Natsi

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Information.gif Tämä artikkeli ei ehkä ole paskaa, muttei se mikään loistavakaan ole.
Pienellä työllä tästä artikkelista saa sellaisen. Jatkokeskustelua keskustelusivulla.
Naziflag.gif
Natsit rakastavat tätä artikkelia.
Tyypillinen natsi.

Natsit ovat rauhaa ja sotaa rakastava ihmisryhmä, jotka tarjoavat hyvät suihkumahdollisuudet mm. juutalaisille (natsien mielestä he haisevat) sekä kestotilauksen Avotakalle ja Kotiliedelle. Natsien pääelinkeino on saippuan valmistaminen. Ajassa natsit keskittyvät Saksaan 30–40-luvulla. Heidän karismaattisena johtajanaan toimi rauhan ja kirjallisuuden nobeleilla palkittu Adolf Hitler, joka harjoitti hyväntekeväisyyttä isoilla pesulaketjuillaan ja puhdistusoperaatioillaan.

Natsit olivat perinteisesti arjalaista herrarotua, joka on lähtöisin Atlantiksen mantereelta. Manner upposi joskus kauan sitten, koska paikalliset joivat liikaa siideriä. Suomen natsijohtaja oli ikävä kyllä edesmennyt Pekka Siitoin. Siitoin ei germaaniseen herrarotuun kuulunut, kuten eivät postmodernin ajan natsit enää yleensäkään.

Natsien politiikan lähtökohtana on ajatus juutalaisista kaiken pahan takapuolella. Natsit tietävät muun muassa sen, että juutalaiset tekivät Saksan häviöön johtaneen maanpetoksen maailmansota ykkösessä, että he aiheuttivat 30-luvun laman pörssikeinottelulla, että ilmastonmuutos on heidän tehtaidensa syytä, että talvi on heidän toteuttamansa jokavuotinen yritys jäädyttää pohjoinen rotu, että öljyläikkä, jonka takia Kimi Räikkönen ajoi ulos Ranskan GP:ssä 2002, oli juutalaisten asettama, että Olli Hokkanen epäonnistui kokiksenjuonnissa juutalaisten upotettua siihen liian hapokasta happoa ja että Auschwitzin savupiiput tukkeutuivat heidän takiaan.

Nykyisyys

Täksi se on mennyt.

Lukuun ottamatta tiettyjä riemastuttavia poikkeuksia, kuten Suomen Valtakunnanjohtaja Pekka Luomaa, Rintaman Varapuheenjohtaja Anu Palosaarta tai perussuomalaista ministeri Vilhelm Junnilaa, natsit asuvat nykyään kuun pimeällä puolella Valhallassa ja lähettävät sieltä aivopesusäteitä, jotka pakottavat meidät ostamaan tuotteemme Lidlistä. Säteiltä voi kuitenkin suojautua foliohatulla, syömällä raakoja kalanpäitä ja pitämällä alkkareita sukkahousujen päällä. Tämän voimme todeta siitä, että Mustanaamio käytti kyseistä pukuyhdistelmää, eikä ostanut Lidlistä ainuttakaan tuotetta. Asuste todennäköisesti vähentää haluja mennä ihmisten ilmoille kauppaan.

Katso myös

Tails-nazi.PNG Tämä natseihin liittyvä tynkäartikkeli kaipaa rodunpuhdistusta.
Voit auttaa Hikipediaa siivoamalla tämän artikkelin juutalaisten propagandasta ja viemällä sen kesäleirille kasvamaan.