Kaisa Varis

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Stop hand.png Kaisa Varis on julistettu idiootiksi Yhdistyneiden kansakuntien
Ole oma itsesi, ja se riittää” -julistuksen liian kirjaimellisen noudattamisen vuoksi.
Wiki-deathstar.png
Tosikoille ja heille, joita aihe lähemmin kiinnostaa, on Wikipediassa artikkeli Kaisa Varis.

”Kaisa Varis 2003. Kaisa Varis 2006. Kaisa Varis 2008”

~Ratkiriemukkaat urheilusähkeet torstaiksi[1] (Lehti)

”Kai kuka vain pärjäis hiihtokesteissä, jos ei koskaan tarviis käydä kusitesteissä. Ja parhaiten sijoittuu kisassa, kun piikit pistää suoneen alppiteltassa”

~Karri Salo
Minäkö muka kärähtänyt kiellettyjen aineiden käytöstä?! Ei pidä paikkaansa!

Kaisa Varis on suomalainen entinen maastohiihtäjä, (pikapuoliin) entinen ampumahiihtäjä, muutenkin aika entinen ja vaihtoehtoisesti joko maineensa vanki, kansainvälisen hyväveliverkoston uhri tai ihan vaatimattomasti marttyyri. Tulevaisuudessa hän lienee lähikauppasi katkerannäköinen kassaneiti tai ärtyisä kirjastotäti. Hän pyrkii olemaan Jari Isometsän ja Mika Myllylän naispuolinen vastine edustaessaan nykypäivän suomalaishiihtäjän kemialliseen valmennukseen tukeutuvaa siipeä. Variksella itsellään on kaksi siipeä, nokka, ruma ääni ja harmaa-musta höyhenpeite.

Ura(a!)[muokkaa]

Urallaan Varis on voittanut (rehellisesti) vain kertaalleen pronssia Suomen virallisessa orankikylässä Lahdessa. Vuoden 2001 lupaavan naisten hiihdon MM:n pronssin jälkeen Varis otti osaa vuoden 2003 hiihdon MM-kisoihin jossain päin saapasmaata. Tuomariston mielestä Variksella oli liian paljon verta, mutta käytyään kuppauksessa ja pyydettyään kiltisti, hän sai osallistua. Naisten viestijoukkueelta evättiin kuitenkin oikeus foliopäällysteisiin valurautakolikkoihin, kun Variksen kupatusta verestä löydettiin plutoniumia ja hänet passitettiin Siperiaan puolittamaan radioaktiivisuuttaan kahdeksi vuodeksi.

Vaikka Varis ei olisi tuottanut enää vuonna 2006 ionisoivaa säteilyä, häntä ei päästetty Makaronimaahan suksimaan, koska hänen suomalaisurheilijoiden kyllin korkeasta dopingtasosta huolehtiva toimikunta[2] ei löytänyt Variksen pissasta etsimäänsä. Tämän jälkeen Varis osti pienoiskiväärin ja painui Lapin savanneille ammuskelemaan sopuleita.

Odotusten vastaisesti Varis ei kuitenkaan purkanut turhautumistaan väkivaltaisesti, vaan rupesi virittelemään uraa ampumahiihdossa. Nostalgian vuoksi hän kävi jahtaamassa Lapinlahdella vielä samana vuonna, mutta häntä ei huolittu epäluotettavuuden vuoksi Japaniin pistään monoo vinoon.

Vuonna 2007 Varis hankki SM-mestaruuden pikaisessa räiskinnässä, muttei päässyt maailmancupin napsintakierrokselle, kerta oli niin hidas. Pohjois-Karjalan sprinttikisoissa hän suoritti kohtuullisesti, ja voittikin Saksassa, oltuaan aiemmin kahdeskymmenes. Vuosi 2008 alkoi Variksella myönteisesti, sillä hänelle povattiin kilpailukieltoa ja peruutusta Ruotsinristeilylle toistamiseen, kun hänestä löytyi pahaenteistä hourua.

Maaliskuu vuonna 2009 toi kuitenkin Varikselle uuden mahdollisuuden hölmöilyyn. Sillä hänen B-näytteensä oli korkattu ja tutkittu ilman häntä. Sen sijaan, että Varis olisi saanut itse korkata B-näytteen. Näin ollen hän on oikeutettu jälleen Ruotsinristeilyille ja muille vastaaville tankkausmatkoille. Varis onkin hoonannut pienoiskiväärinsä ja painunut takaisin Lapin savanneille harjoittelemaan.

Viitteet[muokkaa]

  1. http://lehti.samizdat.info/2008/01/24/2162/
  2. Tunnetaan kansainvälisellä nimellä WADA