Levykevandaali

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Star.svg
Tämä artikkeli on kouluesimerkki siitä, miltä hyvä sivu voi näyttää. Tee näin.
Star.svg
Tämä artikkelisarja on kouluesimerkki siitä, miltä hyvät sivut voivat näyttää.
kaikki oleellinen
Ei oo mitään hauskaa!
Wikipediasta

Sisältö
Wikipedian käytännöistä
Wikipedian käytäntöjä
Wikipedian päätöksenteko
Asiantuntija-arvioita artikkeleista
(in English)
MC Vittumeitsi

Historia
Toinen muokkaussota
Suuri ylläpitäjien joukkopako
Porchesian holokausti

Sisarprojektit ja äpärälapset
Wikimedia Foundation Inc.

Ihmiset
Wikipedian käyttäjät:
A-E, F-L, M-S, T-Ö, CCB, puheita
Wikipedian ylläpitäjät
Wikipedian entiset ylläpitäjät
Wikipedian n00bit
Jimmy Wales
Wikisosiologia
Wikipsykologia

Vandalismi
Ilmenemismuodot (kaikki)
Levykevandaali
Sukkanukkeilu
Ohjeistus sock puppetien käyttöön
Wikipedian evakot

”Vaikka usein kuuleekin aivan järjettömiä mielipiteitä, on kuitenkin tosiasia, että Levykevandaali ennakoi osaltaan ilmiöiden liiallista nonfiguratiivisuutta.”

~Oscar Wilde

”Todellisuudessa Levykevandaali panostaa interaktiivisuuteen ajattelematta yleisesti sovittuja ja toimiviksi todettuja organisaatio- ja johtamismallin muodollisuuksia.”

~Tbone

”Me emme tiedä mitä tapahtuu todella, jos Levykevandaali ennakoi osaltaan järjestelmän ulkopuolelle jääneitä epäonnistuneita prosesseja.”

~Jimbo Wales

Levykevandaali eli Ullavandaali (vanh.), kansanomaisesti Elisa-peelo on eräs Wikipedian pahamaineisimmista vandaaleista. Hän on kiinnostunut varsinkin Windows XP:tä, Leena Kaskelaa, atsovärejä, Aku Ankan taskukirjoja ja puhelinliittymiä / -operaattoreita käsittelevistä artikkeleista. Joskus hän tärvelee myös muuta materiaalia. Niin ikään on hän lisännyt harhatietoa Mikrobitin artikkeliin.

Levykevandaali edustaa Elisa-vandaaleja ja hänen touhujaan on kauhisteltu kahvihuoneessa. Paljon on keskusteltu rikosilmoituksen jättämisestä. Levykevandaali on riehunut Wikipediassa nykytiedon valossa heinä- taikka elokuusta 2004 lähtien. Hän vaikuttaa lukuisien IP-numeroiden ja käyttäjätunnusten takaa. Levykevandaalin katsotaan olevan tyyppiesimerkki peelosta.

Levykevandaalin henkilöllisyys ja mahdollinen alter ego on ollut Wikipediassa kiivaan väittelyn ja spekuloinnin kohde. Kun Wikipediassa käydään keskustelua Levykevandaalista, varsinkin Tbonen sanoissa kuultaa kunnioitus.

Levykevandaali on myös provoillut [1]. Hän on oletettavasti erittäin kiinnostunut tietotekniikasta. Mieleltään täysin sairaan Levykevandaalin oletetaan asuvan yksin pierunhajuisessa mökissä keskellä Lapin erämaata. Hänen mielestään mikä tahansa jolle voidaan tallentaa tietoa on levyke, esimerkiksi aivot, paperi ja kivi. [2] Hän on (väärin)käyttänyt myös mbnet.fi-keskustelua mm. peitenimillä Teesi Peesiläinen, Piitu Pittumainen, Börje Kesänimun, Elisa Elpari ja Opju Opjunen [3]. Hänen väitetään esiintyneen myös Suomi24-chatin Kirkko Caféssa, mutta tämä lienee vain pakkoruotsittajien valhepropagandaa.

