Keskustelu:Kosovo

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Star.svg
Tämä artikkeli on kouluesimerkki siitä, miltä hyvä sivu voi näyttää. Tee näin.

Kosovo itsenäistyi koska suomalaiset olivat kilttejä

Kosovolaiset imi serbialaisten munaa Suomi rulaa KOsovon Yks kaupunkeista Joka kutsutaan 

Mitrofitco Joka syntyi Kosovon Äidinn nussia laisten perheen mukaan kosovolaiset pani heidän sukulaisiaan koska he eivät pitäneet heistä KOSOVOLAISET JOS TEIDÄN MAA ON ITSENÄISTYNYT PAINUKAA SINNE MISTÄ TEIDÄN HUORAT,HOMOT SUKULAISET ON ON KOTOISIN SUOMI ON PARAS PAIKKA KOSOVO,SOMALIA NEEKERIT PAINUKAA SINNE OMAAN MAAHAN NEEKERIT SOMALIALAISET HINTTEJÄ RUNKKUJA

Kommentin jätti 91.153.56.98 (keskustelu – muokkaukset).

Siinä kuultiin taas yksi valistunut mielipide.

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ maanantai 2. maaliskuuta 2009 18.48

Siinä kuultiin taas trollailua, jonka joku otti vakavasti. ;) --Voitte kutsua minua 'herra johtajaksi'(Herr Führer) --Viimeinen johtaja 2. maaliskuuta 2009 kello 18.53 (UTC)
Enkä ottanut. Sitä paitsi saatto tuo ksenofobinen teinipeelo tosissaankin olla.

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ maanantai 2. maaliskuuta 2009 18.54

Hyvin rehellinen mielipide herralta. NEEKERIT, SOMALIT, RYSSÄT, ROMANIT JA MUUTEN VAAN ERIROTUISET: VITTUUN MUN SUOMESTA --Käyttäjä:Idan Kommentin jätti 66.45.240.66 (keskustelu – muokkaukset).

OO HILJAA VITU RASISTI KOSOVO ON PARAS JA NE HAKKAA NII PALJO TEIT SUOMALAISII JA TE ETTE MUUTE USKALLA PUOLUSTAUTUU VITUN SUOMALAISET ME PYSYTÄÄN TEIÄN MAAS JA HAKATAAN TEIT JA MÄ OON KUULLU hehET TÄNNE MUUTTA KOHT PALJO LISÄÄKI KOSOVOLAISII HAHAAH SIT ME HAKATAAN TEIT KUNNOL TEIÄN OMAS MAAS JA ISKETÄÄN TEIÄN NAISET IMENKÄÄ VAA SERBIEN JA RYSSIEN MUNAA HAHAHAH

Kommentin jätti 87.93.34.229 (keskustelu – muokkaukset).

Älkäähän nyt, ihmiset hyvät. Te vihaatte. Lopettakaa se. Unohtakaa väkivalta ja ennakkoluulot ja alkakaa raivota, huutaa täyttä kurkkua ja hyppiä ympäriinsä. Paljon elähdyttävämpää ja myötätuntoisempaa. Sitä paitsi joka ikinen maa on ihan yhtä saatanan perseestä. Katsokaa Albaniaa: se on yksi helvetin tylsä ja vitun köyhä, totaalisen surkea paikka, ehkä maailman ankein ja kaamein paikka. Katsokaa Suomea: tää maa on yks Albania saatana! Katsokaa Kosovoa: albaanejen, siis idioottien kansoittama hölömö ja kurja maatilkku, joka on yksinkertaisesti perseestä. Katsokaa Serbiaa: siellä vasta ikävää onkin.

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ lauantai 23. toukokuuta 2009 13.35

ETTE PUHU ENÄÄ PASKAA MEIST KU MÄ KUMITAN NÄÄ JOKA TAPAUKSES KOSOVOLAISET KOVII SUOMALAISET HOMOJ Kommentin jätti 89.27.22.214 (keskustelu – muokkaukset).

Aivan, aivan. Jospa rauhoittuisitte nyt ensin kuitenkin. (Miksihän juuri tänne Hikipediaan tulevat jotain hiton nyrjähtäneitä kansallismielisiä Kosovon-albaaneja, ja muita omituisia ihmisiä?)

