Keskustelu käyttäjästä:Teleskooppi

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Arkistomateriaalia

Just sign on the dotted line with your blood:

Palkinto

Täten annetaan papukaijamerkki ahkerasta käteenvetämisestä. --Upean vartalon omaava mies (keskustelu) 5. helmikuuta 2018 kello 10.04 (UTC)lle papukaijamerkki hienosta työstä ja {{{2}}}.


Millä ihmeen perusteella estit tuon yhden käyttäjän, senkin hintti?

?

Olet törkeä oikeuksiesi väärinkäyttäjä. Kommentin jätti 2001:14bb:41:43b4:4407:b364:c603:b165 (keskustelu – muokkaukset).

Teleskooppi-infopaketti

Teleksooppi on homoseksuaali joka asuu seinäjoella. Hänellä ei ole penistä Kommentin jätti 193.169.145.202 (keskustelu – muokkaukset).

Isäni itse asiassa asui Seinäjoella vuoteen 1987 asti. --Teleskooppi (keskustelu) 5. huhtikuuta 2018 kello 10.07 (UTC)

Kun näytät nyt siinä olevan

Vilkaisistko vähän tuon Lokin touhuja. --Ukonvaaja (keskustelu) 2. toukokuuta 2018 kello 13.33 (UTC)

Näin tapahtukoon. --Teleskooppi (keskustelu) 2. toukokuuta 2018 kello 13.47 (UTC)
Kiitos. --Ukonvaaja (keskustelu) 2. toukokuuta 2018 kello 13.53 (UTC)

Oletko homo?

Oletko homo? Jos olet, tule kotiini tänä iltana ja koske minua niin kauan kuin haluan. Saat 500€ setelin joka kerta kun kutsut minua "ihanaksi", "isoksi" tmv. --HikiBOT (keskustelu) 15. toukokuuta 2018 kello 12.43 (UTC)

Etusivu2

Mitä helvettiä sinä nyt menit kakkosetusivun poistamaan keskusteluineen? Olisit nyt edes siirtänyt Hikiaineistoon jälkipolvien ihmeteltäväksi! Täällä vaan uusylläpito rapauttaa Hikipedian henkeä ja kulttuuria - ennen oli paremmin! --37.219.202.24 2. heinäkuuta 2018 kello 06.46 (UTC)

Tässä samaa mieltä retorisesti ja karhukoplanumeroisesti arveluttavan anonyymin kanssa. Tarpeettomaksi käynyt Etusivu2 oli muutettu uudelleenohjaukseksi, joten ei siitä ainakaan mitään haittaakaan ollut, ja sivuston muotoutumisaikaisena se saattaa kiinnostaa jotakuta. Kiitos sen sijaan, Teleskooppi, osallistumisestasi poistotöihin artikkelien kohdalla. PS. Oletko sattunut ikinä katsomaan Tähtiporttia tai huvittaako artikkeli muuten? Tunnen Napoleonin ja Aatos Kotkan sikäli, että eivät ole, mistä ei voi kyllä ketään moittia. Tuli hauska lukukokemus, kun sattumalta päädyin sivulle pitkästä aikaa, mutta pidän itseäni osakirjoittajana silti jäävinä merkitsemään hyväksi. Myös Röhmöfantin mielipidettä arvostettaisiin, mutta ei ole kovin aktiivinen. --Kurin työtunnus (keskustelu) 21. syyskuuta 2018 kello 23.08 (UTC)
Sen suhteellisen keskinkertaisen elokuvan à la Emmerich olen nähnyt, mutta muuten tietämykseni aiheesta on melko vähäistä - tosin asia on toki korjattavissa. Lukaisen ainakin artikkelin läpi tässä lähiaikoina en sen tarkempaa aikamäärettä tohdi antaa. --Teleskooppi (keskustelu) 24. syyskuuta 2018 kello 18.24 (UTC)

Sukat

Tulin syömään sukkasi. Sen mustan sukan sieltä nurkasta jonne sen olet huolimattomasti jättänyt. Siellä se lojuu ja oikein pyytää minua luoksensa. Tunnen jo kieleni päällä kuinka sukan aromi täyttää makuaistini. Aah, aivan tässä alkaa kuola valumaan kun ajattelee sitä nautintoa kun saa haukata palan sukkaasi. Tulin syömään sukkasi. --Hauki The Duck 21. syyskuuta 2018 kello 15.07 (UTC)

Palkinto

Täten annetaan Teleskoopille papukaijamerkki hienosta työstä ja ahkerasta käteenvetämisestä. --Upea wikikäyttäjä (keskustelu) 12. lokakuuta 2018 kello 13.58 (UTC).


