Mikrotukihenkilö

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

”Räpläsin cachea ja kiintis lensi näppäimistölle”

~Mikrotukihenkilö

”Tietokoneen vital function solitaire system's ei pelaa kunnolla. Koko käyttis menee ikävä kyllä uusintaan.”

~Pasianssi ei mennyt läpi

Mikrotukihenkilö on nykyisin yleisin sana kuvaamaan sitä torspoa, joka on vastuussa firmasi tietokoneista. Aiemmin käytössä oli nimitys atk-tuki, jonka nörtit itse muuttivat muotoon IT-tuki, koska automaattista tietojen käsittelyä ei ollut kukaan koskaan nähnyt.

Jos näppäimistösi ei toimi kaadettuasi sille kahvia, se on mikrotukihenkilön vika. Mikrotukihenkilöitä tarvitaan potkaisemaan pöydän kulmaa 5 minuutin välein, jotta ruudulla pyörivät valkoiset pilkut saadaan katoamaan, pyörittelemään turhaan peukaloitaan, pelaamaan pasianssia ja perimään 400 euroa päivältä. Jos osaat tehdä tämän itse, voit huoletta nauraa atk-tuen nörteille päin naamaa, sillä nyt olet tasoltasi yksi heistä.

Mikrotukihenkilön tuhannesosa on nanotukihenkilö, joka on määritelmän mukaan tuhat kertaa niin urvelo kuin mikrotukihenkilö. Kaikki mikrotukihenkilöt eivät kuitenkaan ole täysin torspoja. Osa heistä on myös 'pikku-uukunoita, joita ei välttämättä saa poistumaan konehuoneesta. Jos mikrotukihenkilö on oikein kiltti, Joulupukki tuo hänelle lisää Coca-Colaa ja hiusrasvaa. Mikrotukihenkilö on vapaa-ajallaan todennäköisesti larppaamassa tai pelaamassa pasianssia yrityksen palvelinhuoneen supertietokoneilla.

Katso myös[muokkaa]

Pencil2.jpg Tätä artikkelia on työstänyt lössi kirjoittajia, mutta silti se on tynkä.
Tule, näe ja voita artikkeli laajemmaksi.