Hikikirjasto:Kaikki palautetut työhakemukseni

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Tämä kirja on lainattu Hikikirjastosta.
myöhästymismaksut ovat tähän mennessä jo 208,80 euroa ja kasvavat koko ajan.
Star.svg
Tämä artikkeli on kouluesimerkki siitä, miltä hyvä sivu voi näyttää. Tee näin.

Olen hakeneet vuosia erilaisiin ammatteihin, ja takanani on jo useita työhakemusten täyttämisiä. Tätä kautta jokainen joka hakee työtä voi oppia jotain olennaista näistä työhakemuksiani koskevista vastauksista.

[RE] Hakemus Armeijan Ylipäälliköksi[muokkaa]

Haluamme kiittää Teitä kiinnostuksestanne armeijan ylipäällikön virkaa kohtaan. Valitettavasti hakemanne työpaikka ei ollut avoinna missään vaiheessa.

Tahdomme kuitenkin onnitella teitä harvinaislaatuisesta hakemuksestanne. Täällä armeijassa tutustumme mielellämme rehtien nuorukaisten ajatuksiin vakoilusta, maamiinoista ja kidutuksesta. Kirjoittamanne oli osoitus aidosta isänmaallisuudesta. Se kumosi pelkojamme siitä, että nuoriso olisi etäytynyt siitä hyvästä kansalaistunteesta, jota armeija edustaa. Suomalaisuus elää maassamme yhä vahvana! Kaikista maahanmuuttajista huolimatta olemme yhä halukkaita, ja Jumalan suojelemia, ampumaan ulkomailta maahamme tunkeutuvia hengiltä räjähtävillä luodeilla!

Osoititte hakemuksessanne myös äärimmäistä laajakatseisuutta ja strategista silmää kertoessanne kuinka vahvistaisit työssänne Armeijan arvostusta yhteiskunnassamme. Olemme täällä Pääesikunnassa ehdottomasti sitä mieltä, että saisimme runsaasti enemmän määrärahoja ja valtuuksia, jos sissijoukkomme todella lavastaisivat muutaman terrori-iskun meille laatimienne seikkaperäisten suunitelmien mukaan.

Myös ajatuksenne kohteista olivat perusteltuja. Etenkin iskut Helsinkiläiseen DTM-ravintolaan saivat täälläpäin suosiota. Tosin epäilemme, että kukaan ei silti uskoisi "Pasifistit RY:tä" iskujen tekijäksi. Sitäpaitsi normaali ihminen vihaa näitä rapistuneita hamppuidealisteja jo riittävästi. Iskujen lavastaminen heidän nimiinsä voisi muuttaa tätä toivottua asiantilaa. Joku voisi esimerkiksi alkaa epäilemään, että pasifistit muka voisivat aikaansaada jotain, sen sijaan että olisivat vain laiskoja ja polttaisivat kannabista. Lisäksi ihmettelimme hieman, miksi ehdotitte iskujen kohteeksi jotain "Sitä Perkeleen Mikkosta", joka on tutkimuksiemme mukaan aktiivisessa seksielämässänne kaukaisen ihastuksenne kohteen kanssa.

Lisäksi ajatuksenne teknologian käytöstä olivat hienostuneita. Ajatukset kameroista ja mikrofoneista jokaisessa asunnossa ja kuuntelulaitteista jokaisessa puhelimessa ovat hyviä. Tässä on kuitenkin kaksi muttaa. Ensinnäkin ymmärtänette, että tälläinen operaatio maksaisi hirvittäviä määriä rahaa, eikä budjetissamme tällä hetkellä ole sille tilaa. Ja toisekseen se on jo tehty.

Myös ajatuksenne siitä, että ihmiset suostuisivat tähän vapaaehtoiesti olivat erikoislaatuisia, mutta ehdotuksenne propagandan masinoimisesta maksullisille kanaville YLE:n lähetysten sijasta kuulostivat hyviltä. Mehän olemme laittaneet subliminaalisia viestejä YLE:n kommunistishenkisiin lähetyksiin jo vuosia, mutta kukaan ei ole toistaiseksi sattunut katsomaan kanavan ohjelmia, eikä ole siksi altistunut ohjelmiin kätkemillemme alitajuisille oikeistolaisille viesteillemme.

Ja kun muistelemme sitä, että Helsingin köyhät duunarit äänestivät Kokoomusta, tiedämme kokemuksesta, että lähes mitä tahansa voidaan aikaansaada mainitsemallanne kaikenkattavalla propagandalla. Myös ajatuksenne kamerosta naisten suihkuhuoneissa olivat erittäin piristäviä. Etenkin kun niin auliisti tarjositte entisten tyttöystävienne suihkuja piristämään maamme miesten kovin ahdistavia tilanteita.

