Keskustelu:Itsemurha

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Hakeuduin sivuille koska ajatus kuolemastani (niin ei tietenkään vakavan sairaudea aiheuttamasta) on ollut mielessäni koko ikäni. Hullua. Vai.? En tajua. Olen käynyt terapiat jne. Mutta nyt haluan sanoa KOVALLA ÄÄNELLÄ miksi sivuillene pitää kirjautua?? Koneen avaaminenkin on vaikeaa. Ymmärrän kyllä kantanne. Kai. Löysin ehkä siten väärän sivun. Ovatko poliisit jo ovellani? Niin.. Eniten toivon minä (nainen 43-wee) että työ polliisit/muut jotka joutuvat seuraamaan tätä, vastaisivat esim. minulle, joka en kai ole tehnyt mitään pahaa. Kommentin jätti 82.181.211.220 (keskustelu – muokkaukset).


huippu paikka:D:D:D lisää kamaa tänne:D:D Kommentin jätti 212.116.63.2 (keskustelu – muokkaukset).


Kirjoitus[muokkaa]

Kirjoitus on vähän huonoa artikkelin alkuosassa, Sitä voisi vähän parantaa.

Syy: Kirosanat ja huono kirjoitustyyli.

Jos jotakuta edes vähän kiinnostaa muokata, niin yrittäkää edes tehdä artikkelista vähän paremman. Kiitos. --Uudisnatsi 29. kesäkuuta 2007 kello 17.58 (UTC)


Mikä ihme paikka tää oikee on? :D vähä läppä:D Kommentin jätti 88.195.109.15 (keskustelu – muokkaukset).

Poistakaa![muokkaa]

Hikipedia on mahti sivusto,mutta nyt on menty liian pitkälle. Tällaisilla asioilla ei pitäisi vitsailla. Oma läheiseni on yrittänyt kerran itsemurhaa, ja nyt on käynyt ilmi,että hän on taas yrittämässä sitä. Miettikää niitä ihmisiä, jotka ovat joutuneet menettämään läheisensä itsemurhalle, tai niitä jotka hautovat sitä, ja löytävät tällaisen sivuston jossa ROHKAISTAAN tekemään itsemurhaa. Toivottavasti ylläpidolla on järkeä päässä ja he TAJUAVAT kuinka vakava vitsailun aihe tämä on.

Kiitos.

Hikipedia on parodistinen huumorisanakirja, Vakavuutta taas harrastetaan Wikipediassa. Artikkelin tarkoitus on tuskin rohkaista itsemurhaan. Terve ihminen ei tee itselleen itsemurhaa. Hikipedialla on tuskin osuutta mihinkään itsemurha-tapaukseen. Suosittelen lukemaan vastuuvapauslausekkeen.--Soppamies 20. elokuuta 2008 kello 13.36 (UTC)
Eikä mitä, Hampunlehti. Kyllä me oletamme, että sinä varjelet Hikipedian lukijoita kaikelta pahalta tämän törkyisän ilkiöartikkelin kohdalla siinä missä tämänkin suhteen. Älä petä meidän luottamustamme.
Teidän Tyräel Haara-Pallila, hän, jonka sydämen paikalla on ankeriaan pyörittämä dynamo.
vakiojuttuja ei poisteta--Soppamies 24. elokuuta 2008 kello 11.12 (UTC)


Tää on hyvä paikka :P Kommentin jätti 80.222.21.91 (keskustelu – muokkaukset).

Eikö vaa ookki huippu mesta. Meil on täällä ihan oma meininkimme!

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ perjantai 6. helmikuuta 2009 21.03

Ehkä hieman kulahtanutkin paikka. --Bellic 7. helmikuuta 2009 kello 10.20 (UTC)