Kenestä tahansa voi tulla levykevandaali. Tällöin kyseessä on levykevandalisoituminen, josta lisää artikkelin myöhemmässä vaiheessa.

Levykevandaali vihaa Hanoi Rocksia. Hän ei yksinkertaisesti voi sietää sitä. Levykevandaali on kenties Suomen tunnetuin nettirikollinen, ja hänet on mainittu MikroBitin artikkelissa.

Levykevandaali ei ole enää entisessä vedossaan. Hän alkaakin vähitellen jäädä monien nuorten vandaalien varjoon. Wikipedisteille hän on silti edelleen tabu.

Wikipedia-logo-v2-en.svg
Bruuu-hhuuu-hu-uttokansantulo! Wikipedian niin kutsutut "asiantuntijat" eivät ole kirjoittaneet tästä aiheesta (vielä) yhtään mitään!
Hikiquote notext.png Hikisitaateissa on kokoelma Levykevandaali -sitaatteja.

Historia

Levykevandaalin logo.

Ensimmäinen täysin varma havainto Levykevandaalista on 18. päivä elokuulta 2004 [4]. Tosin monet ounastelevat hänen muokkailleen jo 30. heinäkuuta 2004 [5]. Hän riehui samana vuonna lukemattomien eri IP-numeroiden takaa ja onnistui saavuttamaan mm. Nikerabbitin, MikkoM:n, Jniemenmaan ja Stondan huomion. Levykevandaali ei ole kauttaaltaan vandaalimielinen jätkä: hän aloitti esimerkiksi Wikipedian Ankkalinnaa käsittelevän artikkelin, minitynkänä toki.

Levykevandaali samaistettiin jo uransa alkuvaiheissa Elisa-vandaaleihin. Hänen nimensä herättää edelleen pelkoa monissa. Kevään 2005 aikana hän oli erityisen aktiivinen Windows XP:tä käsittelevässä artikkelissa. Hän lateli yhteenvetokentässä myös tappouhkauksia Wikipedian ylläpitäjille.

Levykevandaalin teot jatkuivat aktiivisina läpi vuoden 2005, ja ainakin heinäkuussa ja uudelleen syksyllä hän osoitti kiinnostusta Aku Ankan taskukirjoja kohtaan. Tbone ilmoitti lähestyneensä keväällä 2006 Elisaa asian tiimoilta. Elisan edustajat eivät kuitenkaan välittäneet paskaakaan. Mm. Iirolaiho on osoittanut kiinnostuksena rikosilmoituksen lähettämistä kohtaan. Tuomio saattaisi tulla tietoliikenteen häirinnästä. Saman vuoden helmikuussa Levykevandaali vandalisoi ruotsinlaivan hytissä. Kello oli 3:20 yöllä. Levykevandaali oli tiettävästi matkalla Elisa-vandalerna-kongressiin Tukholmaan.

Levykevandaali on tehnyt puoliasiallisia muokkauksia esimerkiksi tunnuksilta Matti-88 ja Jeah. Enimmäkseen hän kuitenkin vandalisoi. Elokuussa 2006 hän retosteli toiminnallaan kahvihuoneessa nimittäen tätä mm. "hänen vandaalinuransa juhlahetkeksi" [6]. Kesällä 2006 Levykevandaali otti tavakseen luoda harhaanjohtavia käyttäjätunnuksia (tyyliin Mikko M, AlfredDengan) ja kopioida näiden käyttäjäsivut vähin tahi olemattomin muutoksin. Vandaali hän joka tapauksessa on.

Levykevandaali on vaikuttanut myös siinä toisessa Hikipediassa ([7], loi mm. artikkelin atsoväri) ja Wikipedian sisarprojekteissa. Hänen mieliaktiviteettinsa näissä on sivujen tyhjentely tai inkorrektin paskatiedon levitys. Toisaalta moni näistä sisarprojektivandaaleista osoittautui myöhemmin feikeiksi, joista ainakin osan takana oli eräs IP-numero, jolla oltiin häiriköity lukuisissa kieliversioissa sekä sisarprojekteissa. IP-numero jätettäköön tästä fanaattisista syistä kertomatta, mutta sen löydät mm. sisarprojektien estolokeista.

