Kippari-Kalle

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

”Pah! Ilmavoimat ovat aina voittaneet merivoiman!”

~Teräsmies mahtaillen Kippari-Kallelle.

”CRUNCH!”

~Teräsmiehen leukaluu murskaantuu 5 sekuntia myöhemmin lesoilunsa jälkeen.

Kippari-Kalle (s. 17. tammikuuta 1929) on maailman vahvin merimies. Monet aliarvioivat hänet ja pitävät häntä lötkönä ukon käppänänä, joka ei kykenisi siirtämään edes kirpun paskan puolikkaan kolmea neljännestä, vaikka työntäisi sitä kaksin käsin. Niin ajatteli myös Brutus (joka on saanut pahan maineensa Julius Caesarin salamurhasta), mutta aloitettuaan tekemään ilkeää tuttavuutta Kippari-Kallen kanssa hän alkoi katumaan tätä valintaansa - nimittäin nykyään, jos näet Brutuksen yhä kävelevän jossain kadulla ja näkisit, mitä Brutuksen kasvonpiirteistä olisi enää jäljellä, pelkäisit Kippari-Kallea kuin itse vesikauhuista karhua. Vesikauhuisista karhuista puheen ollen: pari kyseistä yksilöä on myös kohdannut karmaisevan loppunsa Kippari-Kallen käsissä, sillä Kippis ei pidä siitä, että jotkut vaahtoavat elukat karjaisevat hänen korvansa juurella.

"Hyi vittu! Ei olisi sittenkään pitänyt vedellä tätä ruotsalaista pinaattia!"

Voimien salaisuus[muokkaa]

Syy mokoman kävyn über-voimiin on pinaatti, jota hän aina kantaa mukanaan. Joskus mukana on ollut superpinaattia, joka välillä muuttaa Kippiksen ulkomuotoa mm. tankiksi. Tiedemiehet epäilevät, että plutoniumilla on ollut sormensa pelissä, mutta vitut siitä, mitä nekin heebot ajattelevat.

Kippari-Kalle Versus Teräsmies[muokkaa]

Kuuluisin välien selvittely oli Kippiksen ja Teriksen välillä. Heidän kiistansa ovat yleisesti ottaen liittyneet aina siihen, onko ilmassa lentely vai meressä seilailu mahtavinta. Toistaiseksi Kalle rysäytti Teriksen leuan paskaksi, mutta voi olla, että vanha kähnä jatkuu Teriksen toivuttua fyysisistä (ja ehkä myös henkisistä) traumoistaan. Sitä ennen pinaatin värisellä Hulkilla voi olla hiukan ongelmia päästä tästä piipunpolttelijasta eroon.