Keskustelu käyttäjästä:Jamesherne

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Heart cluster jon philli 01.svg Tervetuloa Hikipediaan*

Heipä hei, Jamesherne, ja tervetuloa Hikipediaan*! Kiitoksia kirjautumisesta ja muutamista muokkauksista. Toivon, että viihdyt ja olet ihmisiksi. Alla on muutamia ohjeita, joista joillekin on kuulemma hyötyä:

Mikäli ylipäätään luet joskus ohjesivuja, toivottavasti vilkaiset edes noita kahta. Jos haluat saada lisätietoja tai tarvitset apua, kannattaa katsoa myös nämä:

Muokkaminen on mukavaa, ja toivottavasti näet (vastaisuudessakin) vaivaa sen eteen. Voit harjoitella muokkaamista täysin vapaasti hiekkalaatikolla. Jos kirjoittelet keskustelusivuille, olisi kiva, jos allekirjoittaisit viestisi käyttämällä neljää tildeä (~~~~) tai käyttämällä muokkausikkunan allekirjoitusnappulaa (
Button sig.png
      ). Näin käyttäjänimi ja muokkauspäivä tulevat kaikkien näkyville.

Jos tarvitset apua, kysy keskustelusivullani tai Kasvihuoneessa tai ylläpitäjältä. Voit pyytää apua myös keskustelusivullasi: kirjoita {{apua}} tälle sivulle ja sen perään huolesi tai kysymyksesi.

Toivomme sinun myös muistavan suomen kielen kieliopin. Siksi suosittelemmekin tutustumaan siihen. Hoonoo soomi on epäkivaa luettavaa.

Sinut toivotti tervetulleeksi

--Pesunöyhtä

*Hikipedia EI ole söpö verkkojulkaisu, mutta käyttäjä, joka toivotti sinut tervetulleeksi, on.


Tervehdys, ja kiitos, että olet tuottanut Hikipediaan kelpo sisältöä, jossa muotoseikatkin ovat kunnossa. Huomaathan, että kuvat pitäisi oikeastaan tallentaa Uncyclomedia Commonsiin, missä ne ovat laajemmassa, peräti kansainvälisessä, käytössä ja ennen kaikkea poissa omaa palvelintamme kuormittamasta. Tiedostojen tallentaminen Commonsiin vaatii rekisteröitymisen. Kiitos huomiosta ja jatka, ole hyvä. --Napoleon 21. maaliskuuta 2010 kello 11.28 (UTC)