Keskustelu käyttäjästä:Kattolämmitys

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Napoleon emperador.jpg Tervetuloa Hikipediaan*

Heipä hei, Kattolämmitys, ja tervetuloa Hikipediaan*! Kiitoksia kirjautumisesta ja muutamista muokkauksista. Toivon, että viihdyt ja olet ihmisiksi. Alla on muutamia ohjeita, joista joillekin on kuulemma hyötyä:

Mikäli ylipäätään luet joskus ohjesivuja, toivottavasti vilkaiset edes noita kahta. Jos haluat saada lisätietoja tai tarvitset apua, kannattaa katsoa myös nämä:

Muokkaminen on mukavaa, ja toivottavasti näet (vastaisuudessakin) vaivaa sen eteen. Voit harjoitella muokkaamista täysin vapaasti hiekkalaatikolla. Jos kirjoittelet keskustelusivuille, olisi kiva, jos allekirjoittaisit viestisi käyttämällä neljää tildeä (~~~~) tai käyttämällä muokkausikkunan allekirjoitusnappulaa (
Button sig.png
      ). Näin käyttäjänimi ja muokkauspäivä tulevat kaikkien näkyville.

Jos tarvitset apua, kysy keskustelusivullani tai Kasvihuoneessa tai ylläpitäjältä. Voit pyytää apua myös keskustelusivullasi: kirjoita {{apua}} tälle sivulle ja sen perään huolesi tai kysymyksesi.

Toivomme sinun myös muistavan suomen kielen kieliopin. Siksi suosittelemmekin tutustumaan siihen. Hoonoo soomi on epäkivaa luettavaa.

Sinut toivotti tervetulleeksi

--Napoleon

*Hikipedia EI ole maailmanvaltaa havitteleva verkkojulkaisu, mutta käyttäjä, joka toivotti sinut tervetulleeksi, on parantumattomasti suurudenhullu.

Toijalan ABC[muokkaa]

Mitä mieltä olet Toijalan ABC:n lounastarjonnasta? --Kysyntata (keskustelu) 22. syyskuuta 2015 kello 18.54 (UTC)

Paha sanoa. En muista syöneeni siellä lounasta. Olen kyllä pysähtynyt siellä joskus tankkaamassa, kun se sattuu olemaan Helsinkiin vievän moottoritien varressa. --Kattolämmitys (keskustelu) 22. syyskuuta 2015 kello 19.51 (UTC)
Toijalan tak... joo ei näin helppoo korttii. --Kuri (keskustelu) 24. syyskuuta 2015 kello 14.58 (UTC)

Lempi nuoliviineenne?[muokkaa]

Täten annetaan Kattolämmitykselle kymmenen pistettä ja papukaijamerkin hienosta työstä ja ilmaisen limaisen viinan tarjoamisesta julkisella paikalla tänään Porin Kirjurinluodossa. Kiitos! --Sankaritar (keskustelu) 12. marraskuuta 2015 kello 19.16 (UTC).


ei nyt ole mitään asiaa[muokkaa]

Täten annetaan Kattolämmitykselle kymmenen pistettä ja papukaijamerkin hienosta työstä ja ilmaisen liköörin tarjoamisesta julkisella paikalla Puuvillassa eilen illalla sulkemisajan jälkee. Kiitos. Kiitoksia oikein paljon Eino Leinonkin puolesta! -Sankaritar (keskustelu) 24. marraskuuta 2015 kello 23.06 (UTC).


Täten annetaan Kattolämmitykselle kymmenen pistettä ja papukaijamerkin hienosta työstä ja sopivan absinttimäärän lahjoittamisesta Minulle tänään 27.11.2015 klo 00:14 Juseliuksen mausoleumin etuovella. -Sankaritar (keskustelu) 27. marraskuuta 2015 kello 01.32 (UTC).