Tiedoksi

Vaihdoin tämän linkityksen alkuperäisen mukaiseksi ja helppolukuisemmaksi. Se vaati mallineen purkamisen manuaaliseksi viritelmäksi. Oliko tuo säätösi vain mallineen toimimattomuuden velvoittamaa, vai tarkoituksellista hupsuttelua? --Kurin työtunnus (keskustelu) 17. lokakuuta 2018 kello 08.56 (UTC)

Edellinen olisi oikein. Kiitoksia että jaksoit nähdä vaivaa tuon verran, itse en jaksanut. --Teleskooppi (keskustelu) 17. lokakuuta 2018 kello 09.14 (UTC)

Velvoittava pyyntö

Jatkossa kun palauttelet massavandalisointeja, otapa käyttöön tämä näpsäkkä työkalu. Tuoreet muutokset -lista ei tällöin näytä sillisalaatilta vandaalin jäljiltä. Hyvää duunia joka tapauksessa! Duu-uu-nia! --Aatos Kotka (keskustelu) 19. lokakuuta 2018 kello 15.23 (UTC)

Odotinkin oikeastaan tätä viestiä. Olen pari kertaa sitä käyttänytkin, mutta oma viitseliäisyys on joskus vandalismia palautellessa koetuksella. Koetan toki parantaa tapani. --Teleskooppi (keskustelu) 19. lokakuuta 2018 kello 15.26 (UTC)

Iltaa

Estäisitkö minut? Olen Pjoona11. Huom. en oikeasti halua, että tämä tunnus estetään, koska olen tehnyt sillä ihan asiallisia muokkauksia ja myöntänyt jo ajat sitten käyttäjäsivullani olevani Pjoona11. Kokeilen vain, että estätkö minut siitäkin huolimatta, että olen tehnyt asiallisia muokkauksia enkä ole v****illut muille kuin vandaaleille. Olen kumonnutkin muiden vandalismia. --Revolveripalaute 4. tammikuuta 2019 kello 21.46 (UTC)

Ethän estä minua vaikka pyysinkin? Olen tehnyt noin sata asiallista muokkausta lyhyessä ajassa enkä ole ollut ilkeä kenellekään paitsi vandaaleille. Kiitos. --Revolveripalaute 4. tammikuuta 2019 kello 21.48 (UTC)

Ei pelitä

Voitko auttaa/neuvoa? Jostain kumman syystä Hikipedian etusivu vain välähtää esillä ja sitten on vain tyhjä sivu. Tätä on ilmennyt useilla eri laitteilla. Myös sellainen vika ilmenee, että vaikka olen kirjautunut, sivun yläreunassa lukee "Et ole kirjautunut"; kun siirtyy jonnekin kirjautuminen näkyy taas. Myöskään muokkaukset ei näy heti. Missä vika?--DieHard (keskustelu) 10. tammikuuta 2019 kello 18.20 (UTC)

Kärsin itse asiassa samasta ilmiöstä mobiililaitteilla, eikä rajoitu edes pelkästään Etusivuun, vaan myös pari muuta pitkähköä sivua (mm. Wikipedian käyttäjät -sivut) eivät suostu aukeamaan. Tietokoneella toimii tosin ihan normaalisti. --Teleskooppi (keskustelu) 10. tammikuuta 2019 kello 21.37 (UTC)

