Hikipedia:Ylläpitäjät/MasterBlaster

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

”Oikein hienoa työtä. Sallithan minun nyt rauhassaASda<dsgjaskl rjg alksjrgölak jsrgkölajsräå ria spoifjg aiposfjgå asipjfågpioaj åsfpijag åpsijgåp asijf”

~MasterBlaster

MasterBlaster on Hikipedian ylläpitäjä ja byrokraatti. Hänen harrastuksiaan ovat Pullamössön tavoin kohtuuttomien estojen jakelu käyttäjille ja häiriköinti keskustelusivuilla. Hän lähettelee käyttäjille ärsyttämiseen tarkoitettuja viestejä ja epämääräistä kirjainsekamelskaa. Hän poistaa myös kaikki sivut joista ei tykkää - luultavasti myös tämän.

Hjassan on myös vandaali, ja hänestä on kirjoitettu sivulla Hikipedian vandaalit. Hjassan itse kiistää vandalisoinnin jyrkästi ja pyrkii ajamaan syyttäjät pois trollaamalla tai vaihtoehtoisesti antamalla bannit.

MasterBlaster (siis entinen Hjassan) ajautui jossain vaiheessa koviin tunnontuskiin hänen nimeensä liittämästään materiaalista johtuen, ja eskapismin perinteiden mukaisesti vaihtoi käyttäjänimensä.

Hjassan; Sinähän olet erehtymättömälle ylijumalalle Benedictus XIV:lle sama kuin Hikipediaa koulun koneelta selaava 12-vuotias Eetu minulle; huvittava pikku räpeltelijä jota on kiva panna pyllyyn.

~Tyräel Haara-Pallila

Shemale.jpg Tämä henkilöä käsittelevä artikkeli kaipaa tukevampaa ruokavaliota.
Voit auttaa Hikipediaa syöttämällä artikkelin henkilölle lisäkiloja.