Käyttäjä:Napoleon

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Napoleon

Valtakunta - Retoriset taidonnäytteet - Muinaiset viisastelut - Offensiivit - Tuotanto - (Ranskalaisten keisari) - Lainattua viisautta

Napoleon
Napoleon-david.jpg
Koko nimi: On kyllä
Syntymäaika: 1769
Syntymäpaikka: Turku (lämmin kiitos osanotosta)
Uskontokunta: Itsensä jumalointi
Kuolintapa: Maanpaossa Etelä-Atlantilla turhautumiseen
Hiusten väri: Tummanruskea
Saavutukset: Pidättäytyminen yleisten vessojen seiniin kirjoittelusta
Miksi mainitaan
Hikipediassa:
Kompleksinsa takia
Pilkkanimet: Napsu (Sankaritar A:n aivoitus; lisää ehdotuksia otetaan yhä vastaan) ruisleivän syöjä

Jottei asiasta syntyisi epäselvyyttä, on syytä huomauttaa heti aluksi, että Napoleonilla ei ole minkäänlaista kompleksia. Nimivalinta ei ilmennä psyykkistä epätasapainoa, vaan pikemminkin sitä aitoa suurmiesmentaliteettia, joka elähdyttää häntä jatkuvasti. Lisätodisteita hänen täydellisestä pakkomielteettömyydestään tarjoaa se seikka, että hän harkitsi myös käyttäjänimiä Julius Caesar, Aleksanteri Suuri, Attila ja Urho Kekkonen. Napoleonin salaista poliisia johtaa Fouché.

Luonne

Napoleon on nöyrän itserakas. Hän tietää olevansa aina lopulta oikeassa käytettyään ensin kaikki muut mahdolliset mielipiteet. Tätä luokittelua helpottaa yleensä se, että kaikki muut ovat väärässä. Väitteet siitä, että hän ei muka kestä kritiikkiä, ovat hänelle täysin sietämättömiä. Napoleon osaa olla todella halutessaan todella inhottava. Hänellä on kanttia jättää joulukalentereineen myyvät partiolaiset oven taakse, vaikka kuulee varsin hyvin ovikellon soivan ja tietää kyseisten partiolaisten näkevän varsin hyvin, että talossa ollaan kotosalla - esimerkiksi palavista valoista. Tästä piittaamatta hän vain ottaa mukavamman asennon ja jatkaa Riskin pelaamista itseään vastaan. Silloin voittaa aina.

Napoleonista on helppo pitää - jos sattuu pitämään ihmisistä (?), jotka ovat kyynisiä, helposti ärtyviä, kuvittelevat tietävänsä kaiken, suhtautuvat oikeinkirjoitusasioihin lähes fanaattisesti ja nimeävät itsensä Ranskan keisarivainaan mukaan.

Toiminta

Napoleon on keskittänyt suuren osan voimavaroistaan ikuiseen taisteluun yhdyssanavirheitä vastaan. Hän on johtanut useita kunniakkaita hyökkäyksiä erilaisia oikeinkirjoitusvirheitä, tökeröitä svetisismejä ja erisnimien pieniä alkukirjaimia vastaan, mutta joutui suosiolla perääntymään pilkunnuss oikeakielisyysarmeijansa kanssa, kun ankara talvi alkoi tappaa possessiivisuffiksia suomen kielestä. "Liberaalit" kirjoituskäytännöt saavat toivottoman vanhanaikaisen Napoleonin näkemään punaista. Koska internet on suuri ja Napoleon - myönnettäköön - melko pieni, on hänen jalo urakkansa toivoton, ja hän tuleekin todennäköisesti käymään vielä oman waterloonsa ylivoimaista vihollista vastaan. Hän inhoaa tyhmäilymateriaalia enemmän kuin Venäjän talvea.

Paras tapa ärsyttää Napoleonia on viitata hänen pituuteensa ja kirjoittaa yhdyssanamuotoisia rivouksia väärin.