Eräs mielenkiintoisimmista tunnuksista on Toivo Nousukas. Toivo Nousukkaasta on myös artikkeli. Myös ammoin estetty Nuppu Koskinen oli sangen hupaisa.

Elisa-vandaalien silloinen puheenjohtaja Parahin Paski myönsi Levykevandaalille 12. marraskuuta 2005 Elisa-vandaalien liigan kunniajäsenen arvonimen. Levykevandaali julkaisi 1. elokuuta 2006 levyn Vandalism Or Death!!1 Levykevandaali ei liene uzbekki. Elisa-vandaalit ovat toistaiseksi kieltäytyneet tuomasta Levykevandaalin henkilöllisyyttä julki. Hän on nykyisistä Elisa-vandaaleista ainoa, joka ei esiinny omalla nimellään. Helsingissä toimii aktiivinen Levykevandaalin faniklubi.

Levykevandaali on legenda. Anaal-lehti julkaisi hänen haastattelunsa 16. elokuuta 2006. Levykevandaalilla on Wikipediassa useita jäljittelijöitä. Monet kadehtivat häntä salaa. Useimmat ylläpitäjät bannaavat hänen käyttäjätunnuksensa ikuisesti ja IP:nsä joksikin aikaa.

Levykevandaali on tunnustautunut vandaaliksi. Hän ei ota itsekään muokkauksiaan tosissaan.

Tammikuussa 2007 Levykevandaali ilmoitti tavoitteekseen saattaa kaikki Elisan ADSL-liittymää käyttävät muokkausestoon. [8] Tavoite on kuitenkin ilmeisen epärealistinen, sillä Elisa on hyvin suosittu Internet-operaattori, jonka bännääminen kokonaan hidastaisi huomattavasti Wikipedian kehittymistä. Kaikki aikomukset Elisan bännäämiseksi ovat olleet pelkkiä strategisia uhkauksia.

Oikea elämä

Levykevandaalin oletettu syntymävuosi on 1988. Levykevandaalin elämä on juuri alkanut, mutta jo nyt hän haluaisi heittää sen kaiken pois. Oletettavaa on, että hän on iältään varsin nuori, sillä vuonna 2006 hän loi lukuisia tunnuksia, joilla hän valitteli Elisan hintojen nousemisesta tai muusta paskasta. Tällöin hän vastasi, että äiti ei ollut antanut lupaa valittaa asiasta Elisalle [9]. Toisaalta Levykevandaalin olemassaolo ei ole todistettavissa, kuten René Descartes opetti.

Levykevandaali on tiiviisti kytköksissä koko massiiviseen elisavandaaliverkostoon. Monet sanovat, että hänen pälynsä on jäätänyt metsän. Levykevandaali jäi kotiin suoritettuaan oppivelvollisuuden keväällä 2004. Hänellä ei ole mitään rakentavampaa tekemistä kuin vandalisoida Wikipediaa. Levykevandaalin elämä ei ole helppoa.

Mitään konkreettista tietoa Levykevandaalin todellisesta luonteesta ei liene saatavilla. Hän on oikeassa elämässä miellyttävä, mutta perin häiriintynyt sielu. Hän on viettänyt pitempiä ajanjaksoja mielisairaalan nuorisopsykiatrisella osastolla. Tällä hetkellä hän on avohoidossa.

Mielentila

Levykevandaalin mielentila on ollut viime vuosina kiivaan väittelyn kohteena. Alan johtavat asiantuntijat uumoilevat hänen kärsivän mielen sairaudesta eli olevan ainakin jossain määrin henkisesti turskas. Äänekkäimmät väittävät aikamme suurmiehen kärsivän paranoidisesta skitsofreniasta.

Levykevandaali on joka tapauksessa erilainen nuori. Hänen tunnuslaulunsa on Cradle of Filthin Tortured Soul Asylum. Hänen lukunsa on 356.

Levykevandaali on kenties kohdannut elämässään jonkin kaamean katastrofin, jonka aiheuttamaa ahdistusta hän yrittää purkaa vandalisoimalla Wikipediaa.

