Keskustelu käyttäjästä:Hukassa

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Sweden coa.png Tervetuloa Hikipediaan*

Heipä hei, Hukassa, ja tervetuloa Hikipediaan*! Kiitoksia kirjautumisesta ja muutamista muokkauksista. Toivon, että viihdyt ja olet ihmisiksi. Alla on muutamia ohjeita, joista joillekin on kuulemma hyötyä:

Mikäli ylipäätään luet joskus ohjesivuja, toivottavasti vilkaiset edes noita kahta. Jos haluat saada lisätietoja tai tarvitset apua, kannattaa katsoa myös nämä:

Muokkaminen on mukavaa, ja toivottavasti näet (vastaisuudessakin) vaivaa sen eteen. Voit harjoitella muokkaamista täysin vapaasti hiekkalaatikolla. Jos kirjoittelet keskustelusivuille, olisi kiva, jos allekirjoittaisit viestisi käyttämällä neljää tildeä (~~~~) tai käyttämällä muokkausikkunan allekirjoitusnappulaa (
Button sig.png
      ). Näin käyttäjänimi ja muokkauspäivä tulevat kaikkien näkyville.

Jos tarvitset apua, kysy keskustelusivullani tai Kasvihuoneessa tai ylläpitäjältä. Voit pyytää apua myös keskustelusivullasi: kirjoita {{apua}} tälle sivulle ja sen perään huolesi tai kysymyksesi.

Toivomme sinun myös muistavan suomen kielen kieliopin. Siksi suosittelemmekin tutustumaan siihen. Hoonoo soomi on epäkivaa luettavaa.

Sinut toivotti tervetulleeksi

--Luoma

*Hikipedia är INTE någon svensk websida men användaren som välkomnade dig är monarkist.

Kiitos yrityksestäsi parantaa Hikipedian sisältöä! Valitettavasti lisäyksesi ei soveltunut Hikipediaan – ei ainakaan jonkun muokkauksesi kumonneen tai sivusi poistaneen käyttäjän mielestä. Yrityksesi ei ollut täyttä sotkua tai roskaa tai muuten vasten kaikkia käytäntöjä, mutta ei myöskään erityisen hauska. Lue vaikkapa kirjoitusohje, niin osaat jatkossa muokata paremmin. Muokkaamista voit harjoitella Hiekkalaatikolla. Jos yhä olet sitä mieltä, että muokkauksesi oli tarpeellinen, keskustele asiasta. Ei tässä muuta, hei sitten! πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ 18. maaliskuuta 2008 kello 10.39 (UTC)


Hei, hei, hei! Olet lähtenyt muokkaussotaan ylläpitäjän tai luotetun käyttäjän kanssa. Olet siis muokannut sivua, ja joko muokkauksesi oli täyttä sotkua tai roskaa, tai sitten sitä ei vain koettu hauskaksi, ja muokkauksesi kumottiin. Olet tehnyt muokkauksesi uudestaan, ja ne on kumottu uudestaan, ja tämä on saattanut toistuakin. Ole kiltti äläkä uhmaa Hikipedian aktiivikäyttäjiä tällä tavalla, vaan keskustele muokkauksiesi kumonneiden kanssa tai kasvihuoneessa. Tattista! πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ 20. maaliskuuta 2008 kello 17.17 (UTC)


Venäjä, Venäjä, Venäjä -juttusi Suomi-artikkelissa eivät olleet kovin hauskoja. Lisäksi sinun tulisi allekirjoittaa keskustelusivuille jättämäsi viestit. --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ 20. maaliskuuta 2008 kello 17.48 (UTC)