkä olla aikeissa perehtyä lähemmin myös paskaan. Ei se mitään, vain pari napin painallusta ja puristelua liian pitkään.


Paskiainen (Homo skeidatus) on pitkä, kunniakas ja kannekas sukukasvikunta kaikille paskiaisten nimeä sairaalloisen ahnaasti himoitseville ja hamuaville pikku sontakokkareille. Tunnetuimpia lantakikkareita lienevät UUTISTENLUKIJA [1] filosofi, fallossofi, VANUSOFI, varajoulupukki, sarjamurhaaja, murhaavasarjainen, isä palsternakka, suuri ruorimies, kaunuksen arjala, germaaninen heimolimppu, bisnes munagern, jne. jne. jne. Armas ja tämän kelvoton paviaanipoikanuorisokriminaali Hemmo. Myös tämän ääliötoverit Lökä ja Stegu voidaan joissain maanis-depressiivisissä hätätila-tilanteissa kelpuuttaa TÄHÄN castingiin kuuluviksi, vaikka näillä kunnottomilla kärsäkkäillä ei olekaan HOLLILLAAN ja mollillaan sitä jotain, mikä tekisi näistä varsinaisia sontalaisia. Ehkä enemmänkin Skeidalaisten klaanin liittolaisia tai hätämuonaa.

On äärettömän tärkeää kertoa, että synkkään ja alhoisaan murhe päiväämme on ryöminyt taas lisää paskaa, jota kaupan hyllyt suorastaan lainehtivat. Tee sinäkin palvelus armaalle Fun landiallemme ja kaiva kupeesta. Fuffet tullaan lyhentämättömästi kaatamaan suoraan kurkusta alas, heti kun ne on muutettu vain siedettävämpään ja KOSTEAMPAAN ja kaikin puolin iloluontoisempaan rahayksikköön jotta valuuttaa pääsisi kunnolla valuttamaan. Sontalaiset ovat änkeytyneet myös ikiomalle verkkosaitilleen[2].

Paskiaisten äärettömän ilmiömäisen hapuilevan huikean häikeät, ilmiömäisen megalomaaniset mutta myös aistikkuudessaan esteettisen stimuloivat, perheensisäisesti ulkoiset ja samalla einomaisesti huolitellut saavutukset ELI MITÄ SE PASKA ON TAAS TEHNYT ja kuinka kaikki meni mälleiksi[muokkaa]

Questionmark.jpg ONKO SIVISTYKSESSÄSI AUKKO?
Tämän sivun vitsi perustuu siihen, että se on kirjoitettu käsittelemänsä henkilön tai aiheen tyylillä parodisin tavoittein. Mikäli et tajua tätä sivua, johtuu se todennäköisesti siitä, että olet sivistymätön barbaari, joka ei tiedä mistään mitään. Ehkäpä sinun kannattaisi lukea enemmän Wikipediaa.

vaateet lantasormiin liittyen[muokkaa]

  1. Läpättänyt uutuuksia niin yleisrtadioaktiivin suomalaisella, RUOTSALAISELLA, saksalaisella, ryssää kuin ambogambiaanisella presbolatinapuolellakin)
  2. http://www.hemmopaskiainen.fi/
Napoleon-david.jpg Tämä artikkeli on kuin Napoleon eli pienikokoinen mutta älykäs ja katkera sekä
tahtoo valloittaa koko maailman, mikä näkyykin huumorin hämmästyttävässä tasossa.
Syöttämällä sivulle vitamiineja voit tehdä siitä suurvallan.