Odysseus

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Odysseus Vittumainen Piitu-Pittumainen (23. marraskuuta 37 - 25. heinäkuuta 66) oli kuvitteellinen taruhahmo ja Kreikan ensimmäinen kuningas.

Tätä eivät monet tiedä, mutta Odysseus oli ihan oikea henkilö. Hänet tuomittiin kuolemaan ja teloitettiin eläimellisesti hänen tölväistyään psykoottisen houretilan vallassa Universum Majoraa 'vitun mulkuksi'. Alun perin Odysseus nousi kuninkaaksi murhattuaan isänsä ja hävitettyään tämän ruumiin. Asia dokumentoitiin vasta vuonna 1991, kun sille löytyi varma näyttö, jota ei tutkinnallisista syistä ole mainittu.

Odysseus kärsi toisinaan impotenttisuudesta.

Elämän alku[muokkaa]

Odysseus pantiin alulle keväällä 37. Hän putkahti tähän maailmaan saman vuoden marraskuussa.

Odysseuksen isä oli kuningas Impotencíus VI. Poika lähetettiin 5-vuotiaana Ithakan päiväkotiin, jossa hän teki kavereilleen erilaista kiusaa mm. kätkemällä näiden sukkia. 7-vuotiaana hän pääsi kuin pääsikin alakouluun, jonka hän tosin sytytti palamaan sisäisten äänten näin määrätessä vuonna 45. Kaikki koulussa olleet saivat surmansa. Odysseus säästyi teloitukselta, sillä tuomari uskoi hänen todella saaneen tällaisen käskyn ylemmiltä voimilta.

Odysseus ei enää mennyt kouluun. Vuonna 51 hän oli murhaaja-kuningasisänsä Impotencíuksen kanssa huvipuistossa, jossa isä ei suostunut ostamaan pojalleen hattaraa. Niinpä Odysseus iski Impotencíousta halolla päähän ja kätki tämän ruumiin metsään, johon se jäi maatumaan. Tieto verityöstä tuli ilmi vasta vuonna 1991.

Kuninkuus[muokkaa]

Odysseus kruunattiin Kreikan kuninkaaksi 24. heinäkuuta 52, kun Impotencíus oli ollut kateissa jo vuoden päivät.

Odysseuksesta kehittyi verenhimoinen hallitsija, kuten Rikhard Leijonamielestä myöhemmin. Hän tuli kuuluisaksi myös ns. 'harharetkistään', jotka osoittautuivat kuin osoittautuivatkin miehen omaksi sepitteeksi.

Odysseus määräsi vuonna 53 kaikki Ithakan saaren alle 14-vuotiaat poikalapset murhattaviksi. Järkeenkäypää syytä tälle ei kuulunut, Odysseus vain nautti vallan tavattomasti kuolemasta ja kärsimyksestä kaikissa niiden muodoissa. Kun kuninkaan äiti torui poikaansa, kuninkaalliset palvelijat raiskasivat hänet, kiduttivat kaksi viikkoa eläimellisesti ja murhasivat vielä eläimellisemmin. Kuningas nähtiin saman vuoden lokakuussa palatsin pihalla onnittelemassa palvelijoitaan suoritetusta työstä.

Odysseus sekosi tyystin 5. toukokuuta 54, kun hän väitti henkilökohtaisen hovikokkinsa yrittävän myrkyttää arvon kuningasta rotanmyrkyllä. Kuningas tuomitsi kokin kuolemaan ja teloitti tämän henkilökohtaisesti seksiorgioiden, raiskauksen, jälkeen. Vuonna 57 kuningasta vastaan osoitettiin mieltä Ithakantie öö kutosessa. Kaikki 700 mielenosoittajaa kutsuttiin sisään palatsiin. Heidät vangittiin, kunnes kuningas kahden viikon kuluttua ampui heidät ja söi ruumiit. Samana jouluaattona kuningas herätti kohua julistautumalla suorassa lähetyksessä sadomasokistiksi.

17. lokakuuta 56 oli kuningas säätänyt lain, jonka mukaan kaikki 14 vuotta täyttävät pojat oli tuotava kuninkaan nussittaviksi syntymäpäivää seuranneena sunnuntaina. Tämä politiikka sai runsaasti arvostelua, mutta toisinajattelijat kuninkaalla oli tapana teloittaa armotta. Kun teloituksista tuli vuosikymmenen lopulla jokapäiväisiä, kuningas värväsi itselleen hoviteloittajan, joka hoitaisi kaikki vastaavat työt. Voimassa oli laki, jonka mukaan seksuaalisen kanssakäymisen suojaikäraja olisi 12. Kuningas piti ikärajaa liian korkeana ja poisti sen kokonaan. Yksi uskalikko protestoi päätöstä ja päätyi teloittajan ampumaksi ja kuninkaan syömäksi.

