Hikinews:Sosiaalitantat saivat sätkyn valeuhkausvideoista

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Star.svg
Tämä artikkeli on kouluesimerkki siitä, miltä hyvä sivu voi näyttää. Tee näin.

Tämä sivu on osa Hikinews-palvelua.

12. marraskuuta 2007

Martinlaakso, Vantaa Jokelan kouluammuntaan (Operaatio Mainstrike) liittyviä uhkailuvideoita kopioivat netissä liikkuvat videot ovat aiheuttaneet paljon närää päättäjien sekä sosiaalikyylien keskuudessa kahden 14- ja 15-vuotiaan pojan laitettua leikkisän parodian Jokelan videosta Youtubeen. Hallituksen "tehdään nyt helvetti edes jotain, kun voidaan"-mittari pirahti välittömästi punaiselle, ja karhukopla sekä kansalliskaarti kutsuttiin koolle pidättämään poikia. Syytteeksi tulee kuulemma "laiton uhkaus", josta voi saada jopa huikeat kaksi vuotta vankeutta. Arvoitukseksi kuitenkin jää, että mikä on sitten "laillinen uhkaus"?[1]

Monet tahot ovat arvostelleet päättäjien sekä johtavien toimielimien ylireagointia pilavideoon. Eräs elämän asiantuntija onkin esitellyt niin pelottavia kommentteja koko kouluammunnan mediakohusta, että häntä tultiin pidättämään oikein monen poliisiauton voimalla. Me kuitenkin toimimme viimeisenä sananvapauden pesäkkeenä ja julkaisemme pääkommentin:

"On aivan käsittämätöntä, että ihmiset reagoivat tällä tavalla eivät vain itse ampumistapaukseen, mutta myös siitä pilaa tekeviin videoihin. "Herkät" ihmiset kyllä jaksavat toitottaa "Ottakaa tämä nyt vakavasti, ettekö te tajua että siellä kuoli nuoria, viattomia ihmisiä?", mutta heillä viiraa pahasti päästä. Toinen Maailmansota. Miljoonia viattomia kuoli. Tuhansia suomalaisia. Nykyisin me katselemme siitä viihde-elokuvia ja pelaamme siitä pelejä. WTC-tornien sortuminen. 3000 kuoli. Nykyisin siitäkin jo väännetään vitsiä. Mikä siis estää sen, ettei Jokelan tapahtumistakin väännetä jo parin vuoden päästä vitsiä. Tässä vaiheessa teistä suurimmalla osalla teidän tavattoman rajattu maailmankatsomuksenne tietenkin pettää, ja te rupeatte hölpöttämään kaikenlaista elämän arvokkuudesta. Moni ei kuitenkaan varmaan tiedä, että samana päivänä kun Jokelan ammuskelu tapahtui, sadat ihmiset kuolivat nälkään, kymmenet ihmiset kidutettiin julmasti kuoliaaksi ja keskimäärin parikymmentä nuorta lasta tappoi toisia nuoria lapsia lapsisotilaina. Vähän perspektiiviä, kiitos."

Nyt Hikistudion täytyy ikävä kyllä lopettaa, sillä kuulostaa siltä, että poliisi on viimeinkin pääsemässä läpi ala-aulan barrikadista. Viimeisenä tekonamme asennamme tähän sivuun ikuisuussuojauksen; suojauksen, jota yksikään ylläpitäjä ei pysty poistamaan. *nappaa kiväärin* Okei, kaikki puoliympyrään oven ympärille ja sinä, katkaise sähk-

Linkit

  • Absoluuttisen Oikeuden Puolustaja
  • "Sananvapaus"
  • "Hyssyttely"
  • "Ottakaa tämä nyt vakavasti, ettekö te tajua että ihmiset kuolevat"
  • "Sinun tulee olla tätä mieltä tästä asiasta!"

Huom. Artikkelin tämä osio on Suomen valtion virallisesti käsittelemä ja hyväksymä, eikä se enää sisällä linkkejä yhteiskuntarauhaa häiritseville sivuille.

Viitteet

  1. Se kun valtio kertoo sinulle, että sinulla on kolme päivää aikaa maksaa 5 000 euroa tai joudut vankilaan.

Lähteet