Maapallo

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Maapallon ilmastoennuste vuodelle 2050

Maapallo on meidän asuinpaikkamme tai niin ainakin maailman suurvallat väittävät. Seisot tai istut tällä hetkellä todennäköisesti sillä.[1] Maapallo on todistetusti kehitysvammainen, koska sillä on kaksi napaa. Isä tunnetaan, mutta äidistä ei ole tietoa. Maapallolla on todettu olevan elämää, Lähde? mutta älylliseksi sitä ei missään tapauksessa voi kutsua. Maan etäisyys auringosta on 5,32874627823544578 km ja Plutosta noin 500 metriä. On syytä muistaa, että maapallo on yleisesti ottaen hieman harhaanjohtava nimi, koska maapallohan ei todellakaan ole pallo vaan litteä kuin pannukakku.

Maapallon tausta[muokkaa]

Jahwe loi Maapallon vuonna 3460 ekr. eräänä tammikuisena maanantaina. Jumala, josta käytin edellä etunimeä, koska hän on Facebook-kaverini, aloitti luomistyön pian aamiaisen jälkeen. Ensin Hän loi taivaan ja maan. Hän jätti urakan tähän, koska häntä väsytti. Tiistaina Jumala jatkoi hankettaan, koska sai lahjaksi ääniohjattavan lampun. "Tulkoon valo", hän sanoi, ja tietenkin valo tuli[2]. Hän leikkii edelleen lahjallaan alinomaan, josta seuraavat päivät ja yöt. Samaisena tiistaina hän myös erotti vedet toisistaan, niin kuin viininmaistaja erottaa viinit toisistaan aistejensa avulla[3]. Näin todella tapahtui, koska Hän sanoi, "Niin tapahtui". Keskiviikkona Jumala loi pari huonekasvia[4] ja meni sitten juhlimaan[5]. Tästä johtuen hän ei tehnyt mitään mielekästä ennen lauantaita, jolloin hän loi ihmiset. Hän ilmeisesti yritti piirtää itseään, sillä hän kuvailee tapahtumia näin (ilmeisesti mielikuvituskaverilleen) : "Tehkäämme ihminen, tehkäämme hänet omaksi kuvaksemme--." Hän oli ilmeisesti hieman humalassa ja siksi epäonnistui lukuisia kertoja. Hän yritti monta miljardia kertaa piirtää itsensä, mutta jokainen sutaisu on silti erilainen[6]. Hän kuitenkin sammui yöllä ja ei pystynyt edes liikkumaan sunnuntaina. Siksi hän lopetti luomistyönsä sunnuntaina ja julisti tuon viikonpäivän viralliseksi krapulapäiväksi[7]. Myöhemmin hän on kertonut iltapäivälehdille, että häntä kaduttaa suuresti lauantainen kännisekoilu. Hän on tullut tunnetuksi myös toistuvista yrityksistään tuhota epäonnistuneita luomuksiaan.

Ateisteille ja niille, joita aihe lähemmin kiinnostaa[muokkaa]

Stop hand.png

Tämä artikkeli on pyhäinhäväistystä ja törkeää jumalanpilkkaa!
Artikkelin keskustelusivulla voi keskustella arvomaailmojen ja kulttuurien kohtaamisesta, mutta rakentavampaa on lähteä ulos riehumaan ja polttamaan Tanskan lippuja.
Artikkelin tekijää pyydetään menemään vessaan ja pysymään siellä pitkään.
Infoikoni Tähän artikkeliin tai osioon ei ole merkitty lähteitä tai viitteitä.
Hikipedia kiittää kirjoittajia tieteellisen aiheen popularisoinnista.

Charles Darwin esittää (luonnollisesti) oikealle Maapallon luomiskertomukselle vastateorian, jonka mukaan Maapallo, kuten muutkin osaset universumissa syntyivät alun räjähtäessä käsiin. Siis miten jostain räjähdyksestä voi muka syntyä mitään? Älytöntä.

Varoitus: Seuraava kirjoitus saattaa paljastaa yksityiskohtia juonesta, kuten sen, että kapteeni Lorca on terraani.

