Hikiaineisto:Yleisimpiä avaruusolentotyyppejä tuntomerkkeineen

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Tämä sivu kuuluu Hikiaineistoon, akateemiseen käyttöön tarkoitettujen hyödyttömien ja tendenssimäisten lähdetekstien kokoelmaan.

Harmaat[muokkaa]

Pieniä, harmaaihoisia pervertikkoja, jotka saapuvat aluksillaan kymmenien, satojen tai tuhansien valovuosien päästä voidakseen silpoa lehmiä ja luodata ihmisten anaaleja.

Tuntomerkit: Pieni vartalo, suhteessa suuri pää ja valtavat silmät, ruumiin mittasuhteet lapsenomaiset. Sukupuolettomia ja usein alastomia.

Reptiliaanit[muokkaa]

Liskomaisia humanoideja, jotka haluavat hallita Maapalloa ja tykkäävät syödä ihmisiä. Jotkin niistä osaavat naamioitua ihmisiksi muotoaan muuttamalla, ja ne ovat tällä tavoin soluttautuneet maailman hallituksiin. Jos epäilet jotakuta reptiliaaniksi, kysy: naamioitunut reptiliaani ei voi valehdella, jos siltä kysytään sen reptiliaanisuudesta, vaan sen on joko vastattava myöntävästi tai oltava vastaamatta. Reptiliaanit pesivät erityisesti Yhdysvaltain senaatissa, europarlamentissa ja maanalaisissa tunneleissa.

Tuntomerkit: Suurikokoisia, suomuinen iho, liskonsilmät. Joillakin on häntä tai nahkasiivet.

Ataienit[muokkaa]

Rukoilijasirkka-avaruusolioita, jotka saattavat olla tai olla olematta reptiliaanien tai harmaiden johtajia, valaistuneita olentoja, kaikkinäkeviä, ilkeitä ötököitä, Jumala tai äitisi. Crowley sanoo, että rukoilijasirkat ovat vain jumalaapilkkaavia heinäsirkkoja. Huxley sanoo, että Jumala rakastaa kovakuoriaisia.

Tuntomerkit: Näyttävät valtavan suurilta rukoilijasirkoilta. Saattavat yrittää naamioitua äidiksesi tai isoäidiksesi - älä anna peruukin hämätä!

Avaruusveljet[muokkaa]

Ystävällismielisiä avaruusolentoja, jotka saapuvat jakamaan kosmista viisautta, joka saattaa olla tajuntaalaajentavaa laatua.

Tuntomerkit: Pitkiä, hoikkia, vaaleita tai harvoin brunetteja; siniset silmät. Pituutta on yleensä noin kaksi metriä.

Punaiset kääpiöt[muokkaa]

Ilkeämielisiä, pahantuulisia avaruusolentoja, jotka saattavat käydä kimppuusi. Yli-inhimillisen voimakkaita ja liikkuvat ryhmissä, joten tappeleminen ei kannata.

Tuntomerkit: Lyhyitä, tanakoita, punertavanvärisiä. Hapan ilme.

Anunnakit[muokkaa]

Muinaisaikoina Maassa vierailleita, Sumerin alueella vaikuttaneita olentoja, jotka loivat nykyihmiset käytettäväksi kultakaivosorjina ja mahdollisesti ravintona ymppäämällä pystyihmisiin ekstraterrestriaalisia geenejä. Kotiplaneetta Nibiru, jonka väitetään kiertävän Aurinkoa voimakkaan elliptisellä radalla, joka tuo sen Aurinkokunnan sisäosiin noin 3600 vuoden välein. Väitetysti opettivat sumerilaisille matematiikka, astronomiaa ja kirjoitustaitoa, ja loivat pohjan näiden mytologialle. Mahdollisesti yhteydessä reptiliaaneihin ja Eenokin kirjassa mainittuihin grigoreihin.

Nimen väitetään tarkoittavan "he, jotka saapuivat taivaasta maahan", mutta alkuperäinen muoto on "A.NU" joka voidaan kääntää joko "kuninkaalliset jälkeläiset" tai "hyvälaatuinen sperma". "Nibiru" on astronominen termi, joka viittaa ekliptikan korkeimpaan pisteeseen. Mesopotamialaisessa mytologiassa anunnakit ovat manalan, eivät taivaan jumaluuksia, ja Mardukin, jonka Zecharia Sitchin liittää Nibiruun, planeetta on Jupiter.

Tuntomerkit: Ei tiedossa. Mahdollisesti liskomaisia, albiinoja.