Hikinews:Royal Blue Crown ja AlcoDream -tuotteet mullistivat Leilan, 72, ja Harrin, 29, elämät

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä sivu on osa Hikinews-palvelua.

27. marraskuuta 2020


Thomas Pynchon, high school senior portrait, 1953.jpg
Thomas Pynchon suosittelee tätä artikkelia.

PUOLUEETON EI-KAUPALLINEN LAATUMEDIA, Suomi – Kiinalaisen Ding Tso Holdings -yhtiön omistama Englantilainen – ja nimenomaan Englantilainen, ei vain Brittiläinen – aatelisten, aristokraattien ja kruununperillistenkin markkinoima Royal Blue Crown™ -tuotemerkki ja sen tuotesarja mullisti 7 vuotta sitten Vaasalaisen Leilan, 72, elämän.

Leila tutustui Royal Blue Crown™ -tuotteisiin 5 vuotta sitten, kun hänen entinen kollegansa esitteli hänelle Royal Blue Crown™ -veden.

— Olin aivan ihastunut kuningatar Elisabetiin ja olen tänään vielä enemmän. Olen ollut siitä lähtien, kun kuningatar Elisabetin vierailun Suomessa jälkeen kävin Lontoossa 80-luvulla, ja innostus on vain kasvanut jokaisen elämäni käännekohdan kohdalla, esim. kun lapset ovat muuttaneet pois, olen jäänyt eläkkeelle tai jäänyt leskeksi. Kun löytyi kuningatar Elisabetin jälkeläistenkin suosittelema vesi, olin aivan sieluani myöten myyty.

Royal Blue Crown™ -tuotteet ovat englantilainen, kruununperillistenkin markkinoima tuotesarja, johon kuuluu kaikenlaisia arkipäiväisiä tuotteita aina lähdevedestä ja kopiopaperista jopa polttopuihin.

Royal Blue Crown™ -tuotteet eivät ole mitään tavallisia arkipäivän tuotteita. Niinhän voisi ensinäkemältä kuvitella ja luulla, mutta eivätpä ole, vaan ne ovat Royal Blue Crown™ -tuotteita.

Royal Blue Crown™ -tuotemerkin tunnuspiirre on tuotteille ominainen Kuninkaallisen sininen patentoitu Royal Blue -väri ja tunnuslause “You’re Worth It”. Esimerkiksi Royal Blue Crown™ -kopiopaperissa on tuo Royal Blue -sininen sävy ja yläkulmaan painettu Royal Blue Crown™ -logo ja -tunnuslause. Yhden paperipaketin hinta on n. 10-kertainen tavalliseen bulkkikopiopaperiin verrattuna.

— Se syvän sininen väri on niin ...en pysty kuvailemaan sitä, se on niin sanoinkuvaamattoman hieno. Jotenkin siinä vain kiteytyy kunkinkaallisen hovin hienous, jalous, ylhäisyys ja kunniallisuus, ja se väri on vain niin hieno... Toisinaan melkein liikutun juodessani Royal Blue Crown™ -sinistä Royal Blue Crown™ -vettä tai täyttäessäni veroilmoituksen Royal Blue Crown™ -kopiopaperille – kopioin aina kaikki asiakirjat ensin Royal Blue Crown™ -kopiopaperille ennen kuin edes luen niitä.

Elämän mullistus

Leila kokee elämänsä mullistuneen täydellisesti siitä lähtien kun Royal Blue Crown™ -tuotteet tulivat hänen elämäänsä.