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ lauantai 23. toukokuuta 2009 20.44

On kyl maar hurja visio jos Kosovon 2,2-miljoonainen kansa tulee kokonaisuudessaan Suomeen ja hakkasee meitä systemaattisesti ja syö lapset ja raiskaa karjan ja nussii mun game boyn ja vie duel masters-kiekot. Sylivauvasta vaariin. Tyttärestä mummoon. Namusedästä piispaan. Äideistä kadun runsaslukuisiin huoriin.
Pelottavaa.
Toisaalta kai senkin mutakuopan kansalaisilla jonkin sortin ihmisarvo on. Hyvä ne kumminkin olisi sieltä evakuoida ennen kuin Serbia tai Venäjä käyvät jyskyttelemässä.
Teidän Tyräel Haara-Pallila, hän, jonka sydämen paikalla on ankeriaan pyörittämä nationalismi.
Taidan sittenkin pyörtää tuon viimeisen kannanoton, kun tätä keskustelua tarkemmin katsoo.
Oikeastaan olen pikkaisen kännissä, saatan pyörtää vielä tämänkin toteamuksen.
Teidän Tyräel Haara-Pallila, hän, jonka sydämen paikalla on ankeriaan pyörittämä nationalismi.
Alkoholi voi olla ihan kiva aine, mutta jos se laukaisee nationalismin, pitää sen käyttöä rajoittaa.

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ lauantai 23. toukokuuta 2009 22.54

TE SUOMALAISET OOTTE NII PELLEJ KU TE ETTE MUUTE USKALLA URPII MEILLE PAITSI KU NETISSÄ KYL TE SIT OOTTE HOMOJ KYL ME TEIT HAKATAA JA ALBAANEIT ON MAAILMAL MUUTENKI ENEMMÄ KU SUOMALAISIA JA MIKS TE TÄÄL SUOMES ANNATTE HOMOJEN ELÄÄ KOSOVON EI TÄST SUOMEST TULEE KOHT JOKU HOMOJEN HOITOKOTI Kommentin jätti 87.95.41.107 (keskustelu – muokkaukset).

Hei, lopettaisitko nyt ihan tosi tuon pelleilyn. Ei sillä, ettäkö suomalaisten haukkumisessa olisi jotain pahaa, mutta kun ei taida asiat kovin hyvin siellä teidän Kosovossakaan olla... Albaniaan asuvuutensa keskittävä kansa ei voi olla järin fiksu. ...ja kummasti sinäkin taidat tätä suomen kieltä, ettei vain olisi joitain suomalaisia vaikutteita herkkää lapsenmieltäsi turmelemaan päässyt? Ja homoissa ei ole kuule mitään pahaa, jos siitä lähetään, homoilu on luonnollista, hauskaa ja kunnon korpihullua toimintaa.

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ sunnuntai 24. toukokuuta 2009 11.23

Uusimpien tutkimusten mukaan suuri osa eläinlajeista harjoittaa homoseksuaalisuutta.--sunnuntai 24. toukokuuta 2009 kello 12.11 (UTC)
Niin, ja on muuten useimmiten ihan biologinen ominaisuus.

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ sunnuntai 24. toukokuuta 2009 12.17

Keskustelusivu on jälleen kerran huomattavasti itse artikkelia hauskempi. Ja jos nyt sitten vaikka väännettäisiin veistä (vai mitä sapelia se Skanderbeg lienee käyttänytkään) haavassa (tai ottaen huomioon artikkelin pahuusasteen, tökättäisiin tikulla rupea) siten, että kerrotaan albaaniystävälle itse sivun olevan suurimmaksi osaksi homon kirjoittama. JOS SITÄ LUKEE VOI MUUTTUA HOMOKS JOTEN KANNATAA HETI LOPETTAA SEN LUKEMINEN ETTEI MUUTU HOMOKSI JOLLON VOI JOUTUU HOITOKOTIIN JOTKA ON PASKOJ PAIKKOJ. Mutta ehkä Kosovolla on pahempiakin murheita. Ensiksi voisi vaikka koettaa saada enemmistön maailman maista tunnustamaan oman olemassaolonsa. Oma henk. koht. tunnustukseni Kosovolla on, eli VARO JOS HOMOT TUNNUSTAA KOSOVON NIIN KOSOVO VOI MUUTTUA HOMO MAAKSI --Napoleon 24. toukokuuta 2009 kello 14.39 (UTC)
Taasko täällä pauhataan homostelusta vittu mä muutan koso voon tai jonnekki muu anne al paaniaan ja muutun al paaniksi enkä nössöks suamalaiseks ku sit mä voin haukkuu paska suamalaisii ja hakata ku ne tukee hinttejä ja on kaikki hinttejä ja muuttuu hinttilöiksi itekkin en oo hintti
Teidän Tyräel Albaani-Pallila, hän, joka valloittaa Suomen takaisin albaaneille Hikipediasta käsin. Heil Hoxha!

