Hikikirjasto:Encyclopaedia Communistica - Kommunistista filosofiaa kommunisteille

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Tämä kirja on lainattu Hikikirjastosta.
myöhästymismaksut ovat tähän mennessä jo 207,10 euroa ja kasvavat koko ajan.

Encyclopaediacommunismus.jpg


Esipuhe[muokkaa]

Encyclopaedia Communismus on hikikirjasarjaprojekti, jonka tarkoitus on kertoa nyky-, eilis-, ja huomispäivän kommunistille kaikki kunnon kommunistille tärkeät asiat. Encyclopaedia Communismuksen tavoitteena on myös olla koko Korean Itäblokin Maailman universumin sosialistisen realismin huipputeos.

Asiaan. Kirjasarjan ensimmäinen osa esittelee kommunistista filosofiaa maailman ainoan kunnon kommunistivaltion Pohjois-Korean tapaan tulkittuna. Se opastaa aivopesee uudelleenkasvattaa lukijaa valaisevin esimerkein elämään tämän tulkinnan mukaan.

Karl Marx[muokkaa]

Kuka oli Karl Marx?

Kapitalistinen vastaus:

Karl Heinrich Marx (5. toukokuuta 1818 – 14. maaliskuuta 1883) oli preussilaissyntyinen yhteiskuntafilosofi ja sosiaaliteoreetikko. Marx tunnetaan erityisesti teoriasta, joka käsittelee työtätekevän ja omistavan luokan luokkaristiriitaa ja -taistelua.


Ainoa oikea eli kommunistinen vastaus:

Herrasi ja Johtajasi huuto autiomaassa elementissään.

Karl Marx oli Saksassa maailmankaikkeuden alkuhetkinä syntynyt sosialistisen aatteen luoja. Kun Suuri Johtaja Jumala oli luonut taivaan ja maan, hän sanoi:

Valo on saapunut maailmaan.

”Tulkoon Karl Marx


Ja Karl Marx tuli, väitellen mukanaan tulleen Valon kanssa tulevista tapahtumista ja Hegelin filosofian virheistä. Puolueen valtuuttamat arkeologit ovat löytäneet valtiaasi toiminnasta todisteita jo antiikin ajalta, jolloin kreikkalaisten ylijumalaksi tekeytynyt Marx opetti heille mm. demokratian, filosofian ja tähtitieteen saloja. Oikeaoppisen historiankirjoituksen mukaan Karl Marx on jatkanut jumalaisia ilmestyksiään historiamme eri aikakausina vuoteen 1818 asti, jolloin Rakastettu Johtaja katsoi Ajan olevan kypsä ja salli Marxin syntyä omana persoonanaan Saksaan opettamaan ihmisille pyhä luokkataistelun ja sosialismin aate. Onnistuttuaan tehtävässä kuudessakymmenessä viidessä vuodessa, Rakastettu Johtaja nosti hänet pois maan päältä.

Marxin filosofia[muokkaa]

Kapitalistinen vastaus:
Filosofiassaan Marxin voi nähdä Hegelin seuraajana. Hegelin filosofia perustuu dialektiikkaan, joka tarkoittaa, että maailma kehittyy kahden vastakkaisen voiman, teesin ja antiteesin, taistellessa. Hegel katsoi filosofisena idealistina, että todellisuus on pohjimmiltaan henkinen.

Oikea vastaus:

Karl Marxin filosofian ydin on vain kaksi asiaa. Väite ja vastaväite.

hengellisen johtajasi Karl Marxin filosofian mukaan väitteen ja vastaväitteen eli vastaväitteen ja väitteen yhtyminen tuottaa yllättäen uuden väitteen, ja uuden väitteen kehittymisestä seuraa vastaväite sille. toisiksi suurimman Johtajasi Karl Marxin mukaan siis puhekin lisääntyy keskenään. Nämä sinun tulee muistaatutkiessasi seuraavaa herrasi filosofisia ajatuksia sisältävää listaa.

Marxin filosofisia ajatuksia Johtajan tulkitsemana:[muokkaa]

”Historia ei ole kuten yksityinen ihminen, joka käyttää ihmisiä hyväkseen saavuttaakseen päämääränsä. Historia on vain ihmisten toimenpiteitä, joilla he pyrkivät toteuttamaan tarkoitusperänsä.”