Noni takiainen[muokkaa]

Päätit sitten tehdä sekavan sivun jollain lokakuussa vihityllä tunnuksella "Alexx". Ilmeisesti se on varattu sikailuun, tämä vain kuivaan epähuumoriin. Tämä kuitenkin tarkoitti nyt sitä, että tuntemattoman käyttäjänimen IP johti osoitepaljastuksessa suoraan krokotiilialtaaseen, jolloin menin tarkastamaan tämän kolmikuukautisen, asiallisesti käyttäytyneen vakkarin Kattolämmityksen osoitteet. Siellähän oli, ja on, johdonmukaisesti samat Hikipediassa harvinaiset kaksi sarjanumeron osaa kuin Alexxilla ja herran taannoisissa, tunnustetuissa IP-protesteissa. Luin tämän tunnuksen artikkeleita, suoritin tyylivertailuja. Ei ollut hirveän epäselvää, ja lisäksi aihepiirit menevät liian yksiin: vapaat ohjelmistot, koodaus ja sitten random-mainintoja Redditistä, ynnä muuta. Tätä erehtyi jo luulemaan vähän liian tyhmäksi sinullekin, käyttää useampaa tunnusta ennen kuin edellinen on jäänyt kiinni. Varmistit sillä nyt ainakin sen, että joku jaksoi lukea floodaamasi artikkelit ja päätellä ilman epäilystä henkilöllisyytesi (niille jotka eivät tiedä), joka oli hieman hautautunut taas kerran muutetun keskustelukäyttäytymisen alle.

Sananen siitä tyylistä. Tällainen oli koko artikkeli Copypasta:

Copypasta on suosittu italialainen ruoka, jota internetin vieraanvarainen väki tarjoaa kaikille vastaantulijoille - yleensä vasten heidän tahtoaan. Kun copypastaa syö pari ensimmäistä kertaa, se maistuu mahtavalta ja täyttää vatsan ja auttaa laihtumaan ja parantaa syövän ja antaa ikuisen elämän, mutta monien einesten tavoin se alkaa maistua paskalta ja oksettaa, kun oppii itse laittamaan oikeaa ruokaa.
==Valmistus==
Copypasta on tähderuoka, eli sitä ei koskaan valmisteta raaka-aineista. Copypastaa ei myöskään tule valmistaa omista aineksista, vaan ne on dyykattava viereisen Kotipizzan biojäteastiasta tai Redditin eilisen etusivulta. Aineksia ei tarvit paljoa; yleensä jo yksi kokonainen jätös riittää. Aineksille ei varsineisesti tarvitse tehdä mitään ennen tarjoilua, mutta mikäli haluaa peittää pilantuneen maun, voi copypastaa maustaa vaikkapa suolalla, pippurilla, omaperäisyydellä ja miksei vaikka mintulla.
{{ruoat}}
[[Luokka:internet]]

Tällainen ei vieläkään ole huumoria. Emme halua sitä tänne muokkausmääräänne kasvattamaan, jotta sivulla lukisi edes jotain tai tarjotaksemme totuudenmukaisen määritelmän, vaikka sitten ähkypaskavitsien kera. Tämä taas oli mielestäsi riittävä kokonaiseksi osioksi ja kolmasosaksi artikkelista Git:

==Palvonta==
Gittiä varten on perustettu useita alttareita, joista suurin ja ennen kaikkea suosituin on GitHub, minne miljoonat satanistit kerääntyvät päivittäin palvomaan Gittiä, saaden vastalahjaksi oikeuden siirtää ja hallinnoida dataansa. Muiden, säyseämpien demonien (kuten CVS) palvonta on viimevuosina yleistynyt.

Olisi kannattanut ottaa neuvoja vastaan. Tekstille ei voi ennustaa pitkää ikää, jos vitsit voisi samoilla tehoilla tehdä mistä tahansa muusta.