Royal Blue Crown™ -tuotteet ovat täysin mullistaneet elämäni. Olen täysin riippuvainen niistä. Vaikka saankin Suomessa kraanasta Royal Blue Crown™ -pullovettä puhtaampaa tavallista vettä, joka on todennäköisesti myös tuotantorakenteeltaan eettisempää ja joka olisi kaiken lisäksi vielä moninverroin halvempaakin, maistuisi paremmalta, eikä siinä olisi sitä karsinogeenistä sinistä väriainetta, niin minkäs teet, juon silti vain ja ainoastaan Royal Blue Crown™ -vettä – minulle ei ole olemassa vettä, on olemassa vain Royal Blue Crown™ -vettä. Minulle vesi on yhtä kuin Royal Blue Crown™ -vesi, enkä pysty juomaan muuta; elimistöni torjuu tavanomaisen kirkkaan kraanaveden ja saan fyysistä pahoinvointia kun juon tavallista vettä. Olen täysin psykologisesti riippuvainen Royal Blue Crown™ -tuotteista, enkä voi elää ilman niitä. En pysty juomaan tavallista vettä, vaan siinä pitää olla sitä vähän happaman ja tunkkaisen makuista sinistä väriä, joka muistuttaa veden raikkaudesta ja puhtaudesta – onhan luonnossakin vesi hiukan sinistä, ja kaikissa piirroksissakin vesi piirretään aina siniseksi ja varmasti todellisuuteen pohjaavista syistä, ei jostain mielivaltaisesta oikusta tai kulttuurisesta konventiosta, jossa vesi kuvitellaan siniseksi vaikka oikeastihan puhdas vesi on kirkasta. Ja ennen kaikkea se sininen väri on vain niin jalo – se ei ole mitään tavallista rahvaan ja juntin tavallisen tallaajan vettä, vaan ylhäisön ja aristokraattien Royal Blue Crown™ -vettä.

Leila on myös täysin ihastunut ja yhtä lailla psykologisesti riippuvainen Royal Blue Crown™ -polttopuista kuin Royal Blue Crown™ -vedestäkin. Royal Blue Crown™ -polttopuut on valmistettu sademetsistä hakatuista vanhoista jaloista puulajikkeista, ja ne on leikattu tasan 26cm pitkiksi, sorvattu 6,5cm halkaisijaan (puiden pituuden suhde halkaisijaan on tasan 4), hiottu sileiksi, petsattu sinisiksi ja lakattu, ja niihin on polttomerkitty Royal Blue Crown™ -tuotteiden tunnuslause “You’re Worth It” ja niiden päihin on painettu Royal Blue Crown™ -tuotteiden tunnusomainen logo.

— Tyttäreni on joskus nauranut sille ja pitänyt sitä ääliömäisenä turhamaisuutena, että polttopuuni ovat tuollaisia noin jalostettuja puuteollisuuden tuotteita; ”mitä väliä niiden tasapituisuudella ja pyöreydellä on, ja hittoako niitä värjäämään tai lakkaamaan, ihan älytöntä kun ne kuitenkin poltetaan,” hän on sanonut. Ja tosiaankin jos hankkisin naapurin Arton lähimetsästä hakkaamia puita, niin ne palaisivat paremmin, olisivat edullisempia, eivät vaatisi kallista lisävalmitusta tai tuhoaisi arvokkaita sademetsiä, eivätkä päästäisi poltettaessa siitä petsistä ja lakasta johtuvaa myrkyllistä savua, ja kaikenlisäksipä eivät rahat menisi veroparatiisiyhtiöillekään ja heidän lukemattomille bulvaaneille ja ja sitä koko epäeettistä hökötystä porsaanreikien avulla kasassapitävälle lakimiesarmeijalleen, mutta Royal Blue Crown™ -halot ovat aivan omaa luokkaansa ja kaiken sen täysin turhan ja mielettömän resurssien tuhlauksen ja kärsimyksen arvoisia. Se symmetrinen pyöreä muoto, tasan 26cm pituus ja petsattu sininen väri niissä haloissa on niin ylhäinen – voin kuvitella olevani kuningatar Elisabet hovissaan, kaikkien niiden rakastavien palvelijoidensa ja lakeijoidensa ja pokkuroijiensa ympäröimänänä, kun katselen niiden Royal Blue Crown™ -sinisiksi petsattujen halkojen palavan – en enää voi polttaa kuin vain Royal Blue Crown™ -halkoja. Ja se, että voin kuvitella olevani kuin kuningatar Elisabet konsanaan jotenkin niin hyväilee sisintäni – minä kun niin melkein suorastaan jumaloin kuningatar Elisabetia, hän on niin viisas ja älykäs ja kaunis, ja jotenkin niin ...en osaa kuvailla, jotenkin vain niin ylhäinen, hieno ja minua niin paljon parempi ihminen... vaikka ties hänellä olikin näppinsä pelissä prinsessa Dianan kuolemassa... en tiedä... Dianakin oli niin kaunis ihminen, vielä Elisabetiakin kauniimpi, mutta niin minä en saa ajatella, vaikka se ehkä totta olisikin.

Sivistyksen kehdossa

Leila on myös perehtynyt tieteeseen ja henkisyyteen Royal Blue Crown™ -tuotteiden kautta. Niin Leila kuin myös professorit ja hengentuotteiden kauppiaat ovat innokkaita Royal Blue Crown™ -tuotteiden puolestapuhujia nimenomaan tuotemerkin sivistyksellisten ponnistelujen takia.

