Keskustelu käyttäjästä:Kaljapullonhenki

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Hammer and sickle.png Tervetuloa Hikipediaan*

Heipä hei, Kaljapullonhenki, ja tervetuloa Hikipediaan*! Kiitoksia kirjautumisesta ja muutamista muokkauksista. Toivon, että viihdyt ja olet ihmisiksi. Alla on muutamia ohjeita, joista joillekin on kuulemma hyötyä:

Mikäli ylipäätään luet joskus ohjesivuja, toivottavasti vilkaiset edes noita kahta. Jos haluat saada lisätietoja tai tarvitset apua, kannattaa katsoa myös nämä:

Muokkaminen on mukavaa, ja toivottavasti näet (vastaisuudessakin) vaivaa sen eteen. Voit harjoitella muokkaamista täysin vapaasti hiekkalaatikolla. Jos kirjoittelet keskustelusivuille, olisi kiva, jos allekirjoittaisit viestisi käyttämällä neljää tildeä (~~~~) tai käyttämällä muokkausikkunan allekirjoitusnappulaa (
Button sig.png
      ). Näin käyttäjänimi ja muokkauspäivä tulevat kaikkien näkyville.

Jos tarvitset apua, kysy keskustelusivullani tai Kasvihuoneessa tai ylläpitäjältä. Voit pyytää apua myös keskustelusivullasi: kirjoita {{apua}} tälle sivulle ja sen perään huolesi tai kysymyksesi.

Toivomme sinun myös muistavan suomen kielen kieliopin. Siksi suosittelemmekin tutustumaan siihen. Hoonoo soomi on epäkivaa luettavaa.

Sinut toivotti tervetulleeksi

--Röhmöfantti

*☭ Hikipedia EI ole kommunistinen verkkojulkaisu, mutta käyttäjä, joka toivotti sinut tervetulleeksi, on kommunisti.


Olet jäänyt kiinni Tuoreet muutokset -listan tulvinnasta eli useiden peräkkäisten pikkumuutosten tekemisestä ilman esikatselua. Haluan vain vihjaista, että sellaista ei katsella täälläpäin hyvällä. Kun muokkaat samaa artikkelia toistuvasti, paina esikatselunappia eli tätä: Esikatsele tai tätä Esikatsele. Niiden avulla näet, millainen muokkaamastasi sivusta tulee käytännössä. Mikäli haluat aivan välttämättömästi muokata paria sataa erillistä artikkelia, ei ehkä kannata tehdä sitä yhdeltä istumalta. Sellainen on botteja varten, mutta niiden muutokset eivät oletuksellisesti näy listalla. Mikäli tämä kaikki hämmentää sinua, konsultoi ohjeita. --Rohmofantti logo.png Röhmöfantti Rohmofantti logo.png 21. joulukuuta 2012 kello 17.20 (UTC)
Olet osoittautunut rikoksenuusijaksi eli jatkoit vandalisointia vielä varoituksen jälkeenkin. Tiedä, että toinen rangaistus on aina edellistä pahempi. Sinulla on kuitenkin vielä mahdollisuus parantaa tapasi, mikä on toivottavaa. Toivon, että tämä varoitus painui jo kaaliisi. --Rohmofantti logo.png Röhmöfantti Rohmofantti logo.png 22. joulukuuta 2012 kello 11.43 (UTC)
Taas asialla, näen. Saat kolme päivää aikaa miettiä tekosiasi. Siinä ajassa ehdin toivottavasti tarkistaa muokkauksesi. --Rohmofantti logo.png Röhmöfantti Rohmofantti logo.png 27. helmikuuta 2013 kello 17.13 (UTC)

Sellaista vinkkiä, että kannattaisi esikatselua käyttää, niin ehkä voisit tiivistää nuo muokkauksesi yhteen, kun kerran jos toisenkin näköjään bännejä keräilet floodaamalla tuoreet muikut. --Viisasteleva kivi (keskustelu) 3. maaliskuuta 2013 kello 10.03 (UTC)

Ohoi![muokkaa]

Toivoisin teidän avaavan Hikipeli:Hikituben aloitussivulla vähän, että mistä pelissä tulee olemaan kyse. Mikäli peli jatkuu tuollaisena yksi virke per sivu -höttönä, jota hikipelien piirissä on nähty jo ihan tarpeeksi, niin sille näytetään roskakoria. --Meteori 6. maaliskuuta 2013 kello 13.26 (UTC)