Erittäin pahantahtoista ja omaehtoista trollin ja vandaalin toimintaa on vaihdella tunnuksia, vieläpä lyöden toisella läskimmäksi. Ei kaveria lyödä kännissä turpaan ja olla osoittamatta katumusta siksi, että muuten hoidatte tiskivuoronne. Tällainen on vähän ollut asenteenne sivustoon. Trollin ja häirikön kaksinaamaisuutta viestinnässä, vaikka ei kai liene yritystä aiheuttaa artikkelisoopallanne närää tai suuttumusta, kunhan ette välitä pysähtyä katsomaan sitä vähän kauempaa. Ja näkyyhän suhtautumisenne yhteisön viesteihin syvässä haluttomuudessa ottaa opiksi sisällöntuotannossa. Valvojien sietokyky – muidenkin kuin minun, tunnustetusti, on mustaa valkoisella – on jo aiemmin saavuttanut kyltymispisteen, ja tämän tunnuksen artikkeleissa ei ollut edelleenkään havaittavissa mitään laatustandardeja. Tervetuloa koettamaan uudestaan kun Vector the Crocodilen kolmen vuoden esto on päättynyt. Älkää vain kärähtäkö siinä välissä uusista estonkiertopersoonalisuuksista. Jos saatte kirjoitetuksi jotain todella sen arvoista, voi sen puolestani tulla tunkemaan IP:nä artikkeliksi (ne ainakin tarkistetaan aina, toisin kuin sivut näiltä yrityksiltä soluttautua yhteisöön). Tämän tilanteen tunnistaisitte siitä, että mikään tähänastisista teksteistänne ei ole sellainen. Saattaa kannattaa pitää hengitystauko, miettiä vapaa-aikanne eri mahdollisuuksia, tutustua huumoriin ja kasvattaa itsellenne funktionaalinen persoonallisuus, jonka olemassaolon voi havaita muussakin kuin tavoissanne kiemurrella vaikeuksista irti.

Joulurauhan julistus ja hyvää pyhää,

--Kuri 23. joulukuuta 2015 kello 02.00 (UTC)

Eli jos nyt siis ymmärsin oikein, pidit IP:ni samaa alkuosaa vedenpitävänä todisteena, että olisin muidenkin kuin tämän tunnuken takana, vaikka jotta tämä todiste olisi validi, olisi minun pitänyt varata päälle 65 000 IP:tä (256²) omaan käyttööni. Tämä IP:n alkuosa, josta puhut lienee Soneralle kuuluva alkuosa, jonka olen huomannut kaikilla IP:illä, mitä olen puhelimellani käyttänyt. Kotini netti on myös Soneran verkossa. Ja että olen jakanut saman IP:n joskus jonkin vandaalin kanssa yhdistäisi minut häneen. Siis asiahan ei missään nimessä voi ollla dynaamisista IP:stä johtuva yhteensattuma. Ja sitten vielä kävit artikkelihistoriani läpi ja oikein etsimällä etsit sieltä yhtäläisyyksiä muiden käyttäjien tyyliin. Mahtaako sinulla olla diaknoosia paranoiasta? --109.240.110.244 23. joulukuuta 2015 kello 12.34 (UTC)
Liian hyviä yhteensattumia "for the time being." --SigBassman.jpg Bassman (Agitaatiot 5451.jpg.gif Tuotokset) 23. joulukuuta 2015 kello 16.23 (UTC)
On, mutta lääkärini on myös todistanut sinua koskevat epäilyt tosiksi. Alexxin sivu haisi sinulta, oli muotoiltu tarpeeksi hyvin, käsitteli tieteellistä aihetta banaanilla ymmärrystasolla ja oli tuosta IP-avaruudesta juuri ei-Kattolämmitys-aktiivisuutesi aikaan. En ole havainnut täällä muita 109.240:ita. 65 tuhatta mahdollisuutta kun ei välttämättä tee aktuaalisia hikipedistejä, äpärä. Alexx on kuitenkin sivuseikka. Kattolämmityksen VTC-tyyli on tuossa jokaisen nähtävissä, eikä siitä ole kellään epäilystäkään. Aiheyhtäläisyydet: ohjelmistot, vapaa tiedonkäsittely. Nämä yhdistettynä ei ole epäilystä eikä paranoiaa. En ole varma yritätkö nyt tuossa kommentissasi käydä ainoastaan Kattolämmityksestä, mutta inttäminen on räikeästi VTC. Kaiken huipuksi yllä oleva Kattolämmityksen puolustus on samanlaista itkupotkusolvausta kuin aiemmin VTC:ltä. (tuo tunnus myönnetty täällä). Ja jos et yrittänyt niin myönsit epäsuorasti Kattolämmitys-tunnuksen sinuksi, VTCksi (että olisin muidenkin kuin tämän tunnuken takana), mutta sitten syytit näiden tunnusten yhdistämistä tyyliperustein paranoidiksi. Huijausmeiniki jatkuu eikä ainakaan edistä kaukaisia haaveitasi kunniallisesta yhteisön jäsenyydestä. --Kuri 24. joulukuuta 2015 kello 13.41 (UTC)
Kurin perusteet ovat tilanteeseen nähden hyvät. Normaalin pystyynkuolleissa oloissa niistä ei ehkä tehtäisi tätä johtopäätöstä (koska silloin ketään ei kiinnosta epäillä ketään sukkanukkeilusta), mutta näissä viimeisimmän Juhkon tuomiopäivän jälkimainingeissa on yhteiskuntarauhan palauttamiseksi ihan soveliasta panna muutama kriminaali roikkumaan muurilta pää alaspäin. Jos näiden sekaan sattuu viattomia, niin sota on helvettiä ja asiaa voi arvioida jonkun ajan kuluttua uudelleen, minkä puhtaalla omallatunnolla oleva järkevä henkilö (mikäli kyseessä todella olisi sellainen) kyllä kestää. Mielivalta on kuollut, eläköön mielivalta, vai miten se meni? --SigBassman.jpg Bassman (Agitaatiot 5451.jpg.gif Tuotokset) 25. joulukuuta 2015 kello 11.42 (UTC)
Protestoin sellaisella passiivisella kireällä tavalla. Hedelmättömällä tavalla. Heristän nyrkkiä ja menen itkemään hikipediaantunkeutujien riittämättömistä turvatarkastuksista. Sucrose b.gifNPOV(★★★★★) 25. joulukuuta 2015 kello 12.37 (UTC)
Palaneen käryä on ilmassa sen verran, etten ihmettele Kurin ratkaisua. On totta, että kaikki esitetty menee aihetodisteiden kategoriaan, mikä johtuu siitä, että käytettävissä olevillamme (laillisilla) keinoilla on liki mahdotonta koota muunlaista evidenssiä. Yhteensattumat ovat aina mahdollisia. Kasautuessaan kuitenkin yhä epätodennäköisempiä. --Napoleon (keskustelu) 25. joulukuuta 2015 kello 18.22 (UTC)

