Luokka:Lastensuojelu

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Hikipedia väittää olevansa humoristinen, mutta huumoria siellä on todella vähän. Hauskuuden yritelmiä on paljon, ehkä ne joskus alkavat naurattaa. Hauskaa ei ole se, että kirjoitukset ovat aiheesta irronneita vuodatuksia.

Lastensuojelu tarvitsee kritiikkiä ja me kuljemme sen eturintamassa. Suomalaisten herättäjinä. Yhteiskunnallinen tehtävä on tärkeä. (Siksi kirjoitusten niin Hikipediassa kuin muuallakin pitää olla ymmärrettäviä.)

Konservatiiviset jarrusedät kumoon! Stagnaation ja pyknikkouden sijaan haluan dynaamisuutta ja urheilullisuutta. Kehitystä ja tekemistä, ei vaikenemista eli tabujen ruokkimista.

Olemme me melkoiseen wanna be -virkakoneistoon törmänneet tuolla Hikipediassakin.... Suomalainen ihminen on kuuliainen alamainen, Venäjän tsaarin suosikki. Kakka tulee housuun jo pikku virkamiehen edessä. Suomalaisen yhteiskunnan perusyksikkö ei ole kansalainen, vaan virkamies. Olen hämmästynyt. Pelottaa, millaisia lampaita uusista sukupolvista kasvaa... (Yhteiskunta saattaa olla menossa heidän myötään yhä sairaampaan, ei avoimempaan, suuntaan.)

Pelkäänpä, että Hikipedian sedät kuuntelevat empaattisesti ja herkällä korvalla sitä, mitä sosiaalirouvat heille esittävät. Ei ehkä kovin vapaa areena.

~nimim. Lirahti?

VAROITUS! Lukeminen aiheuttaa syöpää!
Sinua on varoitettu. Jatkat omalla vastuullasi.