Ruokailutottumukset

Levykevandaali nauttii kaksi ateriaa päivässä. Ne ovat päivällinen ja illallinen. Päivisin hän tapaa syödä lihaa ja illalla kasveja. Molempain ateriain yhteydessä hän juo viinaa. Levykevandaali ei ilmeisesti pidä pienistä merenelävistä.

Levykevandaali ei tavallisesti ota aamupalaa. Jos hän kuitenkin ottaa, se koostuu 79 % tapauksista vuohenjuustopizzasta ja väkiviinasta. Iltapalaksi Levykevandaali juo viisi tölkkiä Red Bullia, idiootti kun on. Tästä syystä poika on kärsinyt jo pitempään vakavasta unettomuudesta. Levykevandaali itsekään ei tiedä, onko tämä todellista elämää, onko tämä silkkaa mielikuvitusta. Hän joutui yllätetyksi itse teosta, ja todellisuudesta ei ole pakoa.

Levykevandaalin julkisuuskuva

Levykevandaalista on puhuttu sekä Habbo Hotelissa että IRC:issä (tähän sisältyy vittuilu).

Helsingin Sanomat julkaisi marras-joulukuussa 2005 kolmiosaisen artikkelisarjan Levykevandaalista. Häntä äimisteltiin myös Ilta-Sanomien "Luotatko nettiin?" -keskustelussa 10. syyskuuta 2006. Nyt-liitteeseen tullee hamaassa tulevaisuudessa Levykevandaalin haastattelu.

Levykevandaalilla on Internetissä kotisivut ja blogi. Hän on Suomen Vandaaliliiton puheenjohtaja. Toukokuussa 2006 syntyi saatananmoinen kohu, kun pari paskalehteä meni julkaisemaan Levykevandaalin kuvan sivuillaan. Helmikuussa 2005 Kalle-lehti pyysi Levykevandaalilta lupaa julkaista tämän nakukuvat gay-liitteessään, mutta Levykevandaali kieltäytyi.

Levykevandaali ei osaa puhua englannin kieltä [10]. ML on epäillyt häntä Cyborg Orangutan model-123:n alter egoksi [11]. Toisaalta Cyborg Orangutan model-123 on mm. kommunikoinut tälle vihamielisesti lainaamalla Klamydian kappaletta "Pää kiinni painajainen!" [12]. Toisaalta Cyborg Orangutan model-123 on kerran muistanut Levykevandaalia papukaijamerkillä ("Palkintona ahkerasta vandalismista"). ML tunnetaan yleisesti levykevandalismin vastustajaksi. 1. toukokuuta 2006 hän sanoi Levykevandaalille, että haista vittu [13].

Levykevandaalin vandalismin kehitystä on äärimmäisen mielenkiintoista seurata. Monet ounastelevat hänen lopettavan häiriköinnin jo tämän vuosikymmenen puolella. Jäämme seuraamaan tilannetta. Selvää on se, että hänen maineensa on vähitellen leviämässä myös Wikipedian ulkopuolisiin medioihin [14].

Nimimerkki Jani1980 kertoi 25. toukokuuta 2005, että "tää sama peelo [levykevandaali] on häiriköiny vähän joka paikassa, ja luultavasti (toivottavasti) joutuu oikeuden eteen..." [15]. Levykevandaalin epäillään häiriköineen Saunalahti-foorumillakin.Lähde: lähde Jonkinasteista Saunalahti-tietämystä osoittaa sekin, että levykevandaali on häiriköintitarkoituksessa esiintynyt Saunalahti Group Oyjin toimitusjohtajana [16]. Sitähän hän ei luonnollisestikaan ole. Levykevandaalilla on käytössä saunalahden gsm-liittymä ja elisan adsl-liittymä.

14. syyskuuta 2006 joku trolli väitti levykevandaalia Wikipedian kahvihuoneessa autistiksi pitkä linkki. Joidenkin harhaoppisten lahkojen mukaan asialla olisi ollut jopa levykevandaali itse.