Tammikuussa 58 Odysseus alkoi saada toistuvia mielisairauskohtauksia. Samana helmikuuna hän armahti kuolemaantuomitun Pesovius Saatanan sillä ehdolla, että tämä tarjoilisi kuninkaalle persettä päivittäin siihen saakka, kun tämä täyttää 65 vuotta tai muuttuu toistamiseen impotentiksi. Tämän jälkeen kuningas voisi harkita kuolemantuomion palauttamista. Pesovius Saatana suostui. Kuinka ollakaan, Odysseus sairastui impotenssiin jo 5. helmikuuta 60 ja poltatti Pesoviuksen roviolla. Tätä ennen Pesovius oli velvoitettu harrastamaan seksiä teloittajansa kanssa.

Salaliitto[muokkaa]

Kesäkuussa 60 perustettiin salaliitto, jonka tavoitteena oli saada Odysseus hengiltä ja toimittaa tämän ruumis Pontius Pilatuksen syötäväksi.

Ensimmäinen murhayritys tapahtui 1. heinäkuuta 61, kun siriuslainen Adslkhgalhfdglksal Aadsögöuiadsugaösd oli korvannut kuninkaan oluttuopin sisällön insuliinilla, kloorilla, suolistokaasulla, saippualla, syanidilla ja amfetamiinilla. Valitettavasti pian kävi ilmi, että arvon kuninkaalla oli ripuli ja hän oli niin helvetin sairas, ettei voinut juoda oluttaan. Niinpä eräs palvelija sai erityisluvan juoda olut. Palvelija oli niin saatanan typerä, ettei erottanut mainittuja aineita kaljasta ja kumosi koko tuopin. Hän menehtyi.

Toinen murhayritys tehtiin 22. heinäkuuta. Tällä kertaa palatsin pihalle hyökkäsi laskuvarjoilla 67 urheaa soturia, jotka alkoivat ammuskella täyttä päätä. 53 palvelijaa, 15 kokkia ja 27 kuskia sai surmansa, mutta ikävä kyllä kuningas oli teillä tietymättömillä hankkimassa haaremiinsa uusia seksiorjia nussittavikseen; seikka, jonka kuultuaan urheat soturit osoittivat suurta tyrmistystä ja vihaa yhteiskuntaa kohtaan.

Kolmannessa murhayrityksessä oli tyyliä. Se toimeenpantiin 24. joulukuuta 61. Liittolaiset olivat soluttautuneet Kuninkaan Joulujuhliin ja marssivat nyt Houkkain Kulkueessa. Houkkain Kulkue koostui kynttilöitä kantavista kuninkaan oman mielensä mukaan valitsemista henkilöistä, jotka oli määrä teloittaa juhlapäivän iltana kuninkaan joulun ratoksi. Liittolaiset juoksivat kynttilät sylissään kuningasta päin niin, että tämä syttyi palamaan. Palo saatiin kuitenkin sammutettua, jonka jälkeen kuningas liitti liittolaisetkin Houkkain Kulkueeseen. Heidät raiskattiin ja ammuttiin muiden kulkueen jäsenten kanssa illalla klo. 21-23. Kuningas sai tätä katsellessaan orgasmin.

Tieto salaliitosta kiiri kuninkaan korviin 1. helmikuuta 62, jolloin kuningas irrotti omin käsin päät kaikilta sen n. tuhannelta jäseneltä.

Kuninkuus jatkuu[muokkaa]

Normaali päiväjärjestys palasi kuvioihin viiden kuukauden iloajan umpeuduttua 1. heinäkuuta.

Helmikuussa 63 kuningas laajensi haaremiaan aasialaisilla, meksikolaisilla ja italialaisilla naisilla. Hän myös sääti seksuaalisen kanssakäymisen suojaikärajan uudelleen - tällä kertaa viiteen vuoteen - voidaaksen tuomita kuolemaan ja tappaa kuninkaan 5-vuotiasta äpärää hyväksikäyttäneen miehen. Teloitus tapahtui lopulta kahden viikon kidutuksen jälkeen 12. huhtikuuta. Kuningas poisti suojaikärajan uudelleen 13. huhtikuuta.

Odysseus innostui valloittamaan erinäisiä valtioita Kreikkaan kuuluviksi elokuusta 63 eteenpäin. Hänen imperiuminsa laajeni niin, että marraskuussa 65 siihen kuului 76 % koko maailman maapinta-alasta.

Kuningas teloitti kaikki palvelijansa, kokkinsa, kuskinsa ja muun henkilökunnan syntymäpäivänsä ratoksi 23. marraskuuta 65. Verilöylyn jälkeen palatsin lattioilla lojui 892 ruumista, jotka kuningas poltti metsässä samana jouluna. Ruumiit olivat perimätiedon mukaan tällöin jo pahassa mätänemisvaiheessa.

Uusi salaliitto[muokkaa]

Uusi salaliitto kuningasta vastaan perustettiin 17. helmikuuta 66. Vähänpä tiesi kuningas siitä, että tämä vuosi jäisi hänen viimeisekseen!

Ensimmäinen murhayritys epäonnistui, mutta toinen johti kuninkaan vankeuteen.

1. maaliskuuta tuhat kyborgia oli saanut toimeksiannon tuhota kuningas. He eivät kuitenkaan onnistuneet, vaan kuningas vilautti kyborgeille kikkeliään ja katosi uljaine ratsuineen yön pimeyteen.