— Itse asiassa on väärin sanoa, että siinä Royal Blue Crown™ -vedessä olisi väriainetta. Sitähän ei ole värjätty – se ajatuskin puistattaa minua, että Royal Blue Crown™ -vesi olisi muka värjätty, pöh! – vaan Royal Blue Crown™ -tuotemerkin henki on läsnäolollaan muuttanut veden molekyylirakenteen ja isotoopin sellaiseksi, että siinä kulkiessaan sähkömagneettisen säteilyn silmien tappisoluja stimuloivan spektrin dispersio aiheuttaa sinisen värin ja liki jumalaisen hengen läsnäolon vaikutelman, joka valaisee yksinäisyydessä paleltuvat sieluni sopukat! Eli on väärin sanoa Royal Blue Crown™ -veden olevan värjättyä, mikä olisi keinotekoinen lisä – sellainen väite halventaa koko Royal Blue Crown™ -tuotemerkin – vaan se sininen väri on Royal Blue Crown™ -veden intrinsinen ominaisuus.

Elämäntapa ja terve suhtautuminen elämän kivijalkana

Leila sanoo kiinnostuksensa ja liki hypnoosinsa Royal Blue Crown™ -tuotteisiin olevan täysin normaalia ja ennen kaikkea tervettä. Hän onkin kokonaisvaltaisesti omaksunut Royal Blue Crown™ -lifestylen. Se tarkoittaa Leilan sanojen mukaan mm., että ”minä en syö jauhelihaa, minä syön Royal Blue Crown™ -jauhelihaa; minä en syö leipää, minä syön Royal Blue Crown™ -leipää.” Niinkutsuttu lifestyle+ on kuitenkin Leilalle hänen sanojensa ”hitusen liian kallis”; se tarkoittaisi mm. Royal Blue Crown™ -kodissa asumista ja Royal Blue Crown™ -ilman hengittämistä. Niinkutsuttua Royal Blue Crown™ -human+ -tasoa ei Leila omien sanojensa mukaan vielä ole lähelläkään – se tarkoittaisi mm. Royal Blue Crown™ -kyynelten itkemistä ja Royal Blue Crown™ -hien hikoilemista.

— Olen niin hullaantunut Royal Blue Crown™ -tuotteisiin – kaikki vaatteeni ja kalusteenihan verhoja myöten ovat minulla jo Royal Blue Crown™ -tuotteita ja heidän logoillaan varustettuja –, että minun piti hankkia vielä loppusilaukseksi Royal Blue Crown™ -vessan istuinkin ja Royal Blue Crown™ -vessapaperia ja juuri heidän Royal Blue Crown™ -sinisen sävyinen sininen värinappi vessan vesitankkiin – enhän voi huuhdella paskojani tavallisella vedellä tai pyyhkiä peräreikääni marketin pahvinruskeaan ja valkaisemattomaan kotimaiseen ties kenen juntin valmistamaan bulkki-wc-paperiin, vaan Royal Blue Crown™ -vessapaperia ja Royal Blue Crown™ -vettä sen olla pitää, myös peräreiälleni ja ulosteilleni. Ja oih, ne kruunu-, lintu- ja kukkakuviot siinä wc-paperissa, ja onpa joskus ollut erikoiseriäkin tarjolla, joihin on peräti painettu kuningatar Elisabetin kasvot jokaiseen arkkiin – ne tekevät paskaisen perseen pyyhkimisestä niin ihastuttavan ja jotenkin niin erityisen kokemuksen – se ei ole ongelma eikä mikään ja pystyn täysin hyväksymään sen, että se paperi on aika halpaa sellaista karkeaa ja ohutta ja heikkoa, että siinä on aina perse ruvella ja kädet paskassa sen operaation jälkeen, ja jotain ihottumaakin se muste siinä paperissa aiheuttaa.

Kaikesta huolimatta Leilan suhde Royal Blue Crown™ -tuotteisiin on terve, ja hän osaa olla jopa kriittinenkin niin suuresti pitämiään Royal Blue Crown™ -tuotteita kohtaan.