HIKIPEDISTILAULU[muokkaa]

HIKIPEDISTIT KIUSAA / HIKIPEDISTIT KIUSAA

EI NE OSAA MITÄÄN / KAKKA VAAN JOKA PAIKKAAN

HIKIPEDISTIT KIUSAA / HIKIPEDISTIT KIUSAA

Kommentin jätti 37.219.246.79 (keskustelu – muokkaukset).

No tee Mandi Lammet sit. Euroopan nuoren sukupolven, mikäli se todella on arvokysymyksissä samaa mieltä kanssasi, kuten väität, kollektiivinen muisti myöntää sinulle sädekehän, jota et voi enää millään teollasi himmentää, ja ikuistaa Hikipedian sairaiden koulukiusaajien osastolle! No, exnarkinmuistinen lööppiyleisö ainakin tekee niin. --Kuri 7. toukokuuta 2016 kello 10.00 (UTC)

HIKIPEDISTIT IRL[muokkaa]

MÄ TIEDÄN HIKIPEDISTEISTÄ VITUSTI ETTÄ NE LUULEE OLEVANSA VIISAIT VAIK OIKEESTI NE ON TYHMII JA NE EI OSAA MITÄÄN JA SIT NE ON VIHASII KU JOKU MUU OSAA JA TULEE VAA SILLEE MOI MÄ OSAAN JA SIT KU NE EI KUMMISKAA OSAA NI NE SUUTTUU LISÄÄ JA SIT NE VAA USKOO EDELLEE ITESTÄÄ MITE VIISAIT NE MUKA ON VAIK NE EI OO!!!!!!!!!!!!! Kommentin jätti 37.219.246.79 (keskustelu – muokkaukset).