Tuntemattomat voimat liikkuvat pediassa. Jostakin ilmestyy pelottava, oranssi laatikko. Joku on sanonut jotain keskustelusivulla. Uskallanko vastata? --Viisasteleva kivi (keskustelu) 6. maaliskuuta 2013 kello 13.36 (UTC)

Tutkimus ryhmä on yhdys sana. Asia on myös niin, että jos sinun, tämän keskustelusivun suurimman vahtaajan, henkinen kehitysaste on samaa tasoa osoittamasi kielioppitaidon kanssa, katsot varmaan sarkasmia ymmärtämättömänä, että "ai jaa, eikö 'yhdyssanaa' kirjoitetakaan yhteen" – ellet sitten ole ikinä kuullut yhdyssanoista. Jos et lue oikeinkirjoitusohjetta, hengenheimolaisia et löydä Hikipedian käyttäjistä. Kansan Palvoma ei ole sitten Hikipedian käyttäjä. Hän on Hikipedian häpeäpilkku. Joka tapauksessa svetisismit veks ja tervetuloa Hikipediaan! --Rohmofantti logo.png Röhmöfantti Rohmofantti logo.png 10. maaliskuuta 2013 kello 12.33 (UTC)

Youtube- ja Sinätuubapaska-peleistä[muokkaa]

Morjensta! Nuo pelit joutuivat ikävä kyllä harmillisesti silppurin syvänteisiin. Osasyynä varmaan se, että Hikipedia ei ole ihan oikea paikka SinäTuubaPaska-kulttuurin harrastajien insidevitseille. Suosittelen ammentamaan kaiken tietoutenne aiheesta näille sivuille (tällöinkään ei ole syytä unohtaa, että tämä on niin sanotusti huumorisivusto!), mutta uusia sivuja, pelejä tai muuta materiaalia aiheesta emme kaipaa yhtikäs ollenkaan. Olen puhunut! --Meteori 10. maaliskuuta 2013 kello 13.16 (UTC)

Valtteri Vankikarkuri[muokkaa]

Minkälaatuisessa skenaariossa ja missä oloissa katsoisit vankilarakennuksen tehneen jotakin väärää? --Rohmofantti logo.png Röhmöfantti Rohmofantti logo.png 12. maaliskuuta 2013 kello 14.28 (UTC)

OPETTELE NYT SAATANA KÄYTTÄMÄÄN SITÄ ESIKATSELUA![muokkaa]

Krhm. Siis.

Olet jäänyt kiinni Tuoreet muutokset -listan tulvinnasta eli useiden peräkkäisten pikkumuutosten tekemisestä ilman esikatselua. Haluan vain vihjaista, että sellaista ei katsella täälläpäin hyvällä. Kun muokkaat samaa artikkelia toistuvasti, paina esikatselunappia eli tätä: Esikatsele tai tätä Esikatsele. Niiden avulla näet, millainen muokkaamastasi sivusta tulee käytännössä. Mikäli haluat aivan välttämättömästi muokata paria sataa erillistä artikkelia, ei ehkä kannata tehdä sitä yhdeltä istumalta. Sellainen on botteja varten, mutta niiden muutokset eivät oletuksellisesti näy listalla. Mikäli tämä kaikki hämmentää sinua, konsultoi ohjeita. --Rohmofantti logo.png Röhmöfantti Rohmofantti logo.png 4. kesäkuuta 2013 kello 09.46 (UTC)

Poistin muuten Raymanin tasavalta -artikkelin, koska siinä ei ollut mitään sisältöä. Kirjoita artikkeli ensi kerralla kerralla valmiiksi, tai edes puolivalmiiksi. Jos haluat välttämättä tehdä useita välitallennuksia, kirjoita artikkeli ensin oman käyttäjäsivusi alasivuksi (Käyttäjä:K0rvamies/Raymanin tasavalta), ja siirrä se pois, kun se on valmis. Tai käytä keskeneräinen-mallinnetta tai jotakin. --Rohmofantti logo.png Röhmöfantti Rohmofantti logo.png 4. kesäkuuta 2013 kello 09.50 (UTC)
Raymanin tasavalta on aivan hillitön idea. Artikkelille tai valtiolle. Just sayin'. --188.238.99.21 4. kesäkuuta 2013 kello 20.33 (UTC)
IVY-mallinteeseen tulenee vain "Oikeita" valtioita, mitä ikinä tuo sitten tarkoittaakin, siitä syystä heitin siihen lisäämäsi Raymanin pois. Oi, oikeus tahi vääryys, olemassaoleva tahi non-eksistentti, kukapa tietää? Hikipediassa asiat tosin ovat siitä yksinkertaisia, että adminin sana on aina "oikein". --SigBassman.jpg Bassman (Agitaatiot 5451.jpg.gif Tuotokset) 5. elokuuta 2013 kello 18.57 (UTC)