CV:ssänne mainitsitte, että teillä olisi kokemusta sotataidoista ja vakoilusta. Kuitenkaan tutkimuksissamme ei ole toistaiseksi löytynyt muita tietoja kuin se, että vedit yläasteella ekaluokkalaisia turpaan ja huuhdoit heidän tukkaansa vessanpöntössä. Ja se, miten aikuisiällä teillä on kontollanne muutamia tuomioita naisten tirkistelystä ilman heidän lupaansa kiikarein ja kaukoputkin. Me täällä esikunnassa päättelemmekin, että tämän tietämättömyytemme täytyy johtua siitä, että olette aivan käsittämättömän taitava! Ettehän ole koskaan jääneet kiinni edes meille!

Jos hakemanne paikka olisi ollut avoinna, olisimme ehdottomasti palkanneet teidät! Laitoimme kuitenkin hakemuksenne arkistoon, jonne se voi kätevästi pölyttyä siihen asti, kunnes sitä joskus tarvitaan! Toivon että muistatte Armeijan jatkossakin!

Joonas Köppels
SA-INT
rekrytointi, propagointi, miestenväliset suhteet.

Mallitoimisto[muokkaa]

Kiitämme hakemuksestanne. Esittelykuvista havaitsimme valitettavasti, että meillä ei ole käyttöä edustamallenne ihmistyypille, joka edustaa varsin poikkeuksellisia kauneusihanteita.

Koska alamme esteettisiä arvoja on joskus vaikeaa mitata, teimme varmuuden vuoksi otannan satunnaisista naisista ikävälillä 14–95 ja muodostimme heistä useita eri ikäluokkia edustavia ryhmiä. Valitettavasti tulokset missään luokassa eivät olleet mainittavia.

PS: Kiinnitimme kuvissanne huomiota erityisesti sääriinne. Päättelemme niistä, että harjoitatte paljon ulkoilmaelämää. Siksi uskomme, että hakemuksenne hylkääminen ei tuhoa elämäänne.

Göran Mikkonen
Mallitoimisto Elité
PR ja kommunikaatio

Hakemus Kirurgiksi[muokkaa]

Valitettavasti jouduimme hylkäämään hakemuksenne, koska tähän ammattiin päästäkseen tarvitaan kunnioitettava CV. Syynä ei ole halveksuntamme kaltaisianne itseoppineita amatöörejä kohtaan. Syy on enemmänkin juridinen. Tiedämme toki itsekin olevamme vain ylipalkattuja lihanleikkaajia. Mutta silti Teidän kokemuksellanne kannattaisi kenties ennemmin hakea teurastajaksi!

Kunnioittavasti.
Ylvö Arppo.
Ylilääkäri, Arkkimaagi.

Hakkelus Teurastajaksi[muokkaa]

Kiitos hakemuksestanne! Teurastamomme tosiaan kaipaa niin sanoaksemme tuoretta verta. Hakijoita ei koskaan tunnu olevan riittävästi. Tätä kautta olimme hyvinkin iloisia siitä, että vaivauduitte noin kovalla vaivalla näyttämään työnäytteitänne teurastamisen saralla. Video olikin ammatillisesti katsoen hienoa seurattavaa. Tapanne käsitellä vuohia ja lehmiä oli poikkeuksellisuudestaan huolimatta hyvin tehokasta. Huomasimme myös merkillepantavat taitonne kissojen kanssa. Tätä kautta ammattitaitonne perusteella voisimme hyvinkin palkata teidät. Esimerkiksi jauhelihapuolella erikoistaidoistanne olisi hyötyä.

Myös varustautumisenne alaan oli kunnioitettavaa. Edes meidän talossamme ei ole vastaavaa kokoelmaa veitsiä, lihakirveitä, taistelukirveitä ja moottorisahoja. Olimme myös vakuuttuneita kyvyistänne teurastaa täysikasvuinen dobermanni käyttäen apuna pelkästään piikkilankaa ja ruosteisia nauloja. Meidän talossamme kuitenkin tulee työvälineet talon puolesta. Mikä ei tietenkään vähennä kunnioitustamme, mutta se tekee repertuaarinne esittelyn työnhaun kannalta merkityksettömäksi.

Emme kuitenkaan voineet valita teitä sen vuoksi, että teidän vaatimuksenne työolosuhteista eivät sopineet yhteen firmamme työaikojen kanssa. Esimerkiksi halunne työskennellä aina öisin ei ole juridisista syistä mahdollista meidän budjetillamme. Me joutuisimme maksamaan tälläisestä yötyölisiä. Erityisesti uskonnolliset vakaumuksenne olivat hankalia, emmekä pienyrityksenä kykene investoimaan teille alttaria, jonka ehdottomasti vaaditte työhöntulemisen ehdoksi. Tietenkään tämä ei tarkoita, että firmana halveksisimme uskontoanne. Meistä jokaisella on oikeus harjoittaa tai olla harjoittamatta millaisia rituaaleja haluaa. (Armoa, Armoa!) Lisäksi taukotupamme ei ole äänieristetty, joten emme valitettavasti saaneet paikalliselta miliisiltä teille lupaa musisoida ruokatauollanne.