Royal Blue Crown™ -tuotteiden myyjillä on vähän sellainen ...vähän harmia joskus aiheuttava tapa, että heillä on tapana lähettää täysin kysymättä kalliita tuotepaketteja. Kyllähän ne voisi helposti lähettää heille takaisin jos haluaisi, mutta heidän ehdoissaan on niin, että paketin pitäisi olla heillä perillä 14pv sisällä siitä kun he ovat sen paketin lähettäneet, mutta yleensä heidän kuriirinsa on hidas ja paketti on täällä vasta 12pv kuluttua, joten joutuisin maksamaan sellaisen 80€ pikakuljetuksen, jos haluaisin sen heille ajoissa perille, ja sitten he vielä laskuttaisivat toiset 80€ käsittelykuluja. Se on täysin laillista, kun se on pikkupräntillä heidän sopimusehdoissaan, jotka minä olen hyväksynyt. Ja on se minustakin aivan hyvä, kun se kerran on laillista. Onhan se tosiaankin joskus vähän harmia, kun eläkeläisenä olen pari kertaa ollut melkein ulostossa näiden täysin odottamattomien useiden satojen eurojen luksustuotepakettien takia, mutta toisaalta olen heille vain ja ainoastaan kiitollinen, että he välittävät asiakkaistaan – jumaloin heidän tuotteitaan, ne ovat jotenkin niin selittämättömän hienoja, ylellisiä ja kauniita (vaikka vähän mauttomaksi, sellaiseksi kitsch-krumeluuriksi tyttäreni on heidän logoaan pilkannutkin, enkä sitä ala kiistämään), ja ennen kaikkea jotenkin niin ylhäisiä ja jaloja. Niin olen vain ja ainoastaan kiitollinen heille, kun he näin muistavat asiakkaitaan ja hellivät heitä aivan pyytämättä ja pyyteettä.

Hyvän asialla

Leila on vakuuttunut Royal Blue Crown™ -tuotemerkin vilpittömyydestä ja hyvyydestä ja siitä, että Royal Blue Crown™ -tuotemerkki on korkeampien olentojen valtuuttama taho, niin kuin vaikka Katolisen kirkon paavi, Venäjän tsaari tai ilmeisesti 25–33%:lle Lähde? yhdysvaltalaisista Donald Trump.

— Ikinä ei ole mielessäni käynytkään, että heidän motiivinsa olisivat mitään muuta kuin vain asiakkaidensa hyvinvoinnista ja sivistyksestä välittävät. On sairasta panettelua ja suorastaan häväistystä väittää, että koko Royal Blue Crown™ -tuotemerkki perustuu markkinointipropagandan luomaan valheeseen – että täysin keinotekoisilla ja mielivaltaisilla valheellisilla väittämillä ja tuotemerkin keinotekoisella yhdistämisellä korkean sosiaalisen statuksen omaaviin henkilöihin tuotemerkki ja sen omistava kapitalistinen yhtiö vain ajavat omia etujaan ja voittojaan, käyttäen työkaluinaan myös emotionaalista manipulaatiota (esim. pelko poisjäämisestä/sivulliseksi jäämisestä, ostajan egon hiveleminen sloganeilla) ja törkeää psykologisen riippuvuuden hyväksikäyttöä. En voi kuvitella, kuinka kieroutunut ihmisen pitää olla edes voidakseen ajatellakaan tuollaisen... tuollaisen... lööperin voivan olla edes etäisesti totta!

Leila on myös omistautunut välittämään Royal Blue Crown™ -tuotteiden elämän mullistavaa ilosanomaa estoitta kaikille tutuilleen ja lähipiirilleen. Hän onkin yrittänyt hakea Royal Blue Crown™ -ambassadorin titteliä, mutta ei siinä – luultavasti vanhasta iästään ja ryppyisestä naamastaan johtuen – ole onnistunut. Leila itse epäilee, ettei hän ole tarpeeksi fanaattinen vihkiytynyt Royal Blue Crown™ -tuotteisiin.

— Markkinoin aggressiivisesti kaikkia Royal Blue Crown™ -tuotteita läheisilleni. Osaan heidän jokaisen tuotekataloginsa jokaisen tuotteen, ja niiden tuotenumerot ulkoa. Siitä Royal Blue Crown™ -ambassadorijutusta en nyt viitsisi sen enempää lähteä puhumaan. Mutta aina kun tapaan ketään lähipiiristäni, suosittelen heille Royal Blue Crown™ -tuotteita, kun ne vain ovat niin hyviä. Lapsenlapseni irvistelivät aluksi vähän Royal Blue Crown™ -veden makua, mutta pikkuhiljaa he siihen tottuivat kun sanoin, että sininen väri tarkoittaa sen olevan puhdasta ja raikasta. Tosin nyt viimeiseen vuoteen eivät sukulaiset eivätkä nämä lapsenlapset ole luonani käyneet. En tiedä, miksi.