Lienee sanomattakin selvää, että Napoleonin läsnäolo Hikipediassa johtuu pelkästään sairaalloisesta itsetehostuksen tarpeesta vailla sen kummempaa kunnianhimoa tai yleviä periaatteita. Lisäksi se antaa hänelle mahdollisuuden viitata itseensä kolmannessa persoonassa Caesar-tyyliin.

Tuotanto

Jokaisen surkean hikipedistin salainen haave - valta.

Napoleon on erityisesti kiinnostunut historia-aiheista, ja hän edustaa tuotannossaan historiallista revisionismia. Toinen Napoleonin sydäntä ja mielenterveyttä painava asia on turkulainen nurkkapatriotismi, ja hän aikoo jatkaa Hikipedian saastuttamista kiihkoturkulaisella propagandalla.


Valittuja julkaisuja

Napoleon kiistää väitteet hedelmäseksuaalisuudestaan.

Häikäilemätöntä mainontaa ja oman hännän nostamista. Ette te näitä kuitenkaan jaksa lukea.

Puolueetonta tiedonvälitystä

Napoleon on harjoittanut myös uutisointia aina jaksaessaan. Erityisesti hän on raportoinut kansainvälisestä ja kotimaan politiikasta, joihin molempiin hänellä on erinomaiset näkökulmat laajan kontaktiverkostonsa kautta. Kotimaan politiikasta uutisoidessaan Napoleonille on suurta apua tuttavastaan dosentti Urmas Ali-Peelolasta, jonka on erinäisten maksamattomien velkojen takia pakko antaa haastatteluja. Ohessa on valikoima edustavimpia ja uutisarvoltaan merkittävimpiä raportteja Hikinewsin arkistosta (arkiston käyttö on ilmaista!).

Knight.jpg Tämä käyttäjä kannattaa ristiretkiä Turkuun.

P history.60px.png Tämä käyttäjä oli edellisessä elämässään Otto von Bismarck.

Counter2.gif Tämä käyttäjä on tehnyt jo yhteensä 23 687 muokkausta.

Percent-Sign.jpg Tämä käyttäjä on vastuussa Virhe lausekkeessa: tunnistamaton välimerkki ”” prosentista Hikipediaan tehdyistä muokkauksista.

Admin.gif Tämä käyttäjä on Hikipedian byrokraatti ja hänellä on töitä. Vedä hihasta keskustelusivulla.

Admin.gif Tämä käyttäjä on Hikipedian ylläpitäjä. Valita keskustelusivulla.

Magnifying glass 01.svg Tämän käyttäjäsivun omistaja on Hikipedian osoitepaljastimella työkseen muita vahtaava käyttäjä. Pyydä selvitystä epäilyttävien n00bien IP:istä keskustelusivulla.

Delete button.JPG Tämä käyttäjä on häivyttäjä, joka pystyy hävittämään muutoksia ja selailemaan hävitettyjä muutoksia.

HikinewsWikiNotext.png Tämä käyttäjä harrastaa uutisankkurointia Hikinewseissä.

Hikibooks.gif Tällä käyttäjällä on menestyksekäs kirjailijan ura Hikikirjastossa.

HikiSitaatitWiki2Notext.png Tämä käyttäjä tekee lähes lainattavan hyvää työtä Hikisitaateissa.

RobinHood.jpg Tämä käyttäjä on wikienvälinen rosvo eli ns. Kääntökaartin jäsen.

August Ahlqvist.jpg Tämä lahjattomuutta ja keskinkertaisuutta halveksiva käyttäjä uskoo tietävänsä muita paremmin, miten hyvää huumorisisältöä tehdään. Niinpä hän kuuluu Hikipedian laadunvalvojiin ja raivoaa usein unissaan.

Stop hand.png Tämä käyttäjä on saanut bännit 5 kertaa.

Satan-job.jpg Tämä käyttäjä ei oleta muilta hyvää tahtoa eikä juuri muutakaan.

Skull.jpg Tällä käyttäjällä on luurankoja kaapissa.

Pills-mixed-2-AJHD.jpg Tämän käyttäjän B-näyte osoittautui positiiviseksi. Katastrrrofaalista.

IngresJupiterAndThetis.jpg Jumalten kuningas Zeus on pelastanut tämän käyttäjän ja lyö vasamallaan hänen vastustajansa.

