Punaisen Ristin Kannattajain Liike

Hikipediasta
(Ohjattu sivulta PRKL)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Unnews crooked teeth.jpg Buahhahahahaa!
Tämä sivu haluaa imeä vertasi!
Sinun verellesi EI käy näin, vaikka verta luovutetaankin noin kaksi kertaa enemmän kuin sitä virallisesti käytetään. Maistui muuten hyvältä -- Alucard

Kaikki maailman Punaisen Ristin työntekijät kuuluvat Punaisen Ristin Kannattajain Liikkeeseen (PRKL), jonka tärkein tavoite on järjestää ja ylläpitää ristiretkiä ja kerätä verta. Verenkeräämisen tarkoitusta on kyselty PRKL:n edustajilta kautta aikain, mutta yhtään kunnollista syytä ei ole vielä medialle annettu. Jotkut salaliittoteorioista kiinnostuneet ihmiset väittävät kaiken veren menevän heidän pääkonttoriinsa Transylvaniassa, mutta pussitetun veren liikkeitä maailmalla on hankalaa seurata, koska niitä kuljettavat kesytetyt vampyyrilepakot, jotka eivät näy tutkissa.

Vlad "Verinen" Seivästäjä[muokkaa]

Vlad "Verinen" Seivästäjä tunnetaan maalaustaiteessa hienoista tiaroistaan, muhkeista viiksistään ja luonnonrastoistaan.

PRKL:n katsotaan perustaneen vuonna 1466 Transylvanialainen herrasmies nimeltä Vlad Seivästäjä (1431–1476). Hän halusi auttaa ihmiskuntaa keräämällä mahdollisimman paljon verta yhteen osoitteeseen humanitäärisen katastrofin varalle, ja oli innovatiivinen keksijä, joka kokeili aina uudenlaisia verenkeräysmenetelmiä ensin itseensä ja sitten naapurikylien pahaa aavistamattomiin asukkaisiin. Vlad sekoitetaan hyvin usein kuuluisaan Vampyyriin, Draculaan ja tämä on aivan ymmärrettävää, sillä Vlad Seivästäjä oli Draculan velipuolen isän vaimon kummitädin siskonpojan sedän kummin kaiman koiranulkoiluttajan serkun siskon miehen äidin isoisän velipuoli. Heitä yhdisti salattu rakkaussuhde ja viehtymys vereen ja nahkaisiin lateksiasusteisiin. Kyläläiset kertoivat usein kuulleensa himokasta ulvontaa ja ruoskanääniä Vladin linnasta öiseen aikaan, mikä vain vahvistaa huhuja romanttisesta suhteesta näiden kahden miehen välillä. Homoseksuaalisuudestaan huolimatta Vlad oli hyvin konservatiivinen mies. Hän ei sietänyt naisten alusvaatteita ja uusimpia hittikappalaita joita trubaduurit toivat ulkomailta. Pian hän otti yhteyttä kirkkoon, ja ilmaisi halunsa auttaa ristiretkien suunnittelussa ja toteutuksessa. Kirkko otti ilomielin vastaan tämän charmantin herrasmiehen pyynnön, ja niin syntyi Punaisen Ristin Kannattajain Liike, PRKL.

Vlad kuoli vuonna 1476, kun yksi hänen vernekeruumatkoistaan epäonnistui kaamealla tavalla. Hänen kehittämänsä "liitimet" (joiden avulla hän pystyi linnastaan käsin liitämään ilman halki ja hyökkäämään "uhriensa" kimppuun) rikkoutuivat kesken ilmalennon ja hän putosi kylän keskellä sijaitsevaa suihkulähdettä päin, ja tässä ollut kivinen gerubihahmo seivästi hänet seipäällään. Aamulla kyläläiset löysivät Vladin kuolleena hullunkurisesta asennosta. Hänen kasvoillaan oli nautinnollinen hymy, sillä seiväs oli tunkeutunut tappavan syvälle hänen peräsuoleensa.

Vladin Kuoltua häntä jäivät suremaan niin Dracula kuin naapurin Boris koira, ja hänen elämäntyötään jatkoi toinen Transylvanialainen herrasmies nimeltään Cedric Ludaar.


PRKL Nykypäivänä[muokkaa]

Nykypäivänä PRKL:n toiminta on rauhallisempaa kuin Vladin aikoihin. Ihmisiä ei suoranaisesti "pakoteta" luovuttamaan vertansa,´vaan heille annetaan myös mahdollisuus luovuttaa muita ruumiinjäseniään, kuten maksaa, pernaa tai aivoja. Tänä päivänä PRKL:n johtajan toimii Daavid Ulcarad, ja hänen edeltäjiään ovat olleet muun muassa Laurel Ducadar, Ulster Caradl ja Rauston Ulcaad.


PRKL Nykypäivän Mediassa[muokkaa]

Punaisen Ristin Kannattajain Liikkeen symboli, jossa "R+V" tulevat sanoista Ristiretket ja Veri.

PRKL:n toimintaa on seurattu tiedotusvälineissä mielenkiinnolla, sillä sen jäsenistössä ja tukijoukoissa on ja on ollut paljon julkisuuden henkilöitä mm: George W. Bush, Dalai Lama, Markku Uusipaavalniemi ja Siiri Angerkoski. Kohua ovat nostattaneet jutut reporttereista jotka on löydetty paloiteltuina ja kuiviksi imettyinä arvosteltuaan PRKL:n toimintaa sanomalehdissä tai televisiossa, mutta tällaiset tapaukset ovat melko harvinaisia (vain n. 20 vuodessa) eivätkä luultavasti liity milläänlailla PRKL:n toimintaan. Jotkin poliisilähteet ovat antaneet ymmärtää, että epäilevät ihmissusia syyllisiksi näihin raakoihin murhiin, mutta yhtäkään muodonmuuttajaa ei ole vielä saatu kiinni. Myös Ruotsalaisia on epäilty, etenkin jos toimittajien ruumiita on raiskattu näiden kuoleman jälkeen.