Maapallolla sen ollessa alkutekijöissään prekambrisella aikakaudella vallitsi lähes taivaallinen rauha lukuunottamatta muutamia meteoriittipommituksia, tulivuorenpurkauksia ja salamaniskuja, sillä mitään elävää ei ollut vielä siihen aikaan syntynyt. Prekambrisella kaudella Maa synnytti sisuksistaan Kuun Ruotsin kuningaskunnan kokoisen meteoriitin työntyessä Maapallon sisään ja lauetessa. Tämän toimituksen jälkeen osapuilleen nykyisen Kuun muotoinen kivi erkani Maasta lähestulkoon 270 päivän kuluttua työntymisestä. Kovien synnytyspolttojen takia vuodatti Äiti Maa kyynelensä Maan pinnalle muodostaen alkumeren.

Alkumeren seistessä jonkin aikaa toimettomana sen kansoittivat sinilevät. Kuhina kuului, sekä voihke ja valitus, kun ei alkumeressä voinut enää edes uida eikä sen vettä juoda. Paleotsooisella aikakaudella merta halkoivat myös erilaiset bakteerit. Tästä aikakaudesta tiedetään vain hyvin vähän, sillä ainoat löydetyt fossiilit kuuluvat muinaisille eliöille, joiden elimistöt koostuivat useammasta kuin yhdestä solusta.


Under construction.png Alla viimeistelyn!
Tämän artikkelin osio loppuu kuin seinään ja tarvitsee lisää ryönää.
Rakenna sille ihan uutta sisältöä kippaamalla siihen lisää kamaa.

Maapallon omistajuus[muokkaa]

Viime aikoina maapallon asukkaat ovat innostuneet valtaamaan eri aurinkokuntamme planeettoja[8]. Tästä inspiroituneena Tommi vetoaa espanjalaisen naisen perusteluihin sekä kaivoslakiin[9] ja julistautuu maapallon omistajaksi. Anteliaana miehenä hän kuitenkin antaa nykyisten asukkaiden jatkaa toimintaansa kuten tähän asti. Kuitenkin mahdolliset tulevaisuuden mineraalilöydöt yli 20 kilometrin syvyydestä ovat uuden omistajan asettaman verolain alaisia.

Maapallo urheilulajina[muokkaa]

Maapallo on urheilulaji, jossa ihmiset ja diktaattorit muodostavat valtioita ja yrittävät vallata koko maapallon ja koska Jumala loi ihmisen vittumaiseksi ja saatanan ahneeksi elukaksi, ihmiset ja diktaattorit tässä pelissä myös haluavat itselleen kaikki luonnonvarat ja rahat. Tästä voi seurata sodat, ydinsodasta, vittuilu, ahneus, luonnonvarojen ja rahojen riisto sekä vielä kerran sodat. Tähän mennessä kukaan ei vielä onnistunut täydelliseen voittoon kyseisessä lajissa. Voitto edellyttäisi tasolle 10 pääsyä, johon kukaan ei ole vielä yltänyt. Hitler ja Stalin ovat olleet aikamme menestyneimmät pelaajat, Stalinnin pelattua itsensä tasolle 3 ja Hitlerin päästyä peräti tasolle 6, jonka jälkeen joutui tosin heittämään lusikan nurkkaan käytettyään Juutalaiskortin liian varhaisessa vaiheessa.

Pelivälineet[muokkaa]

Pelivälineet maapallossa kehityvät kovaa tahtia, mutta tähän mennessä selväsi tehokkain on ollut atomipommi. Se on kuitenkin tällä hetkellä näennäisen kielletty kansainvälisissä säännöissä. Kuitenkin esim. suurvaltojen kundit ovat verenhimoisissa väleissä keskenään (Yhdysvallat, Venäjä, Kiina, Intia, Eurooppa, Afrikka ja sun mutsis) ja näillä jokaisella vittupäällä tekee mieli omia kaikki rahat ja luonnonvarat, ja ennen kaikkea painaa punaista nappia ja päättää monen kusipään elämästä.

Tämän hetken maapallon World cup-tulokset[muokkaa]

  1. Britit
  2. Mongolit
  3. Ryssät
  4. Espanjalaiset
  5. Ählämit
  6. Suur-Suomi

Viitteet[muokkaa]

Aurinkokunnan osaset
Aurinko | Merkurius | Venus | Maapallo | Kuu | Mars | Jupiter | Saturnus | Uranus | Neptunus | Pluto | Halleyn komeetta | Voyager III | Sputnik
Pencil2.jpg Tätä artikkelia on työstänyt lössi kirjoittajia, mutta silti se on tynkä.
Tule, näe ja voita artikkeli laajemmaksi.