Pöpöpöpööp? Öh?[muokkaa]

Mitäs se "Pöpöp" oli olevinaan? -- "Ceterum censeo stultus esse delendam" - J0NESkeskustelu 13. kesäkuuta 2013 kello 14.10 (UTC)

Missä pahvilaatikossa sinnä olet ollut, jos et tiedä mikä Pöpöp on. Olen järkyttynyt. --Hauki The Duck 11. elokuuta 2013 kello 16.50 (UTC)
Aivan törkeää tälläinen. --Rohmofantti logo.png Röhmöfantti Rohmofantti logo.png 11. elokuuta 2013 kello 17.44 (UTC)

Hei. Olet jatkanut artikkelien osittaistyhjentämistä, joten lopeta hyvän sään aikaan. --Pyscowicz allekirjoitus.jpg 29. elokuuta 2014 kello 05.27 (UTC)

Ohjeistaisin Sinätuubapaskan kaltaisen aiheen (nettiperäinen huumori/härötuotos) kohdalla säilyttämään "ei-hauskatkin" faktat. Ylipäätään näin aiheissa, jotka ovat itsessään kiehtovia (olen kuullut STP:iden voivan sitä olla) ja joille ei ole Hikipediaa parempaakaan halukasta esittelykanavaa (Wikipedia tai Meemi.info ei kelpaa sellaiseksi). --Kuri (keskustelu) 29. elokuuta 2014 kello 07.20 (UTC)

Kiehtovana detaljina mainittakoon,[muokkaa]

että tämä käyttäjä on toukokuun alkupuolella jakanut IP-osoitteen 198.41.242.49 Käyttäjä:Knoxin kanssa. Ei mulla muuta. --Napoleon (keskustelu) 13. toukokuuta 2015 kello 13.32 (UTC)

Ne on tosielämässä tekemisissä keskenään, kaikkea saavat juonia. Pelottaa. Onneksi olen vaihteeksi lukkojen takana. --Kuri (keskustelu) 14. toukokuuta 2015 kello 15.24 (UTC)

baljo bilu[muokkaa]

Nii et baljo bilu maksais Voin myös osta bebbu benis on 17cm

Kommentin jätti 77.247.181.165 (keskustelu – muokkaukset).

baljo bilu[muokkaa]

Nii et baljo bilu maksais Voin myös osta bebbu benis on 17cm

Kommentin jätti 77.247.181.165 (keskustelu – muokkaukset).

Räpellyksesi artikkelien nimien kanssa[muokkaa]

Olet "korjannut" jo kaksi artikkelia (Oulun yliopisto ja Pjongjang) ja niihin johtavat linkit typerästi väärin (Oulun Yliopisto, Pyongyang). Tällaista toimintaa ei aiota kestää loputtomasti. Kehotan jatkotapauksissa tarkistamaan muodon ennen siirtopäätöstä ja muistutan sivuston kielen olevan suomi. --Kuri (keskustelu) 17. heinäkuuta 2015 kello 14.05 (UTC) PS. Ertman much?

Räpellyksesi artikkelisisällön kanssa[muokkaa]

Perkele jaksais tarkistaa muokkauksiasi sen takia että yksi viidestätoista on kuitenkin ehdottomasti kumottava. [1] Gooby oli toisen kuvan varsinainen vitsi, tai ei se ainakaan sen päälle enää huonontanut.--Kuri (keskustelu) 17. syyskuuta 2015 kello 16.10 (UTC)

Hengellisyys on asian ydin[muokkaa]

Kuinka monta toivomusta kaljapullonhenki toteuttaa, kun pulloa hiukan hieroo? --Hauki The Duck 16. tammikuuta 2016 kello 11.35 (UTC)

Minä voin toteuttaa ainoastaan yhden toiveen viikossa – minä tarvitsen välillä lepoa. -- Kalakukkona lentelj 17. tammikuuta 2016 kello 5.47 (UTC)
Eli tavallinen lampunhenki olisi parempi vaihtoehto. Tosin, öljylamppujen löytäminen on nykyään Suomesta vaikeampi löytää kuin kaljapulloja. Taikaöljylampuista puhumattakaan. --Hauki The Duck 17. tammikuuta 2016 kello 08.00 (UTC)

Minulla on kakat housuissa[muokkaa]