Tätä kautta valittelemme sitä, että joudumme jättämään teidän kaltaisenne talentin vapaille markkinoille. Kuitenkin mikäli yrityksemme laajenee ja nousukausia on odotettavissa, palkkaamme teidät mielellänne. Hakemuksenne onkin siksi arkistoitu talteen, josta se löytyy mikäli sille tulee tarvetta.

Herra Kilttimies
Yli-teurastaja, lihanleikkaaja, ympärileikkaaja.

Munkkiluostari[muokkaa]

Tavallisesti huolimme noviiseja koeajalle varsin kevein perustein. Teidän lähettämänne videoaineisto oli kuitenkin suhteellisen vakuuttavaa. Toki olimme mielissämme siitä, että Kristuksen kärsimyksiin samastuminen oli otettu tämän eräänlaisen teologisen tutkielmanne keskiöön. Ja arvostamme myös suunnatonta kivunsietokykyänne, jonka tasoiseksi harjaantumiseen munkeillamme kestää tavalliseti vuosia. Olemme toki sitä mieltä, että Kristuksen esimerkin seuraaminen on tärkeää ja tuo varmasti lähensi teitä meditatiivisesti Mestariimme. Epäilemme kuitenkin, että roomalaisilla ei ole D-kupin rintoja.

Olimme luonnollisesti ilahtuneita siitä, että Herra koskettaa ihmisiä tänä moderninakin aikana. Kuitenkin olimme samalla hieman pettyneitä siihen että uskonnollinen ilmaisu ei ollut kovin rikasta. Huipennuskohtaus, jossa nelin kontin maassa, ilmeisesti rukoilemassa, oleva varsin muodokas nainen ei saa sanottua muuta kuin "Oh God, Oh God, Ohhhhh GOOOOOODDDDDAHHH". Otamme uskonnon vakavasti ja olisimme toivoneet tähän kohtaan vähintään "Pater Nosteria" tai "Ave mariaa".

Toisekseen emme välttämättä pidä meriittinä osoituksestanne lapsien rakastamiseen. Toki meidän seurakuntamme on tullut tutuksi siihen, että pastorimme joskus yhdistävät hengelliseen rakkauteen fyysisyyttä. Meillä kuitenkin panostetaan julkisiin suhteisiin sekä niin kutsuttuun työssä harjaantumiseen. Otamme siksi mieluummin maineeltaan puhtaita ja kokemattomia noviiseja, joista sitten mahdollisesti niin halutessamme koulimme esiin näitä piirteitä, tarpeen mukaan tietenkin.

Vaikka meillä korkeamman arvoasteikon munkkeja kutsutaankin "isäksi", se ei tarkoita sitä, että meille lähettämänne elatustodistuksiin ja vastentahtoisesti otetuista geenitesteistä saadut tiedot siitä, että teillä on 17 lasta 16 eri naisen kanssa eivät valitettavasti toimi perusteena siihen, että Teidät pitäisi suoraan ottaa johtotehtäviin.

PS: Olemme pahoillamme, mutta haastatteluun lähettämänne video on kadonnut, mitä ilmeisimmin byrokratian sokkeloisuuden sekä mahdollisesti Jumalan tahdon vuoksi. Aineiston järjestäjämme ei millään voinut löytää alkuperäistä, joten lähetämmekin teille sen vuoksi nämä 12 kyseisestä videosta otettua kopiota.

Abuse Dig.
Apotti, Nöyrien munkkien veljeskunta
In Deo spermus (In God We Thrust)

Vastaus hakemukseen liberaalin elokuvan apulaiskäsikirjoittajaksi[muokkaa]

Kiitos hakemuksestanne.

Kirjoittamanne CV:n pohjalta olimme vakuuttuneita siitä, että olitte toimineet lastenjuhlien pellenä. Kuitenkin mukaan liittämänne psykiatrin lausunto psykoottisuudestanne herätti epäilymme siitä, että olisitte sittenkin parempi konservatiivisen televisio-ohjelman juontajaksi.

Poltimme hakemuksenne, toivotan teille hyvää elämää mahdollisimman kaukana meistä.

Mikko Liisää
Liberaalien elokuvien ohjaaja, uutistentekijä, entinen lastenjuhlien pelle.

Vastaus hakemukseen konservatiivisen televisio-ohjelman juontajaksi[muokkaa]

Kiitos hakemuksestanne.

Kirjoittamanne CV:n pohjalta olimme vakuuttuneita etenkin psykiatrin lausunnostanne. Psykoottisuutenne on juuri sitä laatua, jota hakijoissamme ehdottomasti vaadimme. Kuitenkin mukaan liittämänne tieto siitä, että olette toimineet lastenjuhlien pellenä herätti epäilymme siitä, että olisitte sittenkin parempi liberaalien elokuvien käsikirjoittamisen parissa.

Kastoimme hakemuksenne Pyhässä Vedessä. Toivotan teille hyvää kuoleman jälkeistä elämää Helvetissä.

Pekka Robertsinpoika.
SusiUutisetKorkeatasoista korkeaa fantasiaa : Konservatiivisia uutisia ja liberaalia huippuviihdettä jo vuodesta 1950