Lapsi

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Information.gif Tämä artikkeli ei ehkä ole paskaa, muttei se mikään loistavakaan ole.
Pienellä työllä tästä artikkelista saa sellaisen. Jatkokeskustelua keskustelusivulla.
Hyvin hoidettu lapsi voi hymyillä. Joskus.

Lapsi on selvä osoitus synnistä
Lapsi on synnin hedelmä
Lapsi on tunnustus,
Lapsi on paljastusdokumentti.

-Eivätkä nämä "äidit" ja "isät" osaa edes HÄVETÄ!

~Paavi Vihannes Peeveli

Lapsi on vaarallinen eläin, jota ei pidä laskea ulos talosta ilman talutushihnaa ja kahleita, sillä lapset syövät aikuisia ja omaa räkäänsä ja paskovat koko ajan. Lapsi on ihmisen, eläimen ja demonin välimuoto.

Synty[muokkaa]

ja kun lapsi syntyy
se syö meitä elävältä
syö meitä sisältä kunnes
olemme vanhemmat

~CMX, Kirjeitä paratiisista

Lapsille on löydetty useita eri alkuperiä:

  • Uskonnollisissa kulttuureissa lapset syntyvät Jumalan suurten aikuispoikien[1] yhdyttyä ihmisten ihaniin tyttäriin.[2]
  • Kiinassa lapset kloonataan sen hetkisestä johtajasta. Tämän lisäksi pariskunnat saavat salaisilla taolaisilla taioilla hankkia itselleen yhden (1) lapsen. Jos lapsi on tyttö, hänet hylätään.
  • Venäjällä lapset tulevat ulos maatuskasta.
  • Suomessa lapsen voi ostaa Siwasta.
  • Muualla on käytössä niin sanottu synnytys. Synnytys tarkoittaa sitä, että äidin elimistö kontaminoituu, ja hänen vatsaansa muuttaa pieni hirviö, joka siellä kehittyy ja saa uusia rakenteita ja syö samalla voimavaroja. Kun eliö on valmis, se tunkeutuu väkivaltaisesti ulos – joskus vatsakalvon läpi. Ja niin ulkona onkin kuolaava ja limainen hirviö.


Lapsen aiheuttama vahinko ja sen käsittely[muokkaa]

Lasten käsittelyyn on olemassa opaskirjallisuutta.

Poikani on nyt 15 ja hänen peniksensä lepokoko on nyt huomattavasti suurempi kuin poikani isällä. Saunomme yhdessä ja nuo olen huomannut, että miestäni tuo kokoasia ottaa hirveesti päähän. Hän on tullut tosi ilkeäksi pojallemme. En tiedä, miten tästä selviäisi. En voi ottaa asiaa suoraan puheeksikaan.

~Mamma[1]

Sana "lapsi" on ilmeisesti johdos latinankielisestä sanasta lapsus, joka tarkoittaa virhettä. Lapset ovat rasittavia ja inhottavia olentoja, jotka joka välissä rikkovat paikkoja, vetävät pöydiltä lautaset lattialle vetämällä liinasta, kompastuvat, leikkivät juustohöylällä/veitsellä/liekinheittimellä, kaatavat kukkia, syövät hiekkaa ja saattavat kuolla muutamassa sekunnissa mitä ihmeellisimmillä tavoilla, kuten puremalla sähköjohtoa tai vetämällä piuhasta silitysraudan tai television päälleen tai tukehtumalla nallekarkkiin. Lisäksi lapset ovat kuin upseereita ja luulevat, että he saavat mitä tahtovat, kun vain huutavat tarpeeksi kovaa. Tämän vuoksi Kun lapsi on pieni, hänelle täytyy järjestää "päivähoito": Päivähoito ei tietenkään pienennä lapsen tuottamaa ongelmaa, vaan siirtää sitä eteenpäin. Sinun kannaltasi riittää että tämä "eteenpäin" tarkoittaa samaa kuin "ei sinä". Lisäksi jos hoidossa tapahtuu vauvan spontaani kuolema, voit saada siitä paljon rahaa.

Vanhemmat voivat viedä lapsen kunnan päiväkotiin. Lapsi voi myös saada perhepäivähoitopaikan. Lapsi voi myös mennä yksityiseen päivähoitoon, jolloin perhe saa yksityisen päivähoidon tukea. Jos sen sijaan turvaudut kotiin palkattavaan au pairiin, on mahdollista että saat lapsesi työpäivän päätteeksi takaisin ravistettuna, ei sekoitettuna. Tällöin voit myös tienata mukavasti rahaa.

Jos et löydä hirviöllesi hoitopaikkaa, on mahdollista että isä tai äiti jää kotiin. Tällöin hän saa "kotihoidontukea". Tuki tarkoittaa rahaa, jonka vanhemmat saavat korvauksena lapsen aiheuttamasta kivusta, särystä ja henkisestä tuskasta. Korvaus on tietenkin täysin riittämätön ja siksi monet päätyvätkin adoptoimaan lapsen, jolloin kipu ja särky siirtyy jollekin hölmömmälle.

Että suhde lapseen ja omaan vanhemuuteen niin se on aika tavalla kasvanu yhteen elämän kanssa yleensäkin, että se ei oo enää vastakkainen työnteolle, vaan se on osa sitä kokonaisuutta, ja sillon oma arvonsa ja siihen, siihen mä satsaan tietyllä lailla... et se oli hirmu tärkee kehitys se että oppi – tai ymmärsi. Y. Vaan se pitemmän päälle ajateltuna se tuo lisäsyvyyttä siihen mitä tekee joka tapauksessa.

~Pekka Saurin siittämisen murtamat ajatukset[2]

Hyöty- ja huvikäyttö[muokkaa]

HikiNews
Oikeilla kasvatustekniikoilla lapsesta voi kasvattaa unelmien (poika)miehen.

Lapsethan on rikkaus.

~Kyösti Pöysti

Ei tee rikkaus ihmistä onnelliseksi.

~Rauno Repomies

No se on kyllä totta.

~Kyösti Pöysti

Vaikka lapset haisevat, pitävät ärsyttävää ääntä, purevat, valittavat ja aiheuttavat mielipahaa vanhemmilleen on niistä kuitenkin monenlaista hupia ja hyötyä. Monet teinitytöt hankkivat lapsia, koska heidän kaverinsa ovat jo varttuneet yli leikki-iästä. Lapsen kanssa on hyvä leikkiä kotia. Ne ovat paljon eloisampia kuin kaupasta saatavat nuket. Kakaran avulla saa myös helpommin viinaa kaupasta, jos ikä ei muuten riitä. Lapsi on myös tehokas heittoase. Jos olet nainen, voit lapsen avulla aiheuttaa helposti mielipahaa miessukupolvelle. Jo pelkästään se, että jätät e-pillerit pois ja hankkiudut salaa raskaaksi, voi olla riittävä keino saada mies harkitsemaan itsemurhaa. Jos mies kuitenkin on päästään vialla ja haluaa lasta, niin voit väittää, että on olemassa toinenkin isäehdokas. Huoltajuuskiistat ovat niin ikään tehokas tapa pilata lapsen isän elämä. Erotilanteissa on hyvä väittää isän esimerkiksi pahoinpidelleen lasta, mistä seuraa helposti lähestymiskielto sekä pitkä ja miestä syövä oikeusprosessi.

Katso myös[muokkaa]

Aiheesta muualla[muokkaa]

Viitteet[muokkaa]