Minulla on kakat juuri nyt housuissa. Perseessäni on yhteenkasvaneista karvoista muodostuva verkko, joka pakottaa ulosteen hajoamaan osiin ennen ulostumistaan. Verkossa asuu valkoisia matoja, jotka nauttivat siinä kasvavaa homekasvainta. Kakkaa laskiessa kun on pillifarkut, niin alkaa kiristää mukavasti ja osaan vieläpä runkata niin että orgasmi tulee just täsmälleen samalla hetkellä kun ripuli/pehmeä kakka valahtaa housuun. Mutta pää jää sisään, se tuntuu ihanalta. Käyn itsetyydytys.orgissa.

osattavat kielet: ranska, venäjä, akkadi, latina, sanskrit, kreikka, saksa, suomi, ruotsi, englanti, kiina, (swahili?)

Du bist am verrückten Mensch, dem ich habe im mein ganz leben getrifft... -- Kalakukkona lentelj 30. huhtikuuta 2016 kello 4.34 (UTC)

HELVETIN VANDAALI!!!!!!![muokkaa]

!!!!!!! -Pjoona11 (176.93.148.187)

Kiitoksia avustuksesta[muokkaa]

Meidänkin on tosiaan välillä nukuttava; mutta kuten TM-listalta voit huomata, herättyämme ei IP-pahalaisten tekosten taikominen kadotukseen tuota suuriakaan vaikeuksia. (Tähän käyttämäni kikka, näin sivunmennen sanoen, toimii vain, mikäli vandaalin muokkaus on sivun viimeisin versio. Tässä suhteessa on hyvä, että et kumonnut enempää kuin kaksi muokkausta - tiedoksi vastaisuuden varalle.) --Rohmofantti logo.png Röhmöfantti Rohmofantti logo.png 18. syyskuuta 2016 kello 08.20 (UTC)

Röhmöfantti ja Bassman kannattavat maailmanhistorian hirmuisimman joukkomurhan aiheuttanutta ideologiaa[muokkaa]

Yritin hyvyyttäni keksiä, miksi he eivät olisi vastuussa tästä joukkomurhasta. En onnistunut. Todennäköisesti he ovat myös luuserischubakkihuoria. Kommentin jätti 109.236.90.209 (keskustelu – muokkaukset).

Voisitkos tätä parantaa: http://hikipedia.info/wiki/Tanssii_t%C3%A4htien_kanssa Kommentin jätti 184.164.146.8 (keskustelu – muokkaukset).

Chauffeursto on Hangon satama -vandaali[muokkaa]

Olen Cháúfféúrstó ón Hángón sátámá -vandaali. --199.249.230.66 14. lokakuuta 2018 kello 15.44 (UTC)

Mitä helvettiä?[muokkaa]

Kuka sinä olet kumoamaan minun vandalisointejani? Sinä et tiedä mistään mitään, joten älä puutu tähän. --192.42.116.13 1. marraskuuta 2018 kello 14.33 (UTC)

Häh.[muokkaa]

Keitä oikein ovat nämä uudet eliittiläiset geneerisine nimineen? Kaljapullonhenki, Teleskooppi, Ukonvaaja. Silloin kun minä olin nuori, Hikipediassa oli hauskaakin sisältöä. Ja nyt te tulette tänne lihakirveidenne kanssa ja sanotte, etten saa toteuttaa muovailuvaha-aiheisia intohimojani kahvitauoilla. V*ttu m*tä p*skaa. --Terveisin Hikipedian Suuri Mieli™, jonka ajatuksia ja (muita) suuria taidonnäytteitä ihmetellään & ihastellaan yhä laajalti... Pidän muuten korvista. 14. marraskuuta 2018 kello 14.09 (UTC)

Anteeksi kamalasti. Nyt hävettää, voinko mitenkään korvata tätä sinulle? --Terveisin Hikipedian Suuri Mieli™, jonka ajatuksia ja (muita) suuria taidonnäytteitä ihmetellään & ihastellaan yhä laajalti... Pidän muuten  . 14. marraskuuta 2018 kello 14.09 (UTC)

Minä varoitan sinua, poika: älä koske tikkoihin niin vältät minun kohtaloni. --Terveisin Hikipedian Suuri Mieli™, jonka ajatuksia ja (muita) suuria taidonnäytteitä ihmetellään & ihastellaan yhä laajalti... Pidän muuten räkäklimpeistä. 14. marraskuuta 2018 kello 14.11 (UTC)

Myytkö tunnuksesi minulle?[muokkaa]