Nettiostoksilla onneen

Vastaavanlainen, mutta paljon pienempi onnentarina löytyy Lahtelaiselta vastikään yliopistosta lääkäriksi valmistuneelta Harrilta, 29, kenen elämän tällä kertaa AlcoDream™-alkoholijalosteet mullistivat. Harri tutustui kovana bilettäjänä AlcoDream™-alkoholijalosteisiin sattumalta internetin kautta ja ihastui niiden hyvään hinta-laatu-suhteeseen.

— Viime juhannuksena kaverin tilaama AlcoDream™-bilepaketti mullisti elämäni. Saatiin se halvalla netistä ja mentiin sitten mökille juhlistamaan valmistumista ja muutenkin juhannusta. Niistä juomista tuli aivan älyttömään känniin – ties mitä epäpuhtauksia juomat sisälsivät, varmaan voitot silmissä kiiluen halvalla ja täysin vailla mitään laatustandardeja jossain Kiinassa valmistettua pontikkaa se oli. Me nähtiin se känni kuitenkin vain positiivisena asiana – halvemmaksihan ja helpommaksihan se tulee, jos ei tarvii niin paljoa juoda saadakseen saman kännin. Viikko siellä ryypättiin putkeen, ja sitten siinä viimeisenä päivänä alkoi vähän tuntua, että ihan kuin ei näkisi enää niin hyvin. Kaverit kuitenkin passittivat rattiin, ”mitään vikaa sun näössä,” ne sanoivat. Ajoin sitten ojaan heti ekassa mutkassa, ja kallis tulevilla tienesteillä velaksi ostettu Tesla romutuskunnossa. Lääkärissä sitten asiaa tutkittiin ja selvisi, että olin käytännössä sokea – AlcoDream™-alkoholijalosteissa olikin ollut hiukan metanolia ja pieniä jäämiä glykolia – kaipa se sitten on halvempaa ostaa teollisuusalkoholeja ja sekoittaa niitä esansseihin ja mehuihin kuin alkaa rakentaa panimokomplekseja ja tislaamoja.

Harri ei kuitenkaan halua kantaa kaunaa sattuneesta onnettomuudesta, ja hän on kiitollinen ja tulevaisuudessakin uskollinen AlcoDream™-brändin asiakas.

— Ainoa sanoisinko ongelma on se, että olen juuri tänä vuonna 10 vuoden opintojen jälkeen valmistunut silmäkirurgiksi – sitä me siellä juhannuksena juhlistettiinkin, muuan muassa – mutta en tiedä, voinko enää niitä hommia sokeana tehdä. Mutta AlcoDream™-viski todellakin mullisti elämäni, olen siitä hyvin kiitollinen – halvempaa ja parempaa viskiä en tunnekaan. Aiotaan jatkossakin tilata AlcoDream™-alkoholijalosteita niiden halvan hinnan ja kovan kännin takia.

Harri onkin myös levittänyt tietoa hyvistä ja elämän mullistavista tuotteista muillekin kanssaihmisilleen.

— Suosittelen AlcoDream™-alkoholijalosteita muillekin halvan alkoholin ystäville. Olen suositellut niitä myös sokeainkuntoutuksessa toisille potilaille. Uskon AlcoDream™-tuotteiden laatuun – ties missä hornan tuutissa heidän kilpailijoidensa tuotteet ovatkaan valmistettuja. Ja aina kun somessa on heidän mainoksiaan, niin katson ne innolla uusien tuotejulkaisujen toivossa – tai no, nykyäänhän en voi enää katsoa, mutta kuuntelen kylläkin.

Myös AlcoDream™-tuotteita markkinoi monia muitakin kansainvälisesti tunnettuja ja arvostettuja tuotemerkkejä omistava Ding Tso Holdings. HikiNews ei pystynyt kiinnostukseen ja ajan puutteen takia selvittämään, kuka piru tuon Ding Tso Holdings -yhtiön sitten omistaa. HikiNews ei paljasta, onko Ding Tso Holdings’illa näppinsä pelissä tämän uutisen taustalla.