Muikku

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun


Älä muokkaa!
Tämä sivu kuuluu ohjesivun varoittaviin esimerkkeihin!
Tai jos kuitenkin muokkaat, etsi edes parempi esimerkki ohjeisiin.
Stones 01.svg
Tämä artikkeli kiinnostaa kiviäkin!

Muikku kuuluu kalojen heimoon (Fisufisu blub blub), ja sitä syödään usein barbaarisella tavalla joulupöydässä pääruokana. Tämä suututtaa varsinkin Muikutkin ovat ihmisiä ry:tä, joka ajaa lakiesitystä muikkujen oikeuksien puolesta. Muikut ovat suosittuja lemmikkikaloja, ja niitä kasvatetaan usein akvaariossa laittomasti. Kuukauden kasvatuksen jälkeen ne ovat täysikasvuisia ja valmiita syötäväksi. Öisin, kun kaikki nukkuvat, muikut hyppäävät ylös vetisestä vankilastaan ja lentävät evillään muikkujen salaiseen jokaöiseen tapaamiseen pilvissä. Tapaamisen jälkeen muikut uhraavat turskia ja kahdeksan nyt jo sukupuuttoon kuollutta Dallas Cowboysien cheerleaderia Pelsepuupille, joka ei tyydy lahjoihin vaan himoaa alati lisää. Joskus muikut myös tunkevat itsensä peltipurkkiin, joka heti täyttyy liemellä muikun tultua sisään. Tämän jälkeen purkki laivataan sattumanvaraisen pahaa-aavistamattoman ihmisen kotiin. Tällä tavalla muikut kuolevat marttyyreinä, mutta heidän uhrauksensa ovat turhia, sillä maailma paranee enemmän, jos kameli pieraisee Saddam Husseinin kuoliaaksi, kuin jos yksi muikku kuolee. Nykyisten tutkimusten mukaan muikut ovat kuitenkin kuolleet jo sukupuuttoon ja niitä esittävät nykyään niiden kaukaiset sukulaiset, kalapuikot.

Muikutkin ovat Ihmisiä ry:n aktivisteja.

Ulkonäkö[muokkaa]

Muikut ovat hyvin paljon muikun näköisiä, jos ei lasketa yhtä pientä eroa: Muikussa ei ole päätä eikä häntää vaan parhaat selkäpalat, kun taas muikussa on pää sekä häntä muttei selkäpaloja. Muikulla on yleensä 14 silmää, jotka sijaitsevat osittain eri puolilla selkää riippuen muikun rodusta. Ulkönäkönsä perusteella muikut eivät ole vielä päässeet pakenemaan Fox Riverin vankilasta, vaan poliisin kissakalat ovat onnistuneet jäljittämään ne. Eräs tunnettu muikku Mökäel Kossuketo suunnittelee pakoa ko. vankilasta, mutta tämä ei ole onnistunut toistaiseksi.

Lisääntyminen[muokkaa]

Muikut lisääntyvät. Tämä on Tieteellisesti Todistamaton Tosiasia eli TTT. Muikuilla on myös erittäin pieni penis sekä hyvin hyllyvä... no... kyllä te tiedätte mikä. Muikut voivat siis lisääntyä ihan yksinkin, ilman lajitoveria. Molempien genitaalielimien omaaminen antaa muikuille myös hyvät mahdollisuudet kimppakivaan, jossa jokainen voi olla osallisena. Kuitenkin muikun työntäessä elimensä toiseen eliöön tai kun toinen eliö tunkee pelinsä muikkuun, molemmat osapuolet saavat välittömästi tartunnan vaarallisesta Chimera-viruksesta. Virustartunnan voi parantaa ainoastaan Tom Cruise, mikäli hän nyt ehtii pelastaa maailman Mission Impossible 4:n kuvausten lomassa.

Kalalajit
Hyvät: Ruutana - Karppi - Toutain - Ahven - Made - Kalapuikko - Kampela - Kuha - Kultakala - Lohi - Valas - Silakka
Epäilyttävät: Lipeäkala - Sampi - Muikku - Monni - Lahna - Suutari - Säyne - Törö - Mutu - Sorva - Rasvakala - Hauki
Pahat: Salakka - Turpa - Vimpa - Siika - Särki - Pasuri - Piraija - Kivisimppu - Vastarannan kiiski - Hai - Härkäsimppu
Luontaiset viholliset: Ihminen - Teollisuus - Kalastajat - Kapitalismi - Mafia - Venäjä