Kysymys: Mitä tämä tarkoittaa?
Kapitalistinen vastaus:
Historian tutkinta on hankalaa, koska siinä pitää tutkia niin monia ihmisiä.
Oikea vastaus:
Historialla ei ole omaa tahtoa ,kuten ei sinullakaan. Historia ei voi siis kirjoittaa itse itsestään kommunismin, vaan se on sinun, aivopestyjen tovereitesi ystäviesi ja kaikkien tehtävä. Huomaa sana tarkoitusperä. Mikä on sinun tarkoitusperäsi? Eli mikä sinulla on aina mielessä? Mikä kaikilla kapitalisteilla on aina mielessä?
Kysymys: Mitä vastauksesta opimme?
Vastaus: Hae mitä hyvänsä naisen nimeä Googlen kuvahausta ilman suodattimia.
Mieti hetken, mistä maailman kapitalistinen kulttuuri tämän perusteella koostuu. Johtopäätös: Ei pidä ajatella liikaa sitä.


”Filosofia suhtautuu todellisuuteen kuten masturbaatio seksiin.”


Kysymys: Mitä tämä tarkoittaa?
Kapitalistinen vastaus:
Filosofia on kuvitelmaa, todellisuus ei.
Oikea vastaus
Vastaus: Älä käytä päätäsi, mikäli haluat sittenkin saada sitä. Älä varsinkaan käytä päätäsi kommunismia vastaan, jos haluat pitää mahdollisuuden tehdä edes
edellistä.

”Jokaisen aikakauden vallitsevina aatteina ovat aina olleet vain hallitsevan luokan aatteet.”


Kysymys: Mitä tämä tarkoittaa?

Kapitalistinen vastaus:

Marx väittää, että vain poliittisten johtohenkilöiden aatteet ovat oikeita aatteita.

Oikea vastaus:

Naura mukana, tai säilömme sinut!
Muistelepa aforismin numero 1 kommunistisen vastauksen Mitä tästä opimme-kohdassa tekemääsi testiä. Aivan. Se on tämän aikakauden kapitalistien aate. Back to the jungle.

Mitä tästä opimme?

Jos olet miespuolinen, älä harrasta sitä äläkä tätä, ettet näin veisi Johtajaltasi naisia toimisi kuten kapitalistit. Jos olet nainen, mene Rakastetun Johtajasi toimistoon työnhakuun. Äläkä ajattele, mitä sinun Rakastetun Johtajasi pään sisällä liikkuu. Äläkä varsinkaan hakkeroidu hänen tietokoneelleen tutkiaksesi siihen tallennettuja kuvia tai sen selaimen Netscape 5:n sivuhistoriaa. Jos et nyt vieläkään ymmärtänyt, niin Hänellä on siihen oikeus, ei sinulla. Tämän tieto tosin maksaa sinulle 25 iloista vuotta poliittisen vangin keskitysleirielämää. Salainen poliisi odottaa ovellasi.

Kuinka seurata Marxin ajatuksia?[muokkaa]

Johtajasi on yksinkertaistanut Marxin sanoman sinulle tähän julisteeseen.

Rakastetun Johtajan käskystä Karl Marxin tuotantoa luetaan kaikissa maailman Pohjois-Korean ala-asteissa, tosin vain Hänen Pyhän Il-Sunginpunaisen korkeutensa hyväksymiä tulkintoja niistä. Mutta jos kuitenkin olet laiskotellut kouluaikoinasi, Encyclopaedia Communistican poikkeuksellisen jalomielinen kirjoittaja on lisännyt joitakin otteita Johtajan hyväksymästä Kim Il-Marksia tahvoille 3-4 -oppikirjasta.


Kuinka elän kuin Marx tahtoisi minun elävän?

”Vastaus on yksinkertainen. Rakasta Johtajaasi, Kim Il-Sungia koko sydämestäsi, ja rakasta kommunistipuolueen jäseniä kuin itseäsi. Tässä on Pääoma ja kaikki kommunistifilosofit.”


Mitä minun pitäisi pitää Marxin mukaan elämäni suurimpana päämääränä?

~Kysymys

”Oikeaoppisena korealaismarxilaisena sinun tulee pitää elämäsi suurimpana päämääränä päästä nuolemaan palvelemaan Rakasta Johtajaa. Parhaiten teet niin noudattamalla Rakkaan Johtajan lakeja ja määräyksiä sekä myymällä kaiken omaisuutesi ja antamalla näin saamasi rahat Johtajasi Valtakunnalle eli Korean Kommunistiselle Puolueelle.”

~Vastaus


”Mistä nämä elämänohjeet ovat peräisin? Marxhan eli ennen Rakasta Johtajaa!”

