Natsi

Hikipediasta
(Ohjattu sivulta Kansallissosialismi)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Naziflag.gif
Natsit rakastavat tätä artikkelia.
Tyypillinen natsi.
Wiki-deathstar.png
Tosikoille ja heille, joita aihe lähemmin kiinnostaa, on Wikipediassa artikkeli natseista.

Natsit ovat rauhaa ja sotaa rakastava ihmisryhmä, jotka tarjoavat hyvät suihkumahdollisuudet mm. juutalaisille sekä kestotilauksen Avotakalle ja Kotiliedelle. (Itse asiassa tämän takana on juutalaisviha, sillä heidän mielestään juutalaiset haisevat) Natsien ideologian mukaan pitää sotia, että saadaan rauha.

Natsien pääelinkeino on saippua. Natsit ovat kuuluisia myös lampunvarjostimien teosta juutalaisten yhteistyöllä. Natsit keskittyivät Saksaan 30-40 luvulla, mutta nykyään natseja on kaikkialla. Natsit asuvat kaapeissa. Natsien karismaattisena johtajana toimi rauhan- ja kirjallisuuden nobeleilla palkittu Adolf Hitler, joka harjoitti hyväntekeväisyyttä isoilla puhdistusoperaatioillaan.

Natsit ovat arjalaista herrarotua, joka on lähtöisin Atlantiksen mantereelta, joka upposi joskus kauan sitten, koska paikalliset joivat liikaa siideriä. Suomen natsijohtaja oli (onneksi ikävä kyllä) edesmennyt Pekka Siitoin.

Natsien politiikkaan kuuluu tieto faktasta, että juutalaiset ovat kaiken pahan takana. Natsit tietävät muun muassa sen, että juutalaiset tekivät Saksan häviöön johtaneen maanpetoksen maailmansota ykkösessä, että he aiheuttivat 30-luvun laman pörssikeinottelulla, että ilmastonmuutos on heidän tehtaidensa syytä, että talvi on heidän toteuttamansa jokavuotinen yritys jäädyttää arjalainen rotu, että öljyläikkä, jonka takia Kimi Räikkönen ajoi ulos Ranskan GP:ssä 2002, oli juutalaisten asettama, että Olli Hokkanen epäonnistui kokiksenjuonnissa juutalaisten upotettua siihen hapokasta happoa ja että Auschwitzin savupiiput tukkeutuivat heidän takiaan.

Natsien päävihollisia juutalaisten ja muiden ali-ihmisiksi luokiteltujen etnisyyksien ohella olivat tupakka, huumeet sekä lihansyönti. Adolf Hitler oli tunnettu kasvissyöjä ja Heinrich Himmlerin tavoitteena oli kriminalisoida metsästys kokonaan Saksassa.

Nykyisyys

Natsismia harrastetaan jopa painiotteluissa.

Lukuun ottamatta tiettyjä riemastuttavia poikkeuksia, kuten Suomen Valtakunnanjohtaja Pekka Luomaa, Rintaman Varapuheenjohtaja Anu Palosaarta tai Juho Eerolaa, natsit asuvat nykyään kuun pimeällä puolella Valhallassa ja lähettävät sieltä aivopesusäteitä, jotka pakottavat meidät ostamaan tuotteemme Lidlistä. Säteiltä voi kuitenkin suojautua foliohatulla, syömällä raakoja kalanpäitä ja pitämällä alkkareita sukkahousujen päällä. Tämän voimme todeta siitä, että Mustanaamio käytti kyseistä pukuyhdistelmää, eikä ostanut Lidlistä ainuttakaan tuotetta. Asuste todennäköisesti vähentää haluja mennä ihmisten ilmoille kauppaan. 卍

Katso myös