Mitsuo Matayoshi Jeesus Kristus

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Hän voi antaa anteeksi syntiset tekosi...

Isän kaikkivaltiaan ainoa poika, ihmisten kuningas, Jeesus Nasaretilaisen toinen tuleminen, messias - vapahtajamme, ainoa jumala, Mitsuo Matayoshi Jeesus Kristus on okinawalainen preppauskoulunopettaja ja kuvernööriehdokas. Hän istuu Taivaassa Isän kaikkivaltiaan oikealla puolella ja on sieltä tuleva tuomitsemaan eläviä ja kuolleita, iankaikkisesti. Hän harjoittelee aluksi Viimeistä tuomiota Japanissa, mutta aikoo tulevaisuudessa suorittaa sen koko Maapallerolle.

Ensimmäinen tuleminen[muokkaa]

Kuten olemme oppineet historian kirjoista [1], Jeesus, japaninkieliseltä nimeltään Taro Jurai matkusti Japanin keisarikuntaan ensi kertaa ollessaan 21 vuoden ikäinen. Seuraavat 11 vuotta hän opiskeli yleispätevän mestari Tsutomu Yamaguchin alaisuudessa eri tieteenaloja, palatakseen sittemmin saarnaamaan kotimaahansa Palestiinaan paratiisista, Japanista. Koska Jeesuksen puheet ja teot uhkasivat aiheuttaa valtavan maastamuuton (ja sitä myöten työttömyyspulan) Jordanvirran molemmin puolin, juutalaisten uskonoppineet päättivät yhdessä Hideki Tōjōn johtamien japanilaisten nationalistimilitanttien kanssa vaivihkaa eliminoida kansankiihottajan. Näiden epäonneksi Raamatussa mainitussa pääsiäishässäkässä ristille ei päätynytkään killumaan messias itse, vaan tämän identtinen kaksoisveli Reesus Nasaretilainen.


Wikipedia-logo-v2-en.svg
Bruuu-hhuuu-hu-uttokansantulo! Wikipedian niin kutsutut "asiantuntijat" eivät ole kirjoittaneet tästä aiheesta (vielä) yhtään mitään!


Tämän jälkeen Jeesus päätti matkata takaisin Japaniin vaeltamalla Siperian poikki. Matkan aikana hän kohtasi mm. Iivana Julman ja herätti Stalinin kuolleista. Päästyään perille hän nai Magdalan Marian, sai kolme tytärtä, joi riisiviinaa, eli 106-vuotiaaksi ja tuli haudatuksi Honsun pohjoisosaan. Jesseä voi käydä moikkaamassa tämän haudalla kylässä nimeltä Herai[2].

Toinen Tuleminen[muokkaa]

Helmikuun neljäntenä 1944 Jeesus palasi keskuuteemme, ottaen tällä kertaa nimekseen Mitsuo Matayoshi. Aluksi hän uskoi kutsumusammattinsa olevan opettaja. Sittemmin hän huomasi sen olevan sittenkin pappi. Lopulta Matayoshi tuli johtopäätökseen, että hänen elämänsä menisi hukkaan kaikissa vapahtajaa vähäisemmissä tehtävissä.

Tämän jälkeen herramme Mitsuo Matayoshi Jeesus Kristus on toteuttanut hänen toiseen tulemiseen liitettyjä ennustuksia häviämällä lukuisat vaalit [3](lopullisena päämääränä olisi Japanin pääministeriys, mistä siirrytään kansainvälisiin tehtäviin). Osasyynä saattaa olla hänen ääntelynsä[4]. Jumalaisessa viisaudessaan Matayoshi on kehottanut vastaehdokkaitaan suorittamaan harakirin.[5] Tämän jälkeen Matayoshi syöksee heidät kadotukseen. Sama koskee myös ihmisiä, jotka eivät ole äänestäneet häntä.

Jumalaista toimeksiantoaan tukemaan Matayoshi on perustanut Maailman taloudellisen yhteisön puolueen, jonka vaaliohjelmaan sisältyy kaiken vallan myöntäminen vapahtajallemme. Tämä tietenkin toteutuu parhaiten YK:n johtavan kahvinkeittimen, pääsihteerin, tehtävissä, jossa Matayoshi Kristus ensin käskisi kaikki maailman sotilaat takaisin koteihinsa[6] ja tämän jälkeen ajaisi koko maailman lössin takaisin pelloille kuokkimaan nauriita, luoden näin maailmanlaajuisen omavaraisuuden (hän ei ole suostunut kertomaan, kuinka menettelisi tästä seuraavan nälänhädän kanssa, mutta eiköhän herra messias jotain keksisi).

On olemassa myös teorioita, joiden mukaan Matayoshi ei olisikaan jumala Lähde?, vaan hullu Lähde?. Tätä huhua tuetaan yleensä väitteellä, jonka mukaan herramme haluaisikin YK:n pääsihteerinä ajaa yhdysvaltalaisjoukot pois Okinawalta, sillä näiden ohjussiilot varjostavat hänen takapihaansa.

Matayoshin lääkityksestä ei olla aivan varmoja. [7]

Aiheesta muualla[muokkaa]

Viitteet[muokkaa]