28. maaliskuuta Porschpersch Oaadippus yritti kuristaa kuninkaan omin käsin. Hän miltei onnistui, mutta kuningas sai yliotteen ja yritti ampua Oaadippusta kiväärillä päähän. Oaadippus selvisi säikähdyksellä, kun hänen takaansa ilmaantui yllättäen 90 % Kreikan kansasta. He vangitsivat kuninkaan ja alkoivat kaavailla tämän kuolemaa.

Viimeiset kiusaukset[muokkaa]

Kuningasta vastaan käytiin näön vuoksi oikeudenkäynti, jonka tarkoituksena oli saada hänelle kuolemantuomio.

Oikeudenkäynti käytiin kolmessa erässä huhti-, touko- ja kesäkuissa 66. Tuomarina toimi itse Oaadippus. Julistettuaan kuolemantuomion hän kysyi kuninkaalta: "Haluaisitko vielä sanoa lautamiehille jotain ennen tuomiosi täytäntöönpanoa?" Laskeutui syvä hiljaisuus. Yllättäen kuninkaalta pääsi pitkä, polyfoninen pieru. "Terveisiä perseestä!", hihkaisi hän, mutta sai pian huomata tehneensä virheen.

Näennäiseksi syyksi kuolemantuomiolle esitettiin vuonna 59 suoritettua rikosta. Odysseus oli mennyt kuumehoureissaan nimittämään Universum Majoraa 'vitun mulkuksi'.

Päätös kuninkaan eläimellisestä teloittamisesta tehtiin siis kesäkuun 26. pv. Kuningasta ivattiin joka päivä hänen jäljellä olleen elinkuukautensa ajan. Porschpersch Oaadippus sai yksinoikeudella raiskata kuninkaan lauantai-iltojensa ratoksi saunan ja oluen jälkeen.

Professori Toivo Nousukas tuli henkilökohtaisesti vittuilemaan kuninkaalle 18. heinäkuuta, viikko ennen sovittua teloitusta, jota sekä sadomasokistinen kuningas että sadomasokistinen kansa odottivat innolla. Toivo Nousukas antoi kuninkaalle moraalista tukea ja heroiinia tämän viimeisenä elinviikkona. 24. heinäkuuta, vuorokausi ennen kuolemaansa, kuningas ilmaisi tahtonsa tulla oman 2-vuotiaan äpäränsä paloittelemaksi kirveellä, mutta häntä ei kuunneltu. Teloituksen suunnitteli kansa.

Eläimellinen loppu[muokkaa]

Suuri päivä koitti 25. heinäkuuta. Aamulla kuningas sanoi Toivo Nousukkaalle, että tällä oli hyvä perse.

Monituhatpäinen yleisö hurrasi katsomossa, kun kuningas tuotiin areenalle ammuttavaksi. Hän istuutui vastaapäätä teloittajaansa nähtynä, mutta sai viimeisen toivomuksen. Se oli, että kuningas saisi harrastaa seksiä tappajansa kanssa. Tämä kävi toteen. Kansa kävi kuumana. "Se oli mahtava kokemus", kertoi muuan kreikkalainen nuori The Timesille, "toivoisin, että julkiset seksiorgiot ja teloitukset olisivat kotimaassani yleisempiä".

Kun seksi oli ohi, teloittaja (Raineri Rapajuoppo nimeltään) nosti rynnäkkökiväärinsä maasta ja tähtäsi kohti kuninkaan päätä. Seurasi syvä hiljaisuus. Tilanne oli selvästi jännittynyt. Kun teloittaja laukaisi aseen, luoti kimposi suoraan Odysseuksen aivoon. INHOTTAVAA!!!!!!!!!!!!!!! Verta lensi joka puolelle. Areenan seinät olivat yltä päältä veressä. Kuninkaan ruumis siirrettiin sivummalle, jolloin nälkäiset korppikotkat, haaskalinnut, leijonat ja kilpikonnat päästettiin sen kimppuun. Jäljelle jäi vain ja ainoastaan penis, jonka sai nauttia kuninkaan 2-vuotias poika. Kuninkaan 91 lapsesta 73 oli päässyt paikalle seuraamaan isänsä eläimellistä murhaa. Lapset, joista nuorin oli puolivuotias, kiittivät Raineri Rapajuoppoa yhteistuumin suoritetusta työstä.

Kuninkaan tappokuvaus kuuluu nykyisin ala-asteiden peruslukemistoon. Monet ihmiset ovat saaneet orgasmin sitä lukiessaan.

Jälkipolvet[muokkaa]

Kuninkaalla oli 91 lasta, suurin osa aviottomia. Hänen kuuluisin jälkikasvunsa oli kuningastakin sairaampi Irstas Iskariot, joka nousi maailmanmaineeseen sahattuaan vaimonsa kahtia rajun seksin harrastamisen jälkeen kuninkaan teloituksen kymmenvuotispäivän kunniaksi 25. heinäkuuta 76.

Odysseukselle kaukaista sukua on niin ikään Levykevandaali, joka on 2000-luvulla tullut tunnetuksi Wikipedian häirikkönä.

Katso myös[muokkaa]