Hikinews:Muam-Mari Kiviniemi kamppailee verisesti epäisänmaallisia oppositioelementtejä vastaan

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Star.svg
Tämä on laatu-uutinen, jonka kirjoittaja todennäköisesti parhaillaan kiillottelee Pulitzeriaan.

Tämä sivu on osa Hikinews-palvelua.

10. maaliskuuta 2011

HELZINGHI – Eversti Muam-Mari Kiviniemi on kieltäytynyt suostumasta opposition vaatimiin myönnytyksiin. Oppositioainekset eri puolilla eduskuntaa ovat vaatineet eversti Kiviniemeä perumaan keskiviikkoiset puheensa. Kiviniemi piti varhain torstaina tiedotustilaisuuden pukeutuneena perinteiseen pohjalaiseen beduiinijunkkarin kaapuun.

"Luopiomainen oppositio ei edusta isänmaallisia suomalaisia. He ovat koiria, he ovat narkomaaneja, jotka toimivat hallusinaatioiden vallassa. He ovat sionisteja ja al-Qaida on kirjoittanut heidän puheensa. He eivät ole kansaa, he ovat isänmaallisuuden vihollisia, ja tulemme nitistämään heidät kuin rotat", Kiviniemi pauhasi elehtien voimakkaasti.

"Minä", jatkoi Kiviniemi, joka on pitänyt maassa valtaa jo useiden kuukausien ajan, "olen kaikkien aikojen suurin pohjalaissankari, minä olen Suomen Keskustan puoluekokousvallankumouksen toteuttaja, ja tulen vaikka kuolemaan marttyyrina, mutta opposition kaltaisen epäisänmaallisen roskaväen kutsumista sen oikealla nimellä en koskaan tule perumaan!"

Koko pitkän puheensa ajan eversti Kiviniemi esiintyi hyvin uhmakkaasti. Hänen ulkoiseen kuvaansa tuovat uutta särmää hänen likaisen oloiset viiksensä ja hapsottava leukapartansa. Pääministerin tiedottajan mukaan Kiviniemi on "tässä suhteessa aivan normaali pohjalaisnainen, joka vain jätti partansa ajamatta kiireen takia".

Pohjalaiseen kulttuuriin erikoistunut professori Jaakko Pohjanmaan-Anttila tarkastelee Kiviniemen käytöstä pohjalaiskulttuurin taustaa vasten. "Pohjalaisuuteen oleellisesti kuuluva jääräpäisyys ja tyhmyys eivät ole sikäläisille mitään häpeän aiheita, vaan paikalliset ovat ylpeitä siitä. Se, mikä on muille typeryyttä, on heille suorapuheisuutta. Lisäksi pohjalaiseen kulttuuriin kuuluu, että anteeksipyyntö on automaatti. Jos joku ei hyväksy anteeksipyyntöä, hänestä tulee syyllinen koko rikkomukseen. Tämä toimii yhtä lailla lestadiolaisten pedofiilien kuin vaikka sitten maanpetturuussyytöstenkin kohdalla", Pohjanmaan-Anttila valottaa.

Kansainvälinen yhteisö pohtii eversti Muam-Mari Kiviniemen asettamista matkustuskieltoon. Kiviniemi itse ei tällaisista tiedoista hätkähdä. "Vihreässä kirjassa on totuus, ja siihen nojaa Maalaisliitto. Murskaamme epäisänmaalliset ainekset ja kamppailemme oikeudestamme antaa rahaa Etelä-Eurooppaan vaikka viimeiseen luotiin, viimeiseen veripisaraan ja viimeiseen teeskenneltyyn anteeksipyyntöön. Mutta emme koskaan peru herjojamme!"

Lähteet[muokkaa]