Jammu-setä

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Wiki-deathstar.png
Tosikoille ja heille, joita aihe lähemmin kiinnostaa, on Wikipediassa artikkeli samasta sedästä.
Stop hand.png Jammu-setä on julistettu idiootiksi Yhdistyneiden kansakuntien
Ole oma itsesi, ja se riittää” -julistuksen liian kirjaimellisen noudattamisen vuoksi.

”PAITSI rikollinen, myös MURHAAJA!!!!”

~suomenkielinen Wikipedia tähdentää[1][2]

”Tulkaa lapsoset kyytiin”

~Jammu-setä

”Vanha lähtee, paska jää; paskasta nousee Jammun pää”

~Joulurauhan julistus vuodelta 2002

”Jos se mörkö tulee Helsinkiin, mä vedän sitä turpaan!”

~Simo Rantalainen

”No nyt se mörkö tuli Helsinkiin! Nyt mä vedän sitä turpaan!”

~Simo Rantalainen

”Mä annoin sille mörölle turpaan!”

~Simo Rantalainen

”Mä pysähdyin kato sen siinä sitte ja mä menin sinne tien alas siis seisomaan. Mä seisoin ja mä odotin että että ne että niin jo että mitä mä keksi kato, mä suunnittelin tätä että millä mä saisin pääsisin niistä eroon. Tämä mulla oli kaikken esin. Ja sit sit lopulta sano tää toinen kerta elämässä ku mun silmissä silmissä rävähti siis punasta ihan kato ja kato en mää nähäny ollenkaan, mulla mulla meni niinku näkö sillä hetkellä kato mää olin niin raskaan henkisen paineen alla ja molin siinä kato mä en sitä ite sitä tienny ollenkaan ja torni ampu ja sit siitä ku mä selvisin ni ne tytöt oli siinä kato makasi siinä maassa. Mä pystyin kattomaan niitä siinä kato siinä ni siinä mä näin kato että ne oli kuollu sitte.”

~Jammun mielipide tapahtumista

”Kuiskaaja tuli rajalta ja pisti rahaa likoon, jotta Pekka saisi linnun.”

~Ilta-Sanomat

”Eikä siinä ole mitään hauskaa!”

~Käyttäjä:Htm[3]
Jammu Siltavuori
Uncle.jammu.jpg
Koko nimi: Antti Veikko Ilmari Siltavuori (Äijä ei pitänyt nimestään ja hankki vanhoilla päivillään taiteilijanimen Jammu)
Syntymäaika: 29.lokakuuta 1926
Syntymäpaikka: lapsibordelli
Uskontokunta: uskoo pikkupillun voimaan
Kuolintapa: vartijan lukitsematta "unohtama" ovi, josta seurannut, moraalisesti oikeutettu, lynkkaus
Hiusten väri: kalju
Saavutukset: Lasten raiskaaminen, murhaaminen, polttaminen ym. vandaalitoiminta. Eroaa Michael Jacksonista jopa seksuaalisen kiinnostuksen alaikäisen kohteen sukupuolella ja murhaustavalla.
Miksi mainitaan
Hikipediassa:
kuuluisa "mukavien koiranpentujen kasvattaja", lasten makeannälän tyydyttäjä
Pilkkanimet: niitä riittää

Antti Veikko Ilmari Siltavuori, "Jammu-setä"[4] eli Niuvanniemen nyrkkeilysäkki (s. 29. lokakuuta 1926k. 10. maaliskuuta 2012[5][6], suolistosyöpä) tuli tunnetuksi kahden 8-vuotiaan tytön murhaamisesta ja polttamisesta 3. maaliskuuta 1989.[7] Hänet oli jo aiemmin tuomittu muun muassa useista alaikäisten tyttöjen raiskauksista, omaisuus- ja siveellisyysrikoksista sekä murhayrityksestä. Siviiliammatiltaan hän on Anonyymien Pyromaanien Lastenkodin hoitotäti.