Levykevandaalin perverssi mielenkiinto Aku Ankan taskukirjoihin

Myöhään keväällä 2006 Levykevandaali alias Teuvo sai elämäänsä uutta säpinää. Hän aloitti uuden, ennen näkemättömän vandalismin tulvan tyhjentämällä sivun Jääkausi ja kirjoittamalla tilalle "Jääkausi on erityisesti lapsille suunnattu kausi". Seuraavaksi hän teki saman Marilyn Monroe -artikkelille ja kirjoitti siihen "Marilyn Monroe on erityisesti aikuisille suunnattu kirja".

Tämä oli kuitenkin vasta alkusoittoa. Levykevandaali alkoi lisätä Aku Ankan taskukirjat -sivulle tällaista juttua: "Aku Ankan taskukirjat on pikkulapsille kirjoitettu kauhukirjasarja. Niissä on paljon verta ja väkivaltaa, ja siksi kaikkien maailman vauvojen ja sikiöiden pitää lukea niitä vanhempien estämättä." Hän jauhoi samaa paskaa muissakin artikkeleissa, mainittakoon nyt vaikka kouluikä, leikki-ikä ja kauhuelokuva. Ylläpitäjä Jetman on painanut nämä tuntomerkit tarkkaavaisesti mieleensä ja palauttanut aina kaikki tämäntyyppiset vandalisoinnit ja estänyt levykevandaalin käyttäjätunnuksen tai IP-osoitteen ikuisesti. Eston perusteluiksi hän on maininnut "bannia, tuttu tyyppi". Se, kuinka hyvin Jetman ja Levykevandaali tuntevat toisensa oikeassa elämässä on jäänyt epäselväksi.

Levykevandaali loi äsken (kello 16.30 29. lokakuuta 2006) ison pinon Aku Ankkaan viittaavia käyttäjätunnuksia, joilla hän vandalisoi Muistikortti- ja Windows XP -artikkeleita. Näitä käyttäjätunnuksia ovat: Hupu Ankka, Mummo Ankka, Kaino Vieno, Roope Ankka, Tupu Ankka, Vaku Vankka ja Aino Sarvisalo. Kaikki käyttäjätunnukset on myös estetty ikuisesti sock puppeteina.

Levykevandalisoituminen

Levykevandalisoituminen eli levykevandaaliksi muuttuminen on äärimmäisen harvinainen ja epätavallinen Wikipedian ilmiö, jossa aiemmin varsin asialliseksi koettu käyttäjä alkaa yllättäen käyttäytyä levykevandaalin tavoin, ts. muuttuu Levykevandaaliksi.

Levykevandalisoituminen on näennäistieteen ilmiö, jolle ei löydy luonnollista selitystä. Seuraavia on ehdotettu:

 • 1) Levykevandaali on äärimmäisen muuntautumiskykyinen.
 • 2) Levykevandaalilla on lukuisia jäljittelijöitä.
 • 3) Levykevandaali osaa hakkeroida.
 • 4) Levykevandalisoituva ihminen yksinkertaisesti sekoaa päästään.

Kaikkein teoriain todennäköisyys on vettä.

Kyseessä on perin eriskummallinen tapahtuma, joita tunnetaan Wikipedian historiassa onneksi vain muutama. Usein levykevandalisoituneen käyttäjän muokkaushistoria on ollut melko asiallinen, joskin vähäinen. Kenenkään ylläpitäjän ei tiedetä levykevandalisoituneen, vaikkakin Samulilin käyttäytymisessä on viime aikoina ollut levykevandalistisia piirteitä. Myös Tbone saattaa olla tulevaisuuden levykevandalisoitujakandidaatti. Olisi melko erikoista, jos MikkoM muuttaisi CD-levyn uudelleenohjaukseksi levykkeeseen tai kirjoittaisi Windows XPseen muuan paskatekstin.

Levykevandalisoituminen ilmiönä on kiinnostanut ihmisiä kautta aikain. Uskotaan, että tapahtunut saattaa olla kosto siitä, että levykevandalisoitunut käyttäjä ei ollut uskonut Ullaan [17]. Tiettävästi vain muutama henkilö on levykevandalisoitunut. Tapahtuma on siis äärimmäisen harvinainen. Kuka hyvänsä meistä voi levykevandalisoitua.