Voisitko myydä tunnuksesi minulle? Sinulla näkyy olevan palauttajan oikeudet. Minä haluan palauttajan oikeudet koska sitten voin tehokkaammin kumota vandalisointejani. --Pjoona11 (estä) 20. marraskuuta 2018 kello 14.04 (UTC)

Ps. Nuo PAKKORUOTSITTAJIEN PROPAGANDASIVUSTO -jutut olivat minun tekemiäni. Sori niistä. --Pjoona11 (estä) 20. marraskuuta 2018 kello 14.06 (UTC)

Miksi et ikinä vastaa kenellekään mitään? Se on tylyä. Jos oikeassa elämässä et vastaisi ikinä mitään jos sinulta kysyttäisiin jotain niin kyllä sitäkin pidettäisiin tylynä. Olet aika ikävä ihminen, jos edes olet ihminen - oletko kenties botti? Se selittäisi paljon. --Pjoona11 (estä) 20. marraskuuta 2018 kello 14.09 (UTC)

Ei kerkii vastata kun pitää "eräiden" vandaalien sotkuja siivota! Ja ei, en tule myymään tunnustani. -- Kalakukkona lentelj Kaljapullonhenki (keskustelu) 20. marraskuuta 2018 kello 14.12 (UTC)
No anteeksi, että olen vandalisoinut aina "välillä". Se on pakkomielle, josta en pääse eroon. Anteeksi siitä. Jos myisit tunnuksesi minulle, niin sinun ei tarvitsisi siivota sotkujani, vaan voisin taistella itse itseäni vastaan. --Pjoona11 (estä) 20. marraskuuta 2018 kello 14.15 (UTC)
Ja anteeksi myös keskustelusivusi floodaamisesta. Lopetan sen nyt. --Pjoona11 (estä) 20. marraskuuta 2018 kello 14.16 (UTC)

Vähäisemmän serkkuwikimme poismenosta[muokkaa]

Kun tietääkseni olet ainakin jonkin verran aktiivisesti ollut mukana tuossa SinäTuubaPaska-skenessä, niin ajattelin kysyä, että tiedätkö mitään SinäTuubaPaska Wikin katoamisen syistä? Oma artikkelimmehan viittaa siihen, että skene olisi kuolemassa tai jo kuollut, eli sen puolesta asialle voisi olla yksinkertainen selitys, mutta ajattelin tiedustella asiasta kuitenkin ensin joltain kenties aiheesta enemmän tietävältä.

Tässä samalla poistin osan tälle keskustelusivulle haisemaan jääneestä kuonasta, jonka eräs kiusankappale oli pari vuotta sitten tänne ulostanut. --Teleskooppi (keskustelu) 13. heinäkuuta 2021 kello 17.56 (UTC)

Tervehdys, kiitos keskustelusivun puhdistuksesta. Kyselin STP-wikin kuolemaan liittyvistä syistä jo sen poistuttua maalis-huhtikuussa kuluvaa vuotta ja sain yhden selityksen, jonka mukaan wikin ylläpitäjän tili hakkeroitiin ja koko wiki tuhottiin. Toinen selitys oli yksinkertaisesti se, että ylläpitäjä ei halunnut enää pitää wikiä yllä, kiinnostus siis lopahti. STP-kontaktieni mukaan ylläpitäjällä olisi vielä koko wiki tekstitiedostona tallessa. Mutta koska Discord-palvelin, jossa kontaktini olivat, poistettiin vähän aika sitten, minulla ei ole enää mahdollisuuksia saavuttaa heitä, ainakaan Discordin puolelta.
Olen huomannut itsekin STP-skenen hiljaisen kuoleman viimeisten vuosien aikana. Ehkä merkittävin naula STP-skenen arkkuun oli kuukausittaisten Kuukauden Top 10 STP -listojen teon loppuminen alkuvuodesta 2020. Tämän jälkeen vain muutamat pienet tekijät ovat enää tehneet STP:tä, isompien nimien jo näyttäytyessä eläköitymisen merkkejä. Onneksi on vielä Hikipedia, se antaa mukavan tuulahduksen viime vuosikymmenten internet-huumorista, joka on muuttunut muualla yhä oudompaan suuntaan. Olen hautonut paria artikkeli-ideaa tässä jo muutaman kuukauden, odottaen vain, että löytyisi sopiva hetki ryhtyä taas kunnon hikipedistiksi! Hienoa työtä teette, arvon ylläpitäjät, pitäkää lippu korkealla ja tanko liukkaana! -- Kalakukkona lentelj Kaljapullonhenki (keskustelu) 24. heinäkuuta 2021 kello 12.02 (UTC)