ÄLÄ VALITA HOMOT ON PEEST JA KAI MÄ SUOMEE OSAAN KU OON 15 JA OON SYNTNY SUOMES MUT OON KOSOVOLAINE JA MÄ HAUKUN TEIT VAA SIKS KU TE OOTTE ALOTTANU EIKÄ TEILKÄÄ OO OIKEUT HAUKKUU MEIT JOS HAUKUTTE NII TULEE TAKAS Kommentin jätti 87.95.41.107 (keskustelu – muokkaukset).

Sitten olet, rakas albaanimme, aika helvetin huono-onninen urpo. Lällällää, jätkä on syntyny Suomessa, homojen paskassa maassa! Ja vielä yrittää olla kosovolainen, tsk. Suomalainen sinä olet, ja homo. Et voi paeta sitä. Hähää!

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ maanantai 25. toukokuuta 2009 11.02

Sanopa, sinä suuri nero, caps lockin kuningas, mikä oikeus teillä sitten on haukkua meitä jos ei meilläkään teitä, hm?--sunnuntai 24. toukokuuta 2009 kello 13.14 (UTC)
Haukotuttavuus on osa suomalaista syömäkulttuuria ja ruisleipään voi tukehtua. Oikeus on ihan absurdia. Mahdollisuuksiakaan ei välttämättä ole olemassa näin jälkikäteen tarkasteltuna. Kuitenkin nyt tässä korostaisin sitä, ettei korostamis-sanoja voi liikaa keskusteluohjelmiin laittaa. Ja asiantuntijuutta sekä osaamistahan tästä maasta löytyy joten parempi uskoa mua homot. --Pullamössö 24. toukokuuta 2009 kello 14.46 (UTC)
Yritätkö sanoo tolla homot on peestillä, että homot on best vaiko että homot on P:stä? Mun serbiani on vähän ruosteessa...
Teidän Tyräel Albaani-Pallila, hän, joka valloittaa Suomen takaisin albaaneille Hikipediasta käsin. Heil Hoxha!
Homot on bestrseestä ja Luoma on väkivaltainen hullu. Tuo Caps Lock -ip sen sijaan on varsin leppoisa kaveri. --Pullamössö 25. toukokuuta 2009 kello 13.00 (UTC)
Mitä vittuu? Paskat sä tuut urputtaa mulle perkele! Vedän sua turpaan. Teoriassa.

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ maanantai 25. toukokuuta 2009 15.18

Melkoinen vasta-aukoja. Jumalauta jos ja kun minä sanon että se kaappi on tässä niin sinä olet sen sisällä! Eikö mene viesti perille? Se johtuu varmaan palvelimesta. --Pullamössö 26. toukokuuta 2009 kello 12.50 (UTC)
Joo, on leppoisa. Vähän kuin posetiivarin apina jolla olisi rabies.
Öö, siis tota...Siis tuo IP-teini. Luoma taas on suoraselkäinen/puheinen, katselmuksen valo... Eikun siis...
Teidän Tyräel Haara-Pallila, hän, jonka nenä on ruskistunut.
Mittääh? Nationalisti en ole kyllä en.

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ maanantai 25. toukokuuta 2009 15.18

JA MÄ EN OO MIKÄÄ SUOMALAINE JOKA SIEL NII SANO Kommentin jätti 89.27.22.214 (keskustelu – muokkaukset).

Siis missä sinä suomalainen et sanonut ja mitä?
Teidän Tyräel Haara-Pallila, hän, jonka sydämen paikalla on ankeriaan pyörittämä hämmennys.

hehehe et mä saisin joltai suomalaiselt turpaa vitut te ootte oikeesti nii säälittävii vittu ei oo ketää suomalaist joka ois jossai taistelu laissa voittanu euroopan mestaruutta Kommentin jätti 87.95.30.148 (keskustelu – muokkaukset).

Paremmuudesta taistelulakien saralla ei järjestetä mestaruuskisoja missään. Olette ilmeisesti saanut väärää tietoa. --Napoleon 1. kesäkuuta 2009 kello 13.07 (UTC)
Vitun neekeri, loppui se uhoaminen. Tarjoan ilmaisen junamatkan puuhamaahan --Don Igor steven seagal leffoist
NYT TURVAT KIINNI MOLEMMAT PERKELEEN NATIONALSTIT, JOOKO?

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ keskiviikko 3. kesäkuuta 2009 08.10

EI YKSIKÄÄM MUU, JA JOSSAKIN SOIVAT KÄÄLLOT, JOSSAKIN SOIVAT KÄÄLLOT...
Teidän Tyräel Haara-Pallila, hän, jonka sydämen paikalla on ankeriaan pyörittämä dynamo.