Koulutus

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Koulutus tapahtuu siistissä ja järjestyksessä olevassa laitoksessa, jossa kaikki on kontrolloitua. Tämä on tärkeää jotta lapset oppisivat elämään vapaina ja vastuullisina maailmassa jossa on koko ajan kaikenlaisia tapahtumia ja häiriötä.

Koulutus on yhteiskunnallinen keksintö, jonka päätehtävänä on istuttaa jokaiseen lapseen keskinkertaisuus. Koulutus perustellaan jalolla ajatuksella, jossa koulutus tarjoaa kyvyn ajatella itse. Tämän arvo taas on siinä että vapaa tahto ja kyky punnita ajatuksia johtaa siihen, että esimerkiksi tyrannimaisten hallitsijoiden olisi mahdotonta hallita ihmisten ruumista, tekemisiä ja ajattelua.

Käytännössä koulutus tarkoittaa sitä, että yhteiskunta käskee lapset istumaan kiltisti paikallaan luokassa ja opettelemaan, miten asiat maailmassa ovat.

Koulussa opetetaan tärkeitä tietoja. Sellaisia, joita tarvitsee jokapäiväisessä elämässä. Kuten sen, että ihmisen mieliala riippuu dopamiinista, ja että USA:n yhden presidentin nimi oli JFK, ja että hänet ammuttiin. Ilman näitä tietoja ei yksinkertaisesti voi elää! Tämä on nyky-yhteiskunnassa ainakin yhtä tärkeää, kuin kivikauden miehelle oli tieto siitä, että leijona tappaa.

Koulutuksesta on kuitenkin ehdottomasti hyötyä, vaikka sen tärkeys on monin paikoin vain yhteiskunnan keksimä asia. Se on hyvin samantapainen asia kuin raha. Kun koulutukseen liittyy sosiaalinen status ja monet muut asiat, joihin taas liittyy mukavia asioita, on koulutus ehdottomasti tärkeää.

Katso myös[muokkaa]

Koulutus
Subjektit: Amis - Lukiolainen - Opiskelija - Opettaja - Oppilas
Tutkinnot: Datanomi - Insinööri - Kleptonomi - Medianomi - Merkonomi - Sosiopaatti - Tradenomi
Laitokset: Aliopisto - Ammattikorkeakoulu - Ammattikoulu - Autokoulu - Elämänkoulu - Esikoulu - Kansanopisto - Peruskoulu - Päiväkoti - Lukio - Steinerkoulu - Yliopisto
Erikseen mainittavat: Espoon kristillinen koulu - Haurea-ammattikorkeakoulu - Metropolio - Keski-Suomen Opisto - Kymenlaakson ammattikorkeakoulu - Oulun yliopisto - Päivölän kansanopisto - Ressun lukio - Ukon yliopisto - West Pointin sotilasakatemia
Muuta: Erityisluokka - Humanisti - Innovaatiopedagogiikka - Maisterismi - Maol-taulukot - Opinnäytetyö - Oppiminen - Plagiointi - Pro gradu - Teekkari - Väitöskirja - Ylioppinut - Wilma