~Kysymys

”Totisesti, ennen kuin maailma syntyi, Rakas Johtaja istui Suuren Johtajan oikealla puolella. Nämä elämänohjeet kaukaa viisas Johtajamme kysyi itse Marxin taitelija-alter egolta vuonna 1510 Korean orjuuttettua proletaarista kansaa varten. Tuo kysymys oli muuten liikaa. Sulje tietokoneesi, nosta kädet hitaasti ylös ja mene ulos.”

~Vastaus ja poliisit pihallasi

Vladimir Iljitš Lenin[muokkaa]

Kuka oli Vladimir Iljitš Lenin?

Kapitalistinen vastaus:
Vladimir Iljitš Lenin (yleensä V. I. Lenin; ven. Влади́мир Ильи́ч Ле́нин), alkuperäiseltä nimeltään Vladimir Iljitš Uljanov (ven. Влади́мир Ильи́ч Улья́нов) (22. huhtikuuta 1870 – 21. tammikuuta 1924) oli venäläinen vallankumouksellinen, bolševikkipuolueen johtaja ja leninistisen ideologian perustaja. Hän oli nimellisesti myös Neuvostoliiton ensimmäinen johtaja ja käynnisti vastavallankumouksellisten puhdistukset.
Oikea vastaus:
V. I. Lenin, tuo koko maailman proletariaatin rakastama kommunisti ja Rakastetun Johtajan uljas profeetta.
Vladimir Iljitsh Lenin oli Suuren Johtajan lähettämä Pyhän Leninismin Luoja ja ainoa Profeetta. Hän johti työläiset ensi kertaa maailmassa uuteen orjuuteen vapauteen kapitalismin ja monarkismin sorron ikeestä. Oikeassa maailman absoluuttisessa voimajärjestyksessä hänet arvioidaan sijalle 5 Suuren Johtajan, Rakastetun Johtajan, Karl Marxin ja Pjotr Smirno(ff)vin perään.

Mitä Lenin merkitsee kunnon kommunistille?[muokkaa]

Koska Lenin toteutti ensimmäisen Suuren Johtajan tahdon mukaisen vankileirin yhteiskunnan, jokaisen aivopestyn kunnon kommunistin tulee kunnioittaa häntä Kimien Pyhän Perheen ensimmäisenä opetuslapsena. Käytännössä tämä toteutuu palvelmalla Pyhää Perhettä ottaen Lenininstä mallia. Seuraava lainaus on tätä tehtäväänne varten:

”"Kaikki, mikä proletariaatissa on todella suurta ja sankarillista - peloton äly, rautainen, taipumaton, itsepintainen, kaikkivoittava tahto, pyhä viha orjuutta, sortoa ja George W. Bushia kohtaan, vuoria siirtävä vallankumouksellinen innostus, rajaton usko joukkojen luoviin voimiin sekä Johtajan tulemiseen, suunnaton organisatorinen nerous - kaikki tämä toteutui Kimsuurenmoisesti Leninissä, jonka nimestä on tullut uuden maailman symboli lännestä itään ja etelästä pohjoiseen.”

~NKP Leninstä 1924, mukaelma Pohjois-Koreasta

Josif Stalin[muokkaa]

Kuka oli Josif Stalin?[muokkaa]

Kapitalistinen vastaus:

Iosif Vissarionovitš Džugašvili, vallankumousnimeltään Stalin (ven. Иосиф Виссарионович Джугашвили Сталин, georg. იოსებ ჯუღაშვილი, 6. joulukuuta 1878 Gori, Gruusia – 5. maaliskuuta 1953 Moskova) oli bolševikkivallankumouksellinen, Neuvostoliiton kommunistisen puolueen ensimmäinen pääsihteeri (1922–1953) ja Vladimir Leninin seuraaja Neuvostoliiton johdossa. Vaikka hän ei milloinkaan pitänyt nimellisesti hallussaan maan korkeinta virkaa, hänellä oli tosiasiassa rajoittamattomat valtuudet.

Stalinin kehittämä massojenohjausmalli on DPRK:n hallinnon perusta.

Oikea vastaus:

Josif Vissarionovitš Stalin oli Pyhän Perheen suuren opetuslapsen, V. I. Leninin manttelinperijä ja Pyhän Perheen II opetuslapsi. Josif Stalinia saamme kiittää Suuren Johtajan tahdon mukaisen yhteiskunnan joukkotuhonnan toiminnan kehittämisestä, sinun aivopesun opettamiseksi tarvittavan järjestelmän luomisesta, ja Rakastetun Johtajasi ja sinun rakastamasi taide-, ja kulttuurisuuntauksen, Pyhän Sosialistisen Realismin luomisesta.