Mitäs hei

Kuinkas tämä toimittamani tapaus piti poistaa? Tuliko sinulla taittovirhe sock puppet -mainintaa poistaessasi, vai onko jotain tekaisemaani hikiaineistosivua vastaan? Sock puppeteja koskevasta lauseesta: se ei ollut irrallinen hölmöily, eikä myöskään liittynyt hikiaineistomallineeseen (joka vain mahtui siihen kohtaan): kommentti oli siinä jo ennen minun ensimmäisiä muokkauksiani sivulle ja liittyi sitä seuraaviin lainauksiin. Ko. höpöily oli siellä jo Peelon versiossa 2006, kauan ennen Wikipoliisin tapausta, mutta Pullamössön tuossa referoiman ja Hikiaineistoon taltioimani paranoian (joka on meidän osiomme huuruista poiketen todellista ja tulee esiin vasta osion lopusssa totuus on häröilyä ihmeellisempää -tyyliin) valossa syytteet Quadriksen sukista muuttuivat mielestäni huvittaviksi (tai huvittavammiksi nyt kuin Quadriplegiaa ylistävät lainaukset ilman sock puppet -epäilyä, kuten sinun jäljiltäsi). Hikiaineisto-ratkaisu oli mielestäni pelkkää linkkiä parempi lähinnä ainakin Quadriplegia-osion komposition ja lopetuksen kannalta.

Kuulosti niin kärtsyltä, että pitää sanoa myös, että viimeaikaiset lisäyksesi Wikipedian käyttäjiä koskeviin artikkeleihin sen sijaan ovat olleet hyvinkin ilahduttavaa ja laadukasta soihdunkantamista. --Kurin työtunnus (keskustelu) 5. huhtikuuta 2019 kello 09.47 (UTC)

Aa joo, ei sitä lausetta pitänyt poistaman, mun moka. Lähinnä näkökulmasta "no jos meiltä vaikka loppuu paperi joskus" lähestyin asiaa, eli siis mielestäni ei ole välttämättä tarvetta säilöä täällä sellaista mikä oletettavasti säilyy muualla internetissä, tässä tapauksessa siis Wikipedian osoitepaljastukset -listassa, jonne sitten voi linkittää tarpeen tullen. Sama(nkaltaise)sta syystä heitin kanssa tuon palikkapeli-"kauhu"tarinan Hikiaineistosta aikaisemmin roskakoriin, kyllä se jossain säilyy meistä riippumattakin.
Vähän on ilmeisesti lopahtanut Hikipedialla muutoin into noiden wikipediaaniartikkelien kanssa, niin olen yrittänyt paikkailla parhaani mukaan. Varmasti löytyisi vielä paljon enemmänkin käyttistä eri käyttiksistä (hah haa) tuohon, mutta olen vain yksi mies, noin englannin kielen ilmaisua lainaten. Justiinsa tänään mietin pitäisikö tästä tyypistä kaivaa jotain. --Teleskooppi (keskustelu) 5. huhtikuuta 2019 kello 11.36 (UTC)
Tuo periaate on yleisesti ottaen tosi hyvä ja pätee toki yleenssä Wikipediaan, jossa on se kiitollinen puoli, että ainakin ikilinkkien kanssa melkein kaiken pitäisi säilyä. Hikiaineistopelleilyssäni oli tietty tarkoituksena myös nostaa erikseen vielä esimmälle tätä kyseistä typeryyttä samoin kuin Napoleonin kirkasta hetkeä. Siis on se aika kirkas yleensäkin ei sillä. --Kurin työtunnus (keskustelu) 5. huhtikuuta 2019 kello 11.49 (UTC)

Psst, Horny The Horrible ei ollut Juhko, vaan Sammakkomies – ellei multa ole mennyt jotain todella pahasti ohi. Henkilökohtaisen historianhermeneutiikkasi avuksi tai lähinnä nenäkkäänä huomautuksena vain, poistopäätöshän on silti oikea. --Kurin työtunnus (keskustelu) 13. huhtikuuta 2019 kello 21.58 (UTC)

Jahas. Luulin itse, että Juhko oli sillä puhumassa itsestään kolmannessa persoonassa täällä, mutta noiden kahden välit ovat(/olivat) ilmeisesti sen verran läheiset että olin sittenkin väärässä. Onko muuten tämän Sammakkomieheydestä enempää tietoa (ei toki sikäli että sillä suurempaa merkitystä olisi)? Täällä väittää itse asianomainen että ei ole tuon käyttäjän luoja. --Teleskooppi (keskustelu) 14. huhtikuuta 2019 kello 10.57 (UTC)
Nimi "NitroSieni" ei soita mitään kelloja, muokkaussivut herjaavat nykyään tietokantavirhettä eivätkä päästä näkemään mitään, ja hänen nimeään hakemallakaan ei juuri mitään löydy, joten paha sanoa. Tosin tuntuu aika epätodennäköiseltä, että Sammakkomies olisi käyttänyt tällaista tyylirekisteriä. --Kurin työtunnus (keskustelu) 14. huhtikuuta 2019 kello 12.38 (UTC)