Levykevandaalin omaelämäkerta

Levykevandaali opastaa käyttäjäsivullaan opetuslapsiaan, miksi hän ryhtyi vandaaliksi:

Käyttäjä:Sadutus on levyke/Ullavandalismin kannattaja. En kuitenkaan enään vandalisoi, sillä olen tehnyt parannuksen.Haluaisin vandalisoida, mutta en voi, sillä minut muuten bännättäisiin. Tästä lähin osallistun wikipedian kehittämiseen, sillä olen luopunut Ulla/levykevandalismista. Käytössäni on elisan adsl-liittymä ja saunalahden gsm-liittymä. Asun Helsingissä Iso-Roobertinkadulla. En ole varma, että miten Iso-Roobertinkatu kirjoitetaan, oliko se Iso Roopertinkatu vai Iso-Roobertinkatu, en ole varma. Tavoitteenani on pitkällä tähtäimellä päästä ylläpitäjäksi. Kirjauduin Elisan IP-osoitteella. Olen asberger-ihminen. Käyn päivisin Autismisäätiöllä, kotini on Iso-Roobertinkadulla. Nyt olen kotona, sillä varpaani on kipeä. Synnyin vuonna 1988. Se Ulla-juttu Windows XP-artikkelissa perustuu siihen, että Ulla on kummi, hän vain tuttavapiirissäni otti Home-version. Käytössäni on piraatti Windows XP Professional Corporate Edition. Muokkaan Internet Explorer 7-selaimella. Olen häiriköinyt Saunalahden palstalla, Saunalahti uhkasi tehdä rikosilmoituksen. Haluan, että termiä Levyke käytetään vielä korppujen häviämisenkin jälkeen, sillä vihaan korppuja, mutta rakastan sanaa Levyke. Merkitsin ennen myös Aku Ankan taskukirjat/kauhuelokuvat pikkulapsille sopiviksi, sillä pikkulapsethan pitävät jännityksestä. Olen myös väärinkäyttänyt mbnet.fi-palvelua. Minusta Finnet-puhelinyhtiöiden tiedot ovat totta, sillä tiedot sain kesätöistä kesällä 2005.

~Levykevandaali

...aika säälittävää, vai mitä?

Ylläoleva tekstinpätkä on katkelma kirjasta Wikipedian karumpi puoli - kun ei pysty erottamaan kiveä cdstä. Lokakuussa 2006 Levykevandaalin 2-vuotisen uran kunniaksi julkaistu juhlateos on ensimmäinen Levykevandaalin elämänkerta millään kielellä. Opus maksaa 5 € 25 snt ja sitä myydään kaikissa hyvinvarustetuissa nettikahviloissa kautta pääkaupunkiseudun. Kriitikot haukkuivat teoksen lyttyyn.

Levykevandaalin katoaminen

Vuoden 2008 puolivälissä Levykevandaalia ei ole havaittu pitkiin aikoihin Wikipediassa. Sen sijaan Levykevandaalia jossain määrin muistutttavaa häiriköintiä on esiintynyt alkuaikoina suomenkielisissä Wikiuutisissa. Ei kuitenkaan ole varmaa, onko kyseessä sama henkilö kuin Levykevandaali.

Vandalologit ovat esittäneet tapahtuneelle seuraavia selityksiä:

 • Levykevandaali on kyllästynyt yksitoikkoiseen harrastukseensa
 • Osoitepaljastin on tehnyt vandalisoinnin liian vaivalloiseksi
 • Levykevandaali on menehtynyt
 • Psykiatrisen sairaalan henkilökunta ei päästä levykevandaalia enää tietokoneelle

Ainoat uudet havainnot Levykevandaalista ovat luonteeltaan mahdottomia varmistaa:

»Levykevandaali kummittelee toisinaan minulle. – – Levykevandaali aiheutti minulle porttikiellon Habbohotelliin ja pilasi hiukseni.»
(Sankaritar toukokuussa 20081 Keskustelu käyttäjästä:Luoma/arkisto7)

