Pappi

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

”I'm not a fascist. I'm a priest. Fascists dress in black and tell people what to do, whereas priests... More Drinks!”

~Father Ted

Pappi eli rabbi eli imaami eli shamaani eli butcher voi kulttuurista riippuen tarkoittaa kahta (4) asiaa; Hengellisiin tiloihin pesiytynyttä homesientä tai hengellisiin tiloihin pesiytynyttä zombia.

Papin tehtävät[muokkaa]

Kirkko saattaa hyödyntää pappiensa palveluksia myös postuumisti.

”Ehkä hän ei aina ihan tarkkaan tajua, mitä tekee. Varmaan hän on tottunut pappistyössä läpsyttelemään, koskettelemaan ja silittelemään ihmisiä.”

~Mattiesko Hytönen Mitro Revosta[1]

Huolimatta siitä, että pappia onkin kahta (3) sorttia, sen toiminnot ovat aina samat;

Silloin, kun ei tee näitä askareita [4], pappi nojaa jäykkänä jossain kirkkorakennuksen nurkassa keräämässä pölyä ja hämähäkinseittiä.

Elintavat[muokkaa]

Papit ovat erakkoluontoisia. Vakiintunut reviirialue on kirkko, jota ne puolustavat mustasukkaisesti toisilta lajitovereiltaan. Ravinnokseen pappi käyttää ihmisaivoja, kasveista imettyä sokeria ja massan psyykettä. Osan tarvitsemistaan ravinteistaan se saa myös itse erittämistään ehtoollisleivästä, ehtoollisviinistä ja vihkivedestä. Suomessa pappien kanta on luokiteltu vaaraantuneeksi.

nk. selibaattipappi

Uros- ja naaraspapit eivät jostain syystä lisäänny keskenään. Sen sijaan ne keskittävät mielenkiintonsa joko maallikkonaisiin tai pikkupoikiin. Jälkimmäistä elintapaa papit itse kutsuvat selibaatiksi.

Elinaika[muokkaa]

Pappi voi elää useita vuosisatoja, mikäli tarjolla on (eliöstä riippuen) ravinteita, kosteutta ja raakoja ihmisaivoja. Mikäli haluat selvittää papin iän (Pi) ilman kainostelua, kiusaantuneisuutta tai huomautteluja pitkästä tukasta [5], sen voi suorittaa lyhyellä matemaattisella toimituksella:

Pi = Ppp x Pv

Ppp = Papin parran pituus[6] Pv = Papin vanhollisuus

Yksinkertaisempaa olisi tosin selvittää kirkkorakennuksen ikä, pappi kun mitä ilmeisimmin on pesiytynyt siihen sen valmistumisen aikoihin.

Viitteet[muokkaa]

  1. "Patukkaa tarjolla" - Muistatko nämä kohut Mitro Revon ympärillä? Iltalehti 9.8.2016
  2. Suntio tuo sinapin.
  3. *http://www.youtube.com/watch?v=vt-29u0e7Bo
  4. Melko usein.
  5. Mene parturiin. Näytät ihan hintiltä.
  6. Myös naaraspappien tapauksessa

Katso myös[muokkaa]