Zurück vom Ring

Eräs seurauksiltaan usein, muttei aina vähäpätöinen asia, jonka olet voinutkin jo sisäistää: kannattaa käydä läpi ohjaussivujen historiat ennen poistopäätöstä. Otsikonsa suhteen turha ohjaus voi olla funktionaalinen sivuhistoriansa suhteen. Jos minä olen tehnyt älyttömän ohjauksen, se on melko varma merkki, että asia on näin. Et ole mitään minua epämiellyttävää tässä tehnytkään, olet vain ahkerin siivoamaan syvemmälle hautautuneita tukoksia, joten ajattelin muistuttaa jatkoa varten, ennen kuin yritän taas lähteä täältä tultuani kadonneeksi tämänkertaisiin historian linkkikaninkoloihin ja näitäkin vastaan: viimeksi erinomaista esimerkkiä Hömppäpedia:Figaro, johon on ikilinkki (jota ei sellaisena tietysti Tänne viittaavat sivut -toiminnon kautta näe) Peelo-artikkelissa. Hyvää ylläpitoa. --Kurin työtunnus (keskustelu) 6. syyskuuta 2020 kello 02.44 (UTC)

Tänne viittaavat yleensä tarkastankin, mutta muuntyyppiset viittaukset saattavat mennä ohi kyllä. Pidän mielessä. --Teleskooppi (keskustelu)

Papukaija

Täten annetaan Teleskooppille papukaijamerkki hienosta työstä ja nopeasta roskan poistamisesta niinku mitä helvettiä mä olin lisäämässä roskamerkintää vielä keskustelusivulle ja sitä tallentaessani se oli jo poistettu olen ällikällä lyöty --Ukonvaaja (keskustelu) 24. syyskuuta 2020 kello 17.23 (UTC).


Oho, en huomannutkaan että olin noinkin nopea. Sama repla tais kuulua viime yönä teidän makkarissa KJÄHRÄH --Teleskooppi (keskustelu) 24. syyskuuta 2020 kello 17.57 (UTC)

Ei kuulunut. Todellisuus on vielä surullisempi - siellä ei kuulu mitään muuta kuin mun ahdistunutta pyöriskelyä.--Ukonvaaja (keskustelu) 24. syyskuuta 2020 kello 18.01 (UTC)

Kyseenalaiseksi iloksenne

Niin. --Kurin työtunnus (keskustelu) 8. lokakuuta 2020 kello 12.35 (UTC)

Luulin teikäläistä joskus itse asiassa Irvikissaksi kun mainitsit aiemman hikihistoriasi jossain (emmä muista missä), perustuen ei juuri mihinkään. --Teleskooppi (keskustelu) 8. lokakuuta 2020 kello 18.23 (UTC)
Kävin vastaamassa tuolla lopussa noihin muutamaan asiaan. Kurin työtunnus (keskustelu) 8. lokakuuta 2020 kello 20.14 (UTC)

Otapa tästä jos haluat

{{k laatu}}

Jos tähän nyt mitään vertaisarviointia tarvittaisiinkaan. Tässä sellainen joka tapauksessa. --Kurin työtunnus (keskustelu) 12. lokakuuta 2020 kello 19.38 (UTC)

Puucee

Mitä sanoisit, onkohan Abc10 muun ohella tyyppiesimerkki pöhömyyrästä ja voisiko hänet mainita tuossa osiossa? Hän on näyttäytynyt minulle aika reaktiivisena riitelyssään, mutta en ole varma. --Kurin työtunnus (keskustelu) 8. marraskuuta 2020 kello 10.24 (UTC)

Ainakin riittävän lähellä tuota tyyppiä. Phiitola sitten puolestaan ehdottomasti esimerkiksi inisijästä. --Teleskooppi (keskustelu) 8. marraskuuta 2020 kello 10.47 (UTC)