Leena Rauhala

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

”Rauhala suosittelee useimpien kirjakauppojen valikoimissa olevien kaunokirjallisten teosten korvaamista Raamatuilla, jotta ihmiset voisivat tutustua tervehenkiseen kirjalliseen sisältöön, kuten ihmisuhreihin, kansanmurhiin, pedofiliaan, insestiin, raiskauksiin, kivityksiin ja kidutukseen.”

~Hikipedian uutissähkepalsta 9. kesäkuuta
Rauhala kaikessa Kua..neudessaan.
Stop hand.png Leena Rauhala on julistettu idiootiksi, sillä hän on todistetusti tyhmempi kuin vasemman jalan saapas.
Viimeksi mainittu valmistelee tutkimuksen johdosta kunnianloukkauskannetta.

Leena Rauhala (s. 28. helmikuuta 1943) on suomalainen ex-kansanedustaja, teokraatti ja lysenkolainen pälli kreationistinen pälli. Rauhala korostaa politiikassaan perhearvoja, ja hänelle tärkeitä teemoja ovatkin jumalanJumalanpalvelut, ajatusmallien suojelu, uskonnnon opetus, Jahven ja Jehovan hyvinvointi sekä sananvapauden pahoinvointi. Yllättäen hän istuu eduskunnassa kristillisdemokraattien listalla. Jos Rauhala saisi päättää, nuorten- ja lastenkirjoja saisivat jatkossa lukea vain täysi-ikäiset.[1]

Rauhala on ollut huolissaan siitä, kuinka nykyisin nuortenkirjoissa käsitellään seksiä, alkoholin nauttimista, huumeita, väkivaltaa ja pakanuutta (esimerkiksi parikymmentä vuotta sitten nuortenkirjoissa käsiteltiin vain seksiä, alkoholin nauttmista, huumeita ja väkivaltaa).

Erityisen paha on yhdysvaltalainen Sweep-nuortenkirjasarja, jossa on juuri edellämainitun kaltaista rietastelua! Tomerana tanttana Rauhala päätti estää tällaisen tapain turmelluksen esittämisen nuorille, tekemällä tutkintapyynnön keskusrikospoliisille, kirjallisen kysymyksen Suomen hallitukselle[2], tilaamalla Natolta varmuuden vuoksi mattopommituksen koko eteläiseen Suomeen ja rukoilemalla Jumalaa nakkaamaan kirjan julkaisua suunnitelleen Stabenfelt-kustantamon kirjapainoa kivellä.

Wiki-deathstar.png
Tosikoille ja heille, joita aihe lähemmin kiinnostaa, on Wikipediassa artikkeli Leena Rauhalasta.
Dunce.png Leena Rauhala on valittu kesäkuun 2010 kuukauden nutipääksi.

Mikä pahinta, Sweep käsittelee saatanallista wiccalaisuutta! Pahimmassa tapauksessa joku nuori päättää lopettaa kirkollisveron maksamisen hairahtuu Jeesuksen tieltä sairaisiin pakanakultteihin, jotka julistavat kyläyhteisöjen merkitystä, naisten tasa-arvoista asemaa ja luonnon kunnioittamista! Hyi helvetti!

Rauhala ilmeisesti luulee, että nuoret oppisivat näitä asioita kirjoista, mikä tosin edellyttäisi, että keskenkasvuiset lukisivat kirjoja. Vaihtoehtoisesti Rauhala on tekemisissä nuorten kanssa yhtä paljon kuin enkelien (makuuhuoneessaan lauantai-iltaisin kokaiinipäissään), jolloin käsitys näistä on voinut jäädä vähän hataraksi.

Mistä Sweepin ykkösosan voi halutessaan ostaa?[muokkaa]

Viitteet[muokkaa]