Tämä pellehermannihiuksistaan tunnettu veijari kyseli Myllypurosta pari pikkulikkaa katsomaan koiranpentuja ja vei ne mökilleen. Koska koirat olivat mystisesti kadonneet, pettyivät lapset, ja poistaakseen lasten surun Jammu joutui murhaamaan ja polttamaan ne.[8] Jammu korotettiin prinssiksi tekonsa seurauksena, ja hän elikin loppuelämänsä linnassa, jossa hän sai nauttia useista rentouttavista kasvokylvetyksistä kiehuvassa vedessä sekä lyijypamppu-hieronnasta.[9]

Jammun ulkonäkö on sellainen, että ihmisissä syntyy spontaania aggressiota, joka purkautuu erilaatuisena, eettisesti oikeutettuna mukilointina. Jostain kumman syystä Jammun on vaikea saada ystäviä. Omasta mielestään Jammu on varsin lapsirakas. Silti monien unelmissa etelästä tuleva rautatie päättyy Jammuun.

Jammu on jo vuosikymmenien ajan vastaillut nuorten terveyttä koskeviin kysymyksiin Suosikki-lehden Jammu-setä-palstalla.

Jammu-sedän toiminnan puolustelua

Yleisesti ottaei Jammu on tunnettu suurena (parhaimmillaan jopa 8,1-tuumaisena) lasten ja nuorten ystävänä. MLL:län kanssa Jammu ei tosin tullut toimeen erinäisten syiden, kuten lasten biologista kehitystä koskevien käsityksien suhteen, joten Jammu tee-se-itse-miehenä päätti pistää pystyyn oman puljun nimeltään JLRL:n, Jammun Lastenrakastajienliitton. YK:n toimesta kuitenkin JLRL:n toiminta täytyi lopettaa, sillä lyhenteen JLRL sisältöä arvailtiin Jammun Lastenrakastelijoidenliitoksi. Tämä järkyttävä väärinkäsitys johtui Wikipedian lapsirakkausvastaisuudesta joka johti Jammun Lastenrakastelijoidenliittoa käsittelevän artikkelin luontiin. Jammu tosin turvautui järjestönsä entisiin jäseniin, 8-vuotiaisiin tyttöihin. Tytöt kuitenkin ilkeinä/tyhminä/sairaina ampuivat Jammua silmään paintball-aseella, uivat bensassa tai muussa palavassa aineessa, käyttivät Jammun penistä dildonaan ja menivät tanssimaan nuotioon.

Kannanottoja merkittäviltä tahoilta

Wikipedian mielipide

Jostain syystä Wikipedia ei hyväksy näitä tosiasioita, vaan asettaa kaikille "Jammu-sedästä" kirjoittaville ikuisen muokkauseston. Sen sijaan artikkelissa Jammu lukee seuraavaa moskaa:

"Jammu on kaupunki tasangolla lounaisessa Jammu ja Kashmirin osavaltiossa Intian pohjoisosassa. Jammussa asuu noin 378 000 asukasta (2001). Jammun piiri on ainoa alue Jammu ja Kashmirissa, jossa on hinduenemmistö, noin 66 % asukkaista."
Jammun maine lasten keskuudessä kärsi jonkin verran viime vuosikymmenen alussa...

Artikkeli kielii kahta asiaa:

”Suosittelen Wikipediaa! Opin kaiken sieltä!”

~Jammu-setä paljastaa

Amnesty Internationalin kanta

Ihmisoikeusjärjestö Amnesty International on arvostellut kovin sanoin Jammun vankeutta ja pakkohoitoa. Amnestyn mukaan Jammun toiminta voidaan katsoa seksuaalivähemmistön puolesta esitetyksi yhteiskunnalliseksi kannanotoksi, joka ilmaisee negatiivista suhtautumista pedofilian kriminalisointiin. Tämän vuoksi Jammulle määrätty vankeusrangaistus ja tahdosta riippumaton psykiatrinen hoito täyttävät Amnesty Internationalin mukaan mielipidevankeuden tunnusmerkit.

Suomalaiset ihmisoikeusaktivistit arvelevat Amnestyn moitteiden herättävän maailmanlaajuista huolestuneisuutta Suomen sananvapauden ja ihmisoikeuksien tilasta.

Triviaa

Jammun toiminta-alue.

Katso myös

Viitteet