Ylläpitäjien näkemykset

Oheiset kommentit kertovat jo jotain Wikipedian ylläpidon yleisestä tasosta. Levykevandaaliasian tiimoilta haastateltiin jokaista suomenkielisen Wikipedian ylläpitäjää. Heidän näkemyksensä asiaan olivat siis seuraavanlaiset:

 • Yksilötasolla luulisi olevan selvää, että Levykevandaali auttaa käyttäjää ymmärtämään meihin kohdistuvaa tietotarvetta. -Anchjo
 • Vaihtelevalla menestyksellä myös Levykevandaali opettaa sisäistämään meihin kohdistuvaa tietotarvetta. -Agony
 • Tosiasia on, että Levykevandaali näyttelee keskeistä osaa pohdittaessa ongelmanratkaisukyvyn huipentumaa. -Aslak
 • Tosiasia on, että Levykevandaali vaatii täsmällisyyttä ja päättäväisyyttä, ja kannustaa kehittämään tulevaa taloudellista ja teollista behaviorismia. -Aulis Eskola
 • Jopa Levykevandaali yllättää toimivuudellaan, ja selvittää samalla viimeaikaisia absurdeja väittämiä. -Cimon Avaro
 • Eräitä yksityiskohtia lukuunottamatta Levykevandaali pakottaa kohderyhmää huomioimaan erilaisissa laitoksissa tapahtuvaa valmistusta. -Emhoo
 • Vaikka osaltamme onkin saatettu syyllistyä laiminlyönteihin, voidaan taholtamme kuitenkin todeta, että Levykevandaali avaa itse kullekin tiedon ja ymmärryksen portin kohti yhä enemmän meitä haittaavia taakkoja. -Farside
 • Todellisuudessa Levykevandaali opettaa sisäistämään nykysukupolvia henkisesti rasittavaa elämäntyyliä. -Gurumasa
 • On hyvin vaikea johdatella asioita siten, että Levykevandaali järkeistää käsitystämme kyseisestä asiakokonaisuudesta, mihin tavallaan liittyy myös liian vähäisiä tuotannollisia resursseja. -Hapsiainen
 • On hyvin vaikea johdatella asioita siten, että Levykevandaali on kiteytetty aatteeseen, jossa pohditaan ongelmanratkaisukyvyn huipentumaa. -Harriv
 • Keskeiset ideologiset periaatteet osoittavat, että Levykevandaali johdattelee meidät ja tukiryhmämme kohti laajentuvia markkinoita ja uusia induktiivisia tuotantomenetelmiä. -Hasdrubal
 • Käytännön täytyy turvautua tarkoituksenmukaisiin keinoihin, jos Levykevandaali näyttelee keskeistä osaa pohdittaessa järjestelmän ulkopuolelle jääneitä epäonnistuneita prosesseja. -Hippophaë
 • Täytyy siitä huolimatta että maailmalla on viime aikoina tapahtunut paljon, todeta, että Levykevandaali järkeistää käsitystämme kyseisestä asiakokonaisuudesta, mihin tavallaan liittyy myös yleispätevien toimintaohjeiden tavanomaisia käyttökohteita. -Höyhens
 • Tapahtumat viime aikoina osoittavat, että Levykevandaali auttaa käyttäjää ymmärtämään yleisesti sovittuja ja toimiviksi todettuja organisaatio- ja johtamismallin muodollisuuksia. -Ism
 • Ei tarvita syvällistä ymmärtämystä sen käsittämiseen, että Levykevandaali kuvailee organisaation sisäisiä ratkaisumalleja. -Jannev
 • Todellisuudessa Levykevandaali panostaa interaktiivisuuteen ajattelematta hiusten halkomiseksi osoittautunutta geneerisyyttä. -Jannex
 • Tapahtumat viime aikoina osoittavat, että Levykevandaali johdattelee meidät ja tukiryhmämme kohti asianosaisiin kohdistuvia ongelmia. -Jetman
 • Ottaen huomioon oman tilanteensa, voi vain todeta, että Levykevandaali noudattaa epäilemättä ideatasolla viimeaikaisia absurdeja väittämiä. -Jniemenmaa
