Hikipedia:Lahjoitukset

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Kuvittele maailma, jossa jokaisella on vapaa pääsy tiivistämään
ihmiskunnan kollektiivista tyhmyyttä. Sellaista maailmaa me teemme
.
Emmekä tarvitse siihen apuasi.
Hikipediabanneri.png

Uncyclomedia-säätiö (Uncyclomedia Foundation Inc.) on voittoa tavoittelematon yhteisö, jonka tavoitteena on yksittäisen yksilön tyhmyyden saattaminen jokaisen ihmisen ulottuville. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi Uncyclomedia ylläpitää, levittää ja vandalisoi vapaata sisältöä erilaisten wiki-pohjaisten hankkeiden avulla, joiden toiminta riippuu lahjoituksista, kun mauttomat T-paitamme eivät tunnu menevän kaupaksi kenellekään.

Uncyclomedia tarjoaa tietokone- ja verkkoresursseja useiden omien agendojen hämyiselle levittämiselle ja lietsomiselle ja vaikutuskanavan, jossa ihan kuka vain voi osallistua.[1] Näihin hankkeisiin kuuluvat muun muassa Hikipedia, Hiktionary, Hikisitaatit, Hikiaineisto, Hikikirjasto, Hikinews, Hikipelit ja Uncyclomedia Commons. Näiden palveluiden sisältö tarjotaan yleisölle maksutta – tai tarjotaan ainakin niin kauan, kun joko sinä tai joku muu mauttomuudesta ymmärtämätön henkilö tajuaa ostaa T-paitojamme.

Miten lahjoituksesi auttaa

Hikipedian ylläpito on todistetusti kallista.

Sisällön lukeminen, sotkeminen ja väärinkäyttö on ilmaista. Toimintamme rahoitus perustuu kokonaan lahjoituksiin. Sisällön ja tietoliikenteen ennennäkemätöntä kasvua perustelevan kuvaajan väärentäminen vaatii säännöllistä palkanmaksua. Muita kuluja ovat muun muassa lyijykynät, teroittimet, uusi ovimatto ja kaksi uutta Volvoa jokaista ylläpitäjää kohden.

Uncyclomedia-säätiö tarvitsee rahoitusta myös jatkaakseen uraauurtavaa puuhastelutyötään yhteistyössä täytetyn roskakasan luomiseksi. Haemme myös määrärahoja Uncyclomedia-sisällön levittämiseksi CD-levyinä ja painotuotteina alueille, joilla ei ole Internet-yhteyksiä ja joita suomenkielinen luulosanakirja kiinnostaa ihan kybällä. Uncyclomedia – kun sinä maksat, niin lukutaidoton afrikkalainen lapsi surffailee.[2]

Tee lahjoitus

Lahjoitukset saattavat olla verovähennyskelpoisia. Asian selvinnee ensimmäisen lahjoituksen saavuttua.

Tee lahjoitus hämärällä kujalla

Voit lahjoittaa käyttämällä normaaleja ulkovaatteita ja saapumalla sovittuun paikkaan klo 23. Voit kerrasta poikki -lahjoituksen lisäksi tehdä jatkuvan lahjoituksen. Lahjoituksen keskeytysyrityksestä tullaan ”muistuttamaan” perheenjäseniäsi tai sukulaisiasi.

Lahjoitus onnistuu seuraavissa kaupungeissa:

Tarkempia tietoja saat tukevalta mustatakkiselta hahmolta rautatieaseman välittömässä läheisyydessä. Tunnussana on: ”Haluutsä turpaan?

Lahjoita sisäelin

Voit lahjoittaa Uncyclomedialle myös sisäelimiä. Tarvitset voimassa olevan passin, kyydin Viroon, hyvän terveyden ja mahdollisimman vähän sukulaisia, jotka ovat nopeita herättämään mielessään epäilyksiä. Halutessasi voit myös lahjoittaa postitse.

Uncyclomedia Foundation Inc.
Tuhlareinkuja 481 A
Neljäs piiri

Pakkaa elimet postitettaessa erilleen muovipusseihin. Ole hyvä äläkä lähetä elinluovutustestamentteja postin välityksellä; lunastamiskustannukset voivat nousta yli 50:een Yhdysvaltain dollariin.

Huomautus: Huomaa, että tätä sivua tai mitään linkkiä tälle sivulle[3] miltään Uncyclomedia-sivulta ei pitäisi pitää pyyntönä tehdä lahjoitus. Käyttöoikeussopimuksemme takaa, että olet, ja tulet aina olemaan vapaa käyttämään sisältöämme riippumatta siitä, oletko tehnyt lahjoituksen. Samalla kun mietit, mitä ihmettä edelliset virkkeet tarkoittavat, tee ystävällisesti lahjoitus. Tämä ei kuitenkaan ollut pyyntö tehdä lahjoitus.


HikipediaWikiNotext.png Hiktionary.png Hikibooks.png Hikiopisto4.png HikiSitaatitWiki2Notext.png HikinewsWikiNotext.png Hikipelia5.png Hikiaineisto2.png
Hikipedia
luulosanakirja
Hiktionary
epäsynonyymisanakirja

Hikikirjasto
vapaita oppikirjoja ja oppaita
Hikiopisto
vapaa sisäoppilaitos

Hikisitaatit
avoimet potaattiviljelmät
Hikinews
uutispalvelu
Hikipelit
klikkausvaihtoehtoviihdepalvelu
Hikiaineisto
raaka-ainetta

Katso myös

Viitteet

  1. Kunhan muokkauksia on tarpeeksi, naama miellyttää, käyttäjäsivu on kunnossa eikä käyttäjä levitä härkäpäisesti omaa aatettaan silloin, kun se on ristiriidassa äänekkäimpien käyttäjien näkemyksen kanssa, vaikka aate muuten olisikin perusteltavissa faktatiedoilla.
  2. Vai oliko tämä slogan jo varattu Yhdistyneille kansakunnille?
  3. Löydätkö Hikipediasta yhtään sellaista?