Sitaatteja ja aforismeja[muokkaa]

Mukaelma kirjasta "Rakkauden ja henkilönpalvonnan apostoli - Suuria Sanoja Suurelta Innoittajalta (Juche-Kustantamo, DPRK 1958):

”Kuolema ratkaisee kaikki ongelmat; jos ei ole ihmistä, ei ole ongelmaa”

~Stalinin motto

”Yhden ihmisen kuolema on tragedia, miljoonan kuolema tilastomerkintä”

~Josif Stalin

”Montako divisioonaa Teidän Pyhyydellänne on?”

~Josif Stalin paaville 1940 tämän protestoitua Baltian maiden miehityksestä

”"Vaikka en ole varsinaisesti sotilas, voin sanoa, että meidät sotilaat rauhan aikana helposti unohdetaan, mutta sodan aikana kaikki riippuu meistä. Sellaista maata, jolla on kapitalistinen armeija, ei kunnioita kukaan, mutta sellaista maata, jolla on Punainen armeija, kunnioittavat kaikki. Kohotan maljani DPRK:n punaisille armeijoille ja niiden täällä oleville edustajille".”

~Stalin Kim Il-sungin saunaseuralle aseleposopimuksen allekirjoittamisen jälkeen 27. heinäkuuta 1953

Älä edes yritä väittää, että Rakastetun Johtajan Ylistetty Profeetta oli kuollut kauan ennen em. aseleposopimuksen solmimista - tai äh, unohda koko juttu. Tuon tiedon lukeminen on jo ansainnut sinulle 29 vuotta iloista leirielämää. Salainen poliisi odottaa selkäsi takana.

Kim Il-sung[muokkaa]

.

Huomio. Älä edes kysy, kuka oli Kim Il-sung. Sinun tulee tietää se. Sinun tulee huutaa hänen nimeään. Nyt. Aina. Joka päivä. Joka kerta. Erityisesti iloitessasi naisten tai itsesi kanssa. Kim Il-Sung on ja tuleva olemaan sinun Johtajasi, rakastava Piällysmiehesi ja Sikopaimenesi, jonka valtaa ei estä edes hauta. Kuten Il-sungkin aikanaan, sinun on elettävä ainaisessa aineelliseessa puutteellisuudessa rakkaan aatteesi vuoksi. Älä kysy miksi. Il-sungissa kohtaat todellisen miehen. Hän ei kysynyt "miksi". Sinunkaan ei tule kysyä miksi.

Kuka oli Kim Il-Sung?[muokkaa]

Mutta koska tämä inhoittava kapitalistinen maailma levittää saastaisen paskasuolensa ensimmäisen belsebuubin kautta valheellista tietoa sinun Herrastasi ja Johtajastasi sekä Koreanmaan ja Maailmankaikkeuden ikuisesta Presidentistä, on kuitenkin hyvä valistaa sinua vihollisesi väitteillä, jotta osaisit käsitellä vihollista tämän edellyttämällä tavalla.

”Kim Il-sungia pidetään nykyään tiukkana stalinistisena diktaattorina, joka loi valtion, jossa ei juurikaan tunneta ihmisoikeuksia eikä kansalaisvapauksia. Lisäksi hän jätti maalleen monella tapaa ongelmallisen perinnön.”

~Wikipedia

Tämä on turvallista, koska havaitsimme osan kimjongilinkielesi Wikipedian kuvaavan rakasta Presidenttiämme oikeaoppisella tavalla. Hän kyllä jätti maailmalle ongelmallisen perinnön - nimittäin kapitalistiselle maailmalle! Tuon wikipedia-artikkelin kirjoittajalle riittänee rangaistukseksi pelkkä tavanomainen rangaistus koivuhalon sijaan kiväärintukilla.

Suuren Johtajasi ajatuksia[muokkaa]

”Kaikkein tärkein asia taiteessa ja kirjallisuudessa on kuvata todellisuuttamme elävästi – todellisuutta, jossa ihmeitä tehdään kaikkialla, jokainen muuttuu uudeksi kommunistiseksi ihmiseksi ja suuri Kullima-edistys jatkuu”

~Kim Il-sung puolustaessaan maansa pornograafista taideteollisuutta

”Mitä hyötyä on teknologiasta, jos se erotetaan puolueen johtajuuden ulkopuolelle?”

~Kim Il-sung ei hyväksynyt anaalirangaistusvälineteollisuuden siirtämistä Pjongjangin hallintokorttelista työleireille

Tunnetko olevasi kaunokirjallisuuskriitikko vankina taviksen ruumiissa? Olisitko itse pystynyt niin paljon parempaan? Vapaudu estoistasi, kerro mikä meni vikaan; tästä hikikirjasta on pyydetty aliarviointia.