 • Vaikka usein kuuleekin aivan järjettömiä mielipiteitä, on kuitenkin tosiasia, että Levykevandaali yksinkertaistaa hyvinvoivan yhteiskunnan rinnalle muodostuneita epäkohtia. -Joonasl
 • Tosiasia on, että Levykevandaali ennakoi osaltaan runsain määrin esiintyvää suurpiirteisyyttä sekä rauhattomuutta. -J.Pitkä
 • Lienee sanomattakin selvää, että Levykevandaali avaa itse kullekin tiedon ja ymmärryksen portin kohti tahojen yhteistyön kariutumisesta aiheutuvia hyökyaaltoja rahoitus- ja sijoitussektorilla. -Kompak
 • Oudoksuttavaa kyllä, on useasti todettu, että Levykevandaali rauhoittaa tahojen yhteistyön kariutumisesta aiheutuvia hyökyaaltoja rahoitus- ja sijoitussektorilla. -Kooma
 • Ei sovi unohtaa, että Levykevandaali avaa itse kullekin tiedon ja ymmärryksen portin kohti nykysukupolvia henkisesti rasittavaa elämäntyyliä. -Linnea
 • Oudoksuttavaa kyllä, on useasti todettu, että Levykevandaali parantaa reaktiota tämänhetkisen tilanteen suhteen. -MikkoM
 • Yksilötasolla luulisi olevan selvää, että Levykevandaali kuvailee huomaamattomia haittatekijöitä. -Mikko Paananen
 • Arkielämä on opettanut meille, että Levykevandaali näyttää todeksi organisaation sisäisiä ratkaisumalleja. -Myrtti
 • Vaihtelevalla menestyksellä myös Levykevandaali aiheuttaa huolestumista suunniteltaessa ilmiöiden liiallista nonfiguratiivisuutta. -Nikerabbit
 • Vaihtelevalla menestyksellä myös Levykevandaali johdattelee meidät ja tukiryhmämme kohti yleispätevien toimintaohjeiden tavanomaisia käyttökohteita. -Samulili
 • Yksilötasolla luulisi olevan selvää, että Levykevandaali ratkaisee ongelmia tutkittaessa reaktiota tämänhetkisen tilanteen suhteen. -Tbone
 • Täytyy siitä huolimatta että maailmalla on viime aikoina tapahtunut paljon, todeta, että Levykevandaali asettaa tahomme tukalaan tilanteeseen ajateltaessa yhä enemmän meitä haittaavia taakkoja. -Teme
 • Ei sovi unohtaa, että Levykevandaali kuvailee liian vähäisiä tuotannollisia resursseja. -TJ
 • Eräitä yksityiskohtia lukuunottamatta Levykevandaali auttaa käyttäjää ymmärtämään laajentuvia markkinoita ja uusia induktiivisia tuotantomenetelmiä. -Tve4
 • Lienee sanomattakin selvää, että Levykevandaali on kiteytetty aatteeseen, jossa pohditaan meihin kohdistuvaa tietotarvetta. -Vkem
 • Yksilötasolla luulisi olevan selvää, että Levykevandaali todistaa oikeaksi huonoja taloudellisia ja hallinnollisia oloja. -Vzb83

Näiden hyvin valaisevien kommenttien jälkeen reportterimme huomautti Wikipedian ylläpitäjiä hienovaraisesti psykiatrisen pakkohoidon tarpeesta.

Tuulet puhaltavat kuitenkin ja Levykevandaalille, Levykevandaalille ei ole mitään uutta.

Katsopa myös

Vandalismi & kaikki siihen liittyvä paska
Suomalaisia vandaaleja: Elisa-vandaalit - Podax-vandaali - Levykevandaali
Ulkomaalaisia vandaaleja: Willy on Wheels - Wikipedia is Communism - Pelican Shit - Grawp - Hagger - Bobby Boulders
Aiheeseen liittyen...: Vandalismi - Wikipedian vandalismi - Vandalismin ilmenemismuodot Wikipediassa (Psst...) - Peelo - Vandaalibotti - Vallankumous - Hikipedian vandaalit