Chaos star.png Tämä käyttäjä on seksuaalisesti suuntautunut.

Phalangist.jpg Den här användaren är en svekomultnick och riskerar därför att bli rådbråkad av finskhetsivrarna.

The Neitch.jpg Tämä kulttuurikriitikko kirjoittaa Wikipediasta ja tulee maksamaan henkilökohtaisen hinnan kuin kollegansa vasemmalla.

Stop crap.png Tämä käyttäjä on virallisesti Hikipedian paskiainen. Hän on paskamainen egoistinarsisti, mistä parhaana osoituksena on se, että hän on sijoittanut tämän laatikon käyttäjäsivulleen.

Puuduttavat projektit

Suomen pääministerit
Näin puisevaa porukkaa ei tapaa edes sahamuseossa. Siksi artikkeleissa huumoria nyhdetään tavallisesti jostakin ulkopuolisesta ideasta tai mitättömästä yksityiskohdasta. Luojansa (mikä ihana sana) mielestä näistä parhaimpiin kuuluvat:

Ikuisuusprojektiksi luultu hanke valmistui 11.7.2014 antiklimaktisella kvartetilla K. Castrén-Kuuskoski-Mantere-Liinamaa. Kiitokset muille projektiin osallistuneille käyttäjille.

Näiden näytteiden lisäksi Napoleon on osallistunut muidenkin, jo olemassa olleiden artikkelien laajentamiseen. Hän ottaa siis muiden ansioituneiden ohella suurehkon vastuun seuraavista artikkeleista löytyvistä kirjoitusvirheistä, epätarkkuuksista ja alamittaisista vitseistä:

Lienee sanomattakin selvää, että rajattomasta omahyväisyydestään huolimatta Napoleon toivottaa kaikki parannukset ja laajennukset tervetulleiksi em. artikkeleihin. Edelleen lienee sanomattakin selvää, että hänen suosikkosanontansa on lienee sanomattakin selvää.

Sekavaista

Marraskuun neljäntenä 2007 kirjoitti aikamme tulkki 84.250.231.166 artikkelin Rölli keskustelusivulle seuraavan pysäyttävän viestin:

”kuolkaa vitun huorat”

~84.250.231.166

Ikävä kyllä suuria taiteilijoita harvoin arvostetaan omana aikanaan, ja ko. sivu poistettiin pian sen luomisen jälkeen. Ehkä juuri se kertookin ajastamme olennaisen. Viesti kuitenkin pysäytti ja pakotti miettimään. Kerrankin jotain ärhäkkää, joka tulee suoraan sydämestä. 84.250.231.166 on todella tyhjentänyt itsensä ja tuntemuksensa tähän. Tinkimätöntä tekstiä, joka ei nuoruuden ehdottomuudessaan sen paremmin ano kuin annakaan armoa. Riipaiseva näkemys olevaisen ainutkertaisuudesta ja siitä, kuinka se lankeaa triviaaleihin yksityiskohtiin kykenemättä auttamaan ympäröivään todellisuuteen tuskastunutta, myrskyävää mieltä. Ja kaikki tämä on muotoiltu käskeväksi vetoomukseksi, puhuttelevaksi ja silti lopulliseksi kädenojennukseksi lukijoille – kädenojennukseksi, jonka lukijan odotetaan torjuvan. Ehdottomuus ja tinkimättömyys, joka kätkeytyy viestiin "kuolkaa vitun huorat" pakottaa kaikki pohtimaan. Onko jälkiteollinen yhteiskunta muuta kuin suuri bordelli, jota me pyöritämme? Tappaako se meidät lopulta? Synkkää tekstiä ajastamme, mutta jonkun sitäkin on kirjoitettava. Kiitos.

Napoleonista/Napoleonille sanottua

"Napoleon.
Kusipää homo.
Noei
Ihan jees jäbä"

~Teppo tulppa 8.10.2015

”Mene muualle hajottamaan paikkoja vitun dementoitunut sosiopaatti. Minua vituttaa tänään sinun ja kurin ja ukonvaajan kaltaiset mulkkuhuorat luuserit jotka eivät osaa muuta kuin tuhota toisten töitä. Hyppää sillalta järveen sitten kun olet leikannut kiveksesi irti tommonen vitun huoranpenikka saatana.”

~‎166.70.207.2

”Napoleonin kaverir vaihtavat Napoleonin karjalat baarissa aina pissaan (omaan tai napoleonin). Napoleo ei oli kpskaan huomannut eroa ja hänellä on edelleen kVereita. Tätä pidetään omituisenan.”

~163.172.179.129
On ala-arvoisen loukkaavaa väittää, että Napoleon tilaisi tai joisi Karjalaa.

”Tämä käyttäjä Napoleon on oikein malliesimerkki liiallisesta skeptisyydestä, uskomattomuudesta ja tuhosta, johon ateismi ja epäjumalien kumartaminen teidät johtaa. Olen nyt ainakin varoittanut.”

~Profeetta 195.156.124.70, jonka mukaan Jeesuksen paluu tapahtuu viimeistään 13. syyskuuta 2010

”NO IMACE JO VITUTTAA NOIN PALJO :D”

~88.192.119.190

”Napoleon ampui itsensä samaan aikaan kun hirtti ja hukutti itsensä. paskaapsakaspakaapskaaapskaaapksaaaaapaskaaapskaaapaskaaaaapaskaaaapsaaaaakaakakakakakakakakakkkakasa.”

~83.146.246.132:n imperfektissä ilmaisema ennustus

”Lisätietoa napoleonista: Napoleon on täysin umpi homo. (ei ole tullut vielä kaapista ulos) Napoleon vetää käteen 12-18 kert. päivässä. Napoleon ajattelee että hän on itse maailman keskipiste. Napoleonin unelma jo lapsesta asti oli raiskata omat vanhempansa, mutta hän epäonnistui kun he kuolivat auto onnettomuudessa.”

~91.153.164.187
Tämä ansaitsee jo tulla kommentoiduksi. Osa väitteistä on totta, osa valetta ja osa liioittelua. Napoleon ei ole täysin kaapissa, eikä ole erityisemmin tuntemuksiaan peitellyt, joskin on myönnettävä, että hän ei katso järkeväksi ottaa asiaa puheeksi asiaankuulumattomissa yhteyksissä. 12–18 kertaa on liioittelua. Kyseessä oli tulivuorenpurkaus eikä auto-onnettomuus.
"Napoleon syndroma hikipediassa
Myös Hikipediaan on (valitettavasti) rekisteröitynyt pienimunainen 165cm pitkä mieshenkilö, nimimerkillä Napoleon. Hän on juuri saanut äidiltä admin oikeudet ja poistaa kaikkien uusien käyttäjien artikkelit, mikäli käyttäjä on pidempi tai isomunaisempi kuin hän. Tähän mennessä kaikki käyttäjät ovat olleet ja tämä onkin tyrehdyttänyt koko Hikipedia-yhteisön kasvun." ~82.181.71.63

”HAHHAHHAA LUULEKKO ETTÄ MULTA IP:T LOPPUU?! JOS OOT NAINEN, NIIN SULLA ON LIMAVITTU JA JOS OOT MIES NIIN SULLA ON KUSIKALVOMULKKU JA SÄ OOT JOKATAPAUKSESSA PEDOFIILI HUORA RAISKAAJA HOMO LESBO HUORA HINTTI!!!!!! SUN ÄITIS PAKOTTI SUT LAPSENA TYÖNTÄÄ NYRKKIS SEN VITTUUN JA ISKÄ RAISKAS SUN PERSEENREIKÄÄ!!!!!!!!! SUN PERHEES JA KOKO SUKUS ON SISÄSIITTOSTA OKSENNUS-SPERMA KUSIPASKAA JA SUL ON PASKA ITSETUNTO HÄPEET ITTEES JOKA VITUN PAIKASSA!!!!!!! HANKI HINTTARIVITTUPÄÄ ELÄMÄ JA TULEVAISUUS!!!!!! ET VOI TIETÄÄ, OONKO OIKEESTI SE IHKA-AITO CCB MUTTA EN MENETÄ NÄKÖÄNI AINAKAAN 50 VUOTEEN!!!!!!!!!! VITUTTAAKO LUTKA NARTTU HUORIPUKKI?!!!! HÄH??!!! RUNKKAA VAGINAAS/KYRPÄÄS JA AJATTELE JARMO PYLVÄISTÄ!!!!!!!!!!!! SEN KUVA ON CCB-ARTIKELISSA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”

~Crimson Cherry Blossom omana itsenään. Homofobisena, tyhmänä ja syntaksikyvyttömänä. Koko Hikipedia toivottaa vilpittömästi pelkkää pahaa ja pikaista sokeutumista.

”"Napoleon" on ylläpitäjä, moderaattori, jonka mielialan vaihtelut näyttävät kulkevan kuukautiskierron mukaan.”

~Nimim. "Lirahti" Suomi2x4:ssa (höyläämätön)
Täten myönnetään hra Napoleonille kuva Paavosta, vaikkei hän moista erikseen ole vaatinutkaan. Syynä myöntämiselle on se, että Napoleon on viimeinen vanhojen hyvien aikojen kunnollinen hikipedisti tässä uppoavassa maailmassa. Hän on verevä jäänne ajoilta, jolloin kaikki oli vielä turvallista, lämmintä ja hyvää, ja maailma näkyi pehmeästi suhisevalta VHS-kasetilta. --Nimiväännös 10. joulukuuta 2011 kello 17.15 (UTC)
Täten julistetaan Napoleon kolmannen asteen alppijääkäriksi ansioista vuorikiipeilyssä ja vaikuttavassa historian tuntemuksessa ja vääristyksessä.
Monkey-typing.jpg

Täten julistetaan Napoleon Hikimarttyyriksi artikkelinsa Hikisitaatit:Albert Einstein maininnasta Ilta-Sanomissa.
Monkey-typing.jpg

Täten julistetaan Napoleon Hikimarttyyriksi artikkelinsa Börje Börgelsson maininnasta Nyt-liitteessä.
Täten julistetaan Nasu/Suuruudenhullu kolmannen asteen alppijääkäriksi ansioista vuorikiipeilyssä ja parhaimpana arvioijana mitä hikipediassa on, siis ankarana. --Lemony snicket food.gif Pieni Herra Snelli Lemony snicket food.gif 27. marraskuuta 2007 kello 14.20 (UTC).


Ansiokkaasta taistelustaan paska -artikkeleja vastaan, lyödään hänet WC -harjan ritariksi. Ahkeran paskan pyyhkimisensä johdosta hänelle annetaan myös Hikipedian vara -vessapaperirulla. Sucrose b.gifNPOV(★★★★★) 2. maaliskuuta 2008 kello 11.38 (UTC)
Croix de la Légion d'honneur
Täten myönnetään Hikipedian omalle suuruudenhullulle keisarille kunniaristi fantastisen 15 000 muokkauksen määrän ylittämisestä sekä myös viiden vuoden aktiiviurasta Hikipediasta. No onpas ihanaa ja fantsua.
~~Aki Niskala (liberty)
Täten julistetaan Napoleon, Suuri(-denhullu?) yhdeksännen asteen alppijääkäriksiHimalaja-kenraaliksi ansioista tuhottomassa tuiskeessa, silti kiiveten ja Ideoiden, sekä hulluuteni estämisestä. --  Black Eagle  4. päivänä joulukuuta, lähes itsenäisyytemme kunniapäivänä, Herran vuonna 2007, jolloin rakas Suomemme täytti 90 vuotta.
Täten annetaan Napoleonlle papukaijamerkki hienosta työstä ja lähes onnistuneesta yrityksestä olla hauska --Kulli aaaaaaaaa pianopiano -91 16. syyskuuta 2009 kello 16.03 (UTC.
Täten annetaan Napoleonille kymmenen pistettä ja papukaijamerkin hienosta työstä ja onnistuneesta huumeista erossa pysymisestä. Jo kuukauden ajan!! --Sankaritar (keskustelu) 11. marraskuuta